vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

139 επισκέπτες, 7 χρήστες
Sergios, Zdgatapsychs, john67, maraki1308, PsykieG, thanos1071, Thaboresso

Aspire Triton

Αποσυνδεδεμένος chrishar

• *
  • 94
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Aspire Triton
« Απάντηση #630 στις: Νοεμβρίου 20, 2015, 03:00 »
Πρώτα απ' όλα τι διάμετρο κάνεις τις αντιστάσεις σου. Εγώ είχα τα ίδια προβλήματα με 3,5 mm. Δοκίμασε με 2,5 mm.
Δεύτερον, προσπάθησε τα ποδαράκια της αντίστασης που θα μπει στο αρνητικό να κοιτάει προς την μεριά της τρύπας. Όταν την στρίβεις δηλαδή (αν θυμάμαι καλά πρέπει να στρίβεις αντίθετα από την φορά του ρολογιού.
Τρίτον, πόσες σπείρες κάνεις την αντίσταση. Εγώ δεν κατάφερα ποτέ να χωρέσω πάνω από 6,5 σπείρες όχι κολλημένες.
Τέταρτον, το ποδαράκι που θα μπει στον θετικό θέλει να το μορφοποιήσεις λίγο πριν το βάλεις στην τρύπα για να μην ακουμπάει πουθενά.
Όταν τελειώσεις κάνε έναν έλεγχο αν η αντίστασή σου είανι κεντραρισμένη πριν την βιδώσεις.
Μήπως έχει κοπεί κάποιο πλαστικό-μονωτικό?
Ξαναδιάβασα το μνμ σου και απ' ότι κατάλαβα κάτι παίζει με τα o-ring ή τα πλαστικά-μονωτικά. Αλλά κάνε έναν έλεγχο και στα υπόλοιπα.

Αποσυνδεδεμένος TAKAMURA

• **
  • 195
« Απάντηση #631 στις: Νοεμβρίου 20, 2015, 05:15 »
Απο σημερα ατμιζω με τις νεες κεφαλες Clapton 0.5 ohm (Watt 40-45) που κανουν σε Atlantis 1-2 και Triton και εχω να πω οτι οσον αφορα την αποδοση γευσης,απλα τις βαζει κατω ολες τις αλλες κεφαλες  και απο ντουμανια,απλα  :cigar: :cigar: :cigar:  Ειναι οι καλυτερες κεφαλες που εχει κατασκευασει η Aspire..Η τιμη των Clapton κεφαλων ειναι λιγο πιο υψηλη απο τις αλλες κεφαλες αλλα το αξιζουν         :respect: :respect: :respect:

http://online.aspirecig.com/aspire-triton-2-replacement-clapton-coil-05ohm-5pcs-p-153.html

Επισης συντομα θα ειναι διαθεσιμες και 1.8 ohm κεφαλες Clapton (watt???) :D :D :D

http://online.aspirecig.com/aspire-triton-mini-replacement-18-clapton-coil-5pcsdelivery-in-the-late-of-the-nov-p-162.html

Οπως επισης θα ειναι διαθεσιμες και στανταρ Kanthal κεφαλες 1.2 ohm (Watt 15-20)

http://online.aspirecig.com/aspire-triton-mini-replacement-12ohm-coil-5pcsdelivery-in-the-late-of-the-nov-p-164.html

Απλα η 1.8Ω Clapton και η 1,2Ω Kanthal είναι για τον Triton Mini που οπως φαίνεται το πάνω μέρος της αντίστασης είναι διαφορετικό και δεν ξέρω εάν θα κάνει σε Atlantis - Atlantis 2 - Triton - Triton 2 που έχουν κοινές αντιστάσεις μέχρι τώρα.

Αποσυνδεδεμένος vageniko

• **
  • 205
« Απάντηση #632 στις: Νοεμβρίου 20, 2015, 07:46 »
Δεν διάβασα πολύ πίσω για να ξέρω αν έχει αναφερθεί πιο πριν, αλλά πού βρίσκουμε clapton εντός χωρικών υδάτων;

