vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

152 επισκέπτες, 5 χρήστες
manoslykos, camber, Zdgatapsychs, thanos1071, grag

Aspire Triton

Αποσυνδεδεμένος Mikevet1984

• **
  • 125
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Aspire Triton
« Απάντηση #585 στις: Οκτωβρίου 18, 2015, 21:47 »
Δεν είναι μόνο το design αλλά και ότι όπως διαφημίζεται θα είναι χωρίς διαρροές.....ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ....

Αν δεν δω καμμια 10ρια reviews από ατμιστικές κοινότητες στο internet δεν υπάρχει περίπτωση να το πάρω....Έπαθα και έμαθα...

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 653
« Απάντηση #586 στις: Οκτωβρίου 18, 2015, 22:56 »
Καλά και ο Τρίτωνας χωρίς διαρροές υποτίθεται πως ήταν, αλλά αρκετοί είχαν θεματάκια. Δεν λέω πως δεν είναι καλός ατμοποιητής, κάθε άλλο, αλλά... αλλά.  ::)

Εμένα πάντως ο 2 δεν μου αρέσει καθόλου από ντιζάιν. Προτιμώ χίλιες φορές του πρώτου τρίτωνα! Πέρα από το βελτιωμένο ίσως σύστημα αναπλήρωσης, βλέπω ότι είναι πιο κοντά στο καπάκι και με μεγαλύτερες τρύπες ίσως είναι πιο εύκολο στο γέμισμα, και τα νέα clapton coils (που έτσι κι αλλιώς φαντάζομαι θα μπαίνουν και στον 1) δεν παρατήρησα κάποια αξιοσημείωτη βελτίωση...

Αποσυνδεδεμένος Iannis

• *
  • 17
« Απάντηση #587 στις: Οκτωβρίου 19, 2015, 11:59 »
Αρχίσανε τα όργανα :'(

Μετά από 2 μήνες χρήση ο τριτωνας άρχισε τις διαρροές από τις κάτω τρυπες
ρύθμισης του αέρα Κριμα
Η βάση που βιδώνει στο σωμα έχει μικρό μήκος αρα μικρό  σπείρωμα και δεν σφίγουν καλά τα o-rings
για να εχει καλή στεγάνωση  Αυτό πιστεύω πως φταίει

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• 1428
« Απάντηση #588 στις: Οκτωβρίου 19, 2015, 15:06 »
Εγω που τον εχω σχεδον 3 μηνες, κανενα προβλημα με διαρροