Για να μην παρεξηγηθώ φίλε shadockan, αναφέρομαι αποκλειστικά στην αυτονομία που μπορεί να δώσει ένα μοντ στα πολύ υψηλά βατ, δηλαδή στα
90-100+. Ο καθένας από εμάς έχει διαφορετικές ανάγκες, αλλά κάποιος που αγοράζει ένα μοντ με το DNA200,
μάλλον θα έχει στο μυαλό του και το subohm, διαφορετικά, για να παίζει με τους Kayfun στα 8-15W, υπάρχουν ένα εκατομμύριο εναλλακτικές επιλογές στην αγορά, και πολύ φτηνότερες από ένα μοντ με το DNA200. Φυσικά και δεν αποκλείω το ενδεχόμενο κάποιοι να πάρουν ένα μοντ με το DNA200 και να το λειτουργούν αποκλειστικά στα 8-15W, αλλά δεν νομίζω ότι αυτή είναι η κατηγορία του ατμιστικού κοινού στην οποία κυρίως απευθύνεται το DNA200.
Επίσης δεν αναφέρομαι στα μέγιστα Αμπέρ που μπορούν να δώσουν οι Lipo μπαταρίες, ούτε είμαι και ο πλέον ειδικός, φαντάζομαι ότι έχεις δίκιο σε όσα αναφέρεις. Όσον αφορά όμως την αυτονομία που μπορεί να δώσει ένα μοντ με το DNA200 όταν λειτουργεί με έναν ατμοποιητή στα 90W-150W, αρκετοί reviewers φαίνεται να συμφωνούν ότι οι Lipo μπαταρίες δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά, σε σύγκριση πάντα με την αυτονομία που μπορούν να δώσουν οι δυνατές 18650 μπαταρίες. Από τη δική μου εμπειρία, αυτό που ξέρω σίγουρα, είναι ότι οι δύο LG HG2 μου έδωσαν
15ml αυτονομία στον Χιονόλυκο, με τον TFV4 καρφωμένο στα
90W και την τριπλή κεφαλή των 0.2Ω. Οπότε, εγώ τουλάχιστον σαν ατμιστής, από τη στιγμή που όπως φαίνεται δεν θα ανέβω ποτέ πάνω από τα 120W, ακόμα και ο Χιονόλυκος με τις δύο LG HG2 με καλύπτει πολύ καλά σαν αυτονομία, πόσο μάλλον το Reuleaux που παίρνει τρεις 18650 μπαταρίες!
Και για να ξαναγυρίσουμε στο Reuleaux, κατά την δική μου ταπεινή άποψη, το μοντάκι είναι σκέτος έρωτας,
και ανέβηκαν ήδη τα δύο πρώτα βιντεάκια με τις πρώτες εντυπώσεις από το μοντάκι. Και οι δύο reviewers απονέμουν τα εύσημα, και ειδικά ο δεύτερος δηλώνει στο τέλος πολύ απλά, ότι το Reuleaux αποτελεί την
πρώτη του επιλογή, παραμερίζοντας με ευκολία τα υπόλοιπα τέσσερα μοντάκια με το DNA200 που διαθέτει, όλα τους με Lipo μπαταρίες. Στο
19ο λεπτό ακριβώς στο βιντεάκι, από τα λεγόμενά του, μάλλον βγαίνει το συμπέρασμα ότι οι τρεις 18650 μπαταρίες, κατά σύμπτωση μάλιστα έχει βάλει τρεις LG HG2,
δίνουν μεγαλύτερη αυτονομία από τις Lipo μπαταρίες.
[youtube]wpm36cAX5CE[/youtube]
[youtube]jWrHWm1fxfQ[/youtube]
Αν έχω καταλάβει σωστά, σε ένα μοντάκι με τρία στοιχεία Lipo, η ονομαστική χωρητικότητα σε mAh περίπου τριπλασιάζεται, ένα μοντάκι με 1000 mAh Lipo θα έχει περίπου την ίδια αυτονομία με μία δυνατή 18650 μπαταρία στα 3000 mAh, οπότε είναι λογικό να μην συγκρίνεται σε αυτονομία με μοντάκια που φοράνε δύο, πόσο μάλλον τρεις δυνατές 18650 μπαταρίες, όπως είναι οι LG HG2.
Κατά την ταπεινή μου άποψη, αυτό που είναι εκπληκτικό στο Reuleaux, είναι ότι οι δημιουργοί του κατάφεραν να σχεδιάσουν ένα μοντάκι με
τρεις 18650 μπαταρίες, που δείχνει (και είναι) μικρότερο σαν συνολική αίσθηση από τα μοντάκια με το DNA200 και τις Lipo μπαταρίες!
Πάμε καταρχήν στο ύψος, όπου το Realeaux είναι από
λίγο έως και πολύ μικρότερο, από τα περισσότερα μοντάκια με τις Lipo μπαταρίες και το DNA200.
Ενώ στην φωτό από επάνω, το Reuleaux είναι περίπου ίδιο στο βάθος, και μόνο στο πλάτος είναι ελαφρά μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα μοντάκια.
Το Reuleaux έχει ανέβει ήδη για
προπαραγγελία στα 169 δολάρια.
Σκέτος έρωτας!