Αποσυνδεδεμένος amorealex

• **
  • 115
  • Αλέξανδρος
    • Το blog μου για το Reef

Αποσυνδεδεμένος mariosprob

• *
  • 62
    • mediafactory
« Απάντηση #634 στις: Νοεμβρίου 20, 2015, 11:04 »
Εχω κανει και με 2.5 και με 3αρι και με 3.5 ιδιο αποτελεσμα .ποτε πανω απο5-6 σπειρες για τα oring δεν ξερω διοτι δεν θυμαμαι πως ηταν οταν ηρθε το μικρο μου εφυγε και το εβαλα εκει απο φωτογραφιες στο ιντερνετ.Δεν ξερω τι αλλο να κανω.Κανενα αποτελεσμα ανεξαρτητα απο τι στησιμο κανω

Αποσυνδεδεμένος lemon78

• *
  • 81
« Απάντηση #635 στις: Νοεμβρίου 20, 2015, 12:22 »
Το στησιμο αυτο το δοκιμασες?

Βλεπω οτι βαζει πιο χοντρο συρμα ενω εσυ εχεις δοκιμασει με 30αρι μονο. Για κανε μια προσπαθεια με πιο χοντρο συρμα και τη διαμετρο που λεει στο video.

• *
  • 62
    • mediafactory
« Απάντηση #636 στις: Νοεμβρίου 20, 2015, 15:07 »
Δοκιμασα και vertical με το συρμα που εχω και δεν πετυχε καθως δεν εχω εμπειρια σε vetical
 και φανταζομαι οτι εβαλα πολυ βαμβακι.Αλλα ρε συ τι παει να πει πιο χοντρο ο ρενος στο βιντεο βαζει ni200 λεπτο σε κανονικη αντισταση και του παιζει μια χαρα .Δεν ξερω η κατι παιζει με το rta η κατι δεν εχω καταλαβει εγω σωστα.Αν δεν ειναι καποιο θεμα επαφης τοτε θεωρω οτι οπως σφιγγω το κατω βιδακι το συρμα λιγυζει κα ακουμπαει στα τοιχωματα.Μου εχει κανει μεγαλη εντυπωση οτι δεν καταφερα καν να το λειτουργησω εχω ενα σωρο ατμοποιητες αυτο το θεμα δεν το ειχα ποτε.

Αποσυνδεδεμένος epyloxias

• **
  • 274
« Απάντηση #637 στις: Νοεμβρίου 20, 2015, 16:03 »
Το κάτω βιδακι αν το σφίξεις τέρμα, κόβει το σύρμα και ίσα που ακουμπάει Και κάνει βραχυκύκλωμα. Θέλει να βρεις το sweet spot Στο σφίξιμο του.

Στάλθηκε από το Υπερπέραν.

Αποσυνδεδεμένος nickpap1

• *
  • 56
« Απάντηση #638 στις: Νοεμβρίου 20, 2015, 17:56 »
Και εγώ σήμερα η πρώτη προσπάθεια με ss 30 απέτυχε και μάλλον ακούμπησε στο ενδιάμεσο με αποτέλεσμα να διαβάσει το vtc mini μικρότερη αντίσταση και ακαριαία κόπηκε το σύρμα σύριζα στην τελευταία στροφή. Τη δεύτερη όλα καλά. Με 50 άρι δεν το είχα το θέμα αλλά για άλλους λόγους δεν νομίζω ότι πηγαίνει σε αυτό το rta και λόγω χώρου.
Θέλει προσοχή στο τέντωμα στα ευθύγραμμα τμήματα (του κάτω πόλου ιδιαίτερα) έτσι ώστε να μην ακουμπάει στο σώμα (πάνω από το μάυρο λαστιχάκι) λόγω καμπυλότητας μετά το κλείσιμο - βίδωμα του rta. Το σφύξιμο της κάτω βίδας που γίνεται τελευταίο θέλει με το μαλακό στο 30άρι. Στο μαύρο μονωτικό λάστιχο δεν νομίζω να γίνεται εύκολα λάθος σε σημείο να ακουμπάνε τα μέταλλα μεταξύ τους.
Δοκίμασε να επισκευάσεις και τις μη επισκευάσιμες. Γίνεται. Προς το παρόν δεν έχω καταφέρει να πάρω σωστή γεύση αλλάζοντας και το σύρμα. Μόνο το βαμβάκι δουλεύει τέλεια στις 0.4Ohm.

Αποσυνδεδεμένος chrishar

• *
  • 94
« Απάντηση #639 στις: Νοεμβρίου 20, 2015, 18:03 »
Την κάτω βίδα την σφίγγεις αφού κλείσεις (βιδώσεις) και το κάτω μέρος?
Στο μονωτικό λαστιχάκι του κάτω μέρους, το τελευταίο δεξιά πριν το κάτω μέρος στην φωτό σου έχει ένα εξόγκωμα που μπαίνει σε αντίστοιχη εγκοπή. Αυτό το έχουν μάλλον για να μην στρίβει κατά το βίδωμα. Στην φωτό σου νομίζω ότι δεν είναι σωστά βαλμένο.

Αποσυνδεδεμένος nickpap1

• *
  • 56
« Απάντηση #640 στις: Νοεμβρίου 20, 2015, 18:35 »
Στη φωτό του φίλου δεν φαίνεται καλά. Ναι οι εγκοπές είναι για να μπούν τα αντίστοιχα κεφαλάκια του ελαστικού. Αυτό το ελαστικό είναι το μονωτικό του + με το -.
Τη βίδα τη σφίγγω τελευταία και ταυτόχρονα τραβάω ελάχιστα το σύρμα (πολύ λίγο για να μην τραβήξεις όλη την αντίσταση-σπείρωμα προς τα κάτω γιατί θα ακουμπήσει στο κέλυφος και μετά θα πάρεις λίγα ohm αφού δεν δουλεύει όλο το μήκος και κόψιμο). Το 30άρι γιατί το 40 που έχει μέσα η συσκευασία δεν έχει καμία ανάγκη τεντώματος από πουθενά.
Πρόσεξε το σπείρωμα να μην ακουμπάει πουθενά τοιχώματα. Μόνο στις βίδες ακουμπάει το σύρμα.
Αυτό είναι αύκολο αν κάνεις το σωστό προσανατολισμό στις τρύπες σταθεροποίησης κατά το στρίψιμο της αντίστασης.

• *
  • 62
    • mediafactory
« Απάντηση #641 στις: Νοεμβρίου 21, 2015, 18:59 »
Παιδια πηγα και πηρα και πιο χοντρο kanthal και τιποτα το κατω ποδαρακι παντα βραχυκυκλωνει οτι και να κανω οπως και να την φτιαξω καθετη η οριζοντια οσες σπειρες και να βαλω και σε οτι διαμετρο.Δεν ξερω τι αλλο να κανω μου ερχεται να την πεταξω ρε γ@#ώτο.

Αποσυνδεδεμένος nickpap1

• *
  • 56
« Απάντηση #642 στις: Νοεμβρίου 22, 2015, 09:52 »
Μετρα με πολυμετρο συναρμολογημενο χωρις αντισταση για βραχυκυκλωμα απο κατασκευης. Δεν μπορει να ακουμπαει χοντρο συρμα σωστα ευθυγραμμισμενο στις τρυπες καΙ σωστες σπειρες. Διπλτσεκαρεις το μαυρο ελαατικο παρεμβυσμα για κοψιματα.

Στάλθηκε από το P6000 5.0 01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

« Απάντηση #643 στις: Δεκεμβρίου 01, 2015, 12:57 »
Ρε παιδια με εργοστασιακες κεφαλες ειμαι.Πολλη διαρροη . Μου τον αλλαξανε μου εδωσαν αλλον καινουργιο Triton αλλα κ παλι εχει διαρροες απο την εισοδο αερα ???

Αποσυνδεδεμένος nickpap1

• *
  • 56
« Απάντηση #644 στις: Δεκεμβρίου 01, 2015, 19:39 »
Ο δικος μου και ενος φιλου μηδεν διαρροες απο την αρχη μεχρι τωρα και με εντονη χρηση. Ειναι οι μονοι ατμοποιητες που εχουμε μεχρι στιγμης.
Πηγαινε στο μαγαζι παλι και πες να σου το στησουν εκεινοι. ετσι η θα δουν οτι ειναι ελλατωματικο το κομματι η θα δεις εσυ μηπως κανεις κατι λαθος αν και το δευτερο μαλλον αποκλειεται γιατι ειναι λιγες και συγκεκριμενες οι κινησεις που κανεις στο ανοιξε κλεισε και το λαθος ειναι πολυ δυσκολο να γινει.
Ελεγξε, σε καθε περιπτωση, τα o ring και της κεφαλης και της βασης.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 352410 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 01, 2024, 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 105270 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96863 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 322249 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602831 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 12073 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3453 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 610474 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155452 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162552 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4769 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 18253 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias