vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

469 επισκέπτες, 2 χρήστες
teo77, manoslykos

Eleaf iStick 40W TC

Απ: Eleaf iStick 40W TC
« Απάντηση #675 στις: Νοεμβρίου 03, 2015, 22:37 »
Επικίνδυνα το πας..

Γύρνα το επειγόντως σε tc mode γιατί το έχεις σε vw αυτή τη στιγμή με αποτέλεσμα να σου ανεβάζει μεγαλύτερες θερμοκρασίες απ'τις επιτρεπτές το σύρμα σου.
Το έχουμε ξαναπεί, νικέλιο τιτάνιο και ατσάλι μόνο σε tc mode.. ;)
Απλά είδα ότι δουλεύει δεν το δουλεύω έτσι.  Άσε που δεν έμεινα ευχαριστημένος από το gs tank σε tc mode. 180 με 210 Κελσίου δεν με ικανοποιεί και παραπάνω δεν θέλω να ανέβω. Οπότε θα βάλω απλή αντίσταση για vw και αν πάλι δεν, θα γυρίσω στον peakomizer 2.0. Μου έρχεται πολύ φτωχή η τζουρα του. Ίσως παίζει ρόλο που έβαλα καινούριο υγρό με 9άρα νικοτίνη ενώ ατμιζω 11άρα  Κρίμα γιατί μου αρέσει πολύ το μέγεθος του gs tank.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #676 στις: Νοεμβρίου 03, 2015, 22:41 »
Πάσο τότε, περισσότερο τα γράφω για να τα βλέπουν κι άλλοι που πιθανότατα δεν έχουν ενημερωθεί όσο απαιτείται.
Κατά τ'άλλα απ'τη στιγμή που το mod μπορεί να υποστηρίξει τόσο χαμηλές αντιστάσεις φυσικά και θα "παίξει", το ρεύμα του δίνει κι η αντίσταση το δέχεται κανονικά! Απλά προσοχή.. :)

« Απάντηση #677 στις: Νοεμβρίου 03, 2015, 22:45 »
Καλά κάνεις εσύ και οι υπόλοιποι που τα γράφεται για να μαθαίνουμε εμείς οι νέοι ατμιστες!

Αποσυνδεδεμένος marios doukas

• *
  • 14
« Απάντηση #678 στις: Νοεμβρίου 04, 2015, 09:51 »
παιδια θα με τρελάνει ο κινεζος του ξαναεστειλα mail και τον ξαναρωτησα για το ti mode και μου απανταει

there is no ti mode in istick40w tc. οκ προφανος μπορει κ ο ιδιος να μην το ξερει αλλα wtf?????

θα του στειλω φωτο να δω τι θα μου πει :laugh1:

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Η τιμη που βγαινει? εκει που βλεπουμε τα βολτ που ατμιζουμε.....?
Το δοκιμασα και κλειδωμενο αλλα δεν εβγαλε τιποτα :'(

όχι απλα σου δειχνει τα βολτ στη οθονη ενώ είναι σβηστο δεν τα δειχνει μονιμα
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 04, 2015, 10:03 από marios doukas »

Αποσυνδεδεμένος ferongr

• 818
  • Ζήτω τα boxmods
« Απάντηση #679 στις: Νοεμβρίου 04, 2015, 10:13 »
Το Ti mode δεν υποστηρίζεται επίσημα από την Eleaf και δεν αναγράφεται στα επίσημα χαρακτηριστικά του. Δεν μου φένεται περίεργο να μην γνωρίζει ο υπάλληλος customer service τη λειτουργία, και ούτε είναι στα καθήκοντά του.

Αποσυνδεδεμένος marios doukas

• *
  • 14
« Απάντηση #680 στις: Νοεμβρίου 04, 2015, 10:21 »
ναι οκ από την στιγμη που υπαρχει όμως στην συσκευη για εμενα είναι απαράδεκτες απαντησεις αυτές...
του εστειλα και φωτο τωρα και απλα τον ρωταω αν δουλευει σωστα αν οντως εχει ρυθμισεις για ti

Αποσυνδεδεμένος ferongr

• 818
  • Ζήτω τα boxmods
« Απάντηση #681 στις: Νοεμβρίου 04, 2015, 10:26 »
Δεν μου φαίνονται καθόλου περίεργες οι απαντήσεις του υπαλλήλου. Με το να επιμένεις μόνο εσύ θα χάσεις το χρόνο σου και στο τέλος δεν θα βγάλεις και άκρη.

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
« Απάντηση #682 στις: Νοεμβρίου 04, 2015, 11:00 »
Για να κρύψει η εταιρία μια τέτοια λειτουργία σημαίνει ότι υπάρχει λόγος. Δεν είναι χαζή να χάσει πωλήσεις εξαφανίζοντας ένα δυνατό σημείο marketing.
Τον λόγο τον ξέρει ο μηχανικός που το σχεδίασε αλλά όχι το τμήμα εξυπηρέτησης. Μπορεί όμως και να είναι κοινό μυστικό μέσα στην εταιρία αλλά μη ανακοινώσιμο στον καταναλωτή.

Τα λέω αυτά παρόλο που έχω βάλει Ti και το μοντάκι δείχνει να δουλεύει μια χαρά.

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
« Απάντηση #683 στις: Νοεμβρίου 04, 2015, 11:42 »
Yπάρχει και η περίπτωση να προμηθεύονται την πλακέτα από κάποιον προμηθευτή ο οποίος έχει μεν στο μενού το Τιτάνιο αλλά του ζήτησαν να κρύψει αυτή την επιλογή για κάποιους λόγους.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αφού υπάρχει αυτή η επιλογή έστω και κρυμμένη, δεν το γνωρίζει η Eleaf.
Αλλά ο Έλληνας όλα τα βρίσκει. Ουδέν κρυφό από τον Ελληνάρα. :))

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #684 στις: Νοεμβρίου 04, 2015, 12:15 »
Αν το καλοσκεφτούμε, αν η πλακέτα έχει δυνατότητα ελέγχου θερμοκρασίας τότε η διαφορά τιτανίου και νικελίου βρίσκεται μόνο στη διαφορετική τιμή TCR του κάθε μετάλλου. Αν πχ η eleaf άνοιγε το μενού ρύθμισης TCR, θα μπορούσαμε να το κάνουμε να δουλέψει και με SS. Αντιλαμβάνομαι την ρύθμιση Ti ή Ni ως preset μνήμη γι αυτές τις τιμές. Δεν μπορώ με απλά λόγια να κατανοήσω γιατί να μην δουλεύει σωστά η ρύθμιση Ti εφόσον δουλεύει σωστά η Ni. Ο μόνος λόγος, θα ήταν να μην έχει εισαχθεί σωστή τιμή TCR για το Ti.

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
« Απάντηση #685 στις: Νοεμβρίου 04, 2015, 12:20 »
Μήπως για να το βγάλουν γρήγορα στην αγορά δεν είχαν το χρόνο να κάνουν δοκιμές για το Τι. Μάλλον κάτι δεν τους άρεσε και έτσι το "έκρυψαν" από το μενού.
Αλλά το θέμα είναι ότι το συγκεκριμένο μοντ δεν αναβαθμίζεται.

Αποσυνδεδεμένος atmistis

• 1462
« Απάντηση #686 στις: Νοεμβρίου 04, 2015, 12:26 »
Ή απλά ήθελαν να "σπρώξουν" το 60άρι πρώτα ;)

Αποσυνδεδεμένος micron

• 658
« Απάντηση #687 στις: Νοεμβρίου 04, 2015, 13:27 »
Και μονο και διπλο δοκιμασα αυτο που παρατηρησα ηταν ενω με νικελ δουλευε στους 170-180 τελεια με το τιτανιο ηθελε 250+και εκτος του οτι δεν θελω τοσο ψηλα να το δουλευω εκανε κατι τρελα σκασιματα

Μηπως το δουλευες σε Ni και ειχε κλειδωμενη την προηγουμενη αντισταση;

Το Ti ειναι λογικο να παιζει παραπανω σε θερμοκρασιες λογω διατομης τους συρματος και φυσικα λογω διαφορετικης συμπεριφορας στην θερμοκρασια.

Το οτι παιζουν και τα 2 σε TC δεν σημαινει οτι θα παιζουν καλα και στην ιδια θερμοκρασια. Επισης να εισαι σιγουρος οτι αν ειναι να σου δωσει καμενο θα το καταλαβεις αμεσως, σε ολα τα συρματα την ιδια χαλια γευση εχει :idiot1: οποτε δεν παιζει να μην το καταλαβεις.

Προσωπικα το δουλευω με ενα συρμα Τi απο Αγγλια, ομως και αυτο απο FT που μου ηρθε προχθες μια χαρα παιζει.
https://www.fasttech.com/products/3033/10016555/3385601

Τωρα σχετικα με την χρηση Ti στο istick 40, τι κανω εγω και μου βγαινει μια χαρα το ατμισμα σε Ti:

- πριν κουμπωσουμε τον ατμοποιητη πρωτα ξεκλειδωνουμε την αντισταση απο το προηγουμενο στησιμο (παταμε το up και το fire μαζι μεχρι να φυγει η κλειδαρια απο την τιμη της αντισταση)
- κουμπωνουμε τον ατμοποιητη και κλειδωνουμε την νεα αντισταση (παταμε και παλι το up και το fire)
- Ξεκιναω χαμηλα στην θερμοκρασια (συνηθως εχω γυρω στα 0,35Ω) γυρω στους 200 βαθμους, βαθμιαι και οσο στεγνωνει το φυτιλι ανεβαζω και την θερμοκρασια (φθανω περιπου στους 270 βαθμους).
- Οταν στεγνωσει το φυτιλι, το βρεχω και ξανακατεβαινω στους 200 βαθμους και μετα παλι απο την αρχη.

Με αυτη την διαδικασια, μπορει να κανω σε εναν μικρο ντριπερ (ας πουμε τον Anima) ισα με 15 τζουρες μεχρι να χρειαστει να ξαναβρεξω την αντισταση. Και ολες οι τζουρες που κανω ειναι ωραιες σε ευχαριστηση, απο την πρωτη μεχρι την τελευταια με αρκετο ατμο. Εννοειται οτι οσο πιο κατω εισαι σε θερμοκρασια τοσο πιο κρυος ειναι ο ατμος.

Το νικελιο δεν το πολυ παω, και το ευχαριστηθηκα λιγο μονο σε Dna40, δεν μου εκατσε καποιο κινεζικο να μπορω να το δουλεψω οπως θελω σε δικη μου στημενη αντισταση και να το απολαμβανω. Το τιτανιο ομως μου εκατσε με την μία τοσο στο vtc οσο και στο istick. Και για οσους εχουν την απορια, δουλευουν ακριβως το ιδιο και εμφανιζουν ακριβως την ιδια αντισταση οταν κουμπωνω τον ατμοποιητη, οποτε δεν παιζει να μην δουλευει καλα το τιτανιο στον istick (επειδη το ειχαν κρυμενο)

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
« Απάντηση #688 στις: Νοεμβρίου 04, 2015, 13:27 »
Ή απλά ήθελαν να "σπρώξουν" το 60άρι πρώτα ;)

Σωστό κι αυτό. Μάλλον ασχολήθηκαν με τον μεγάλο αδερφάκι κι αυτό το άφησαν σε δεύτερη μοίρα.
Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος μεταξύ των εταιρειών και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.
Οπότε αν κάτι δεν τους βγει με την πρώτη πάνε παρακάτω αντί να ασχοληθούν να βελτιώσουν το υφιστάμενο θέμα.

« Απάντηση #689 στις: Νοεμβρίου 04, 2015, 13:56 »
Ρε παιδιά από εχτές έχω βάλει το gs tank Atomizer πάνω σε λειτουργία  watt με 1.5 ωμ αντίσταση καινούρια αλλά μου έρχονται πολλά υγρά στο στόμα. Τι παιζει ; Ξανά έβαλα τον peakomizer και ησυχασα. Αλλά μου αρέσει πολύ το μέγεθος του gs tank.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360270 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1023 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114350 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450651 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110872 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375236 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328468 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1085 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6458 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15319 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29388 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99977 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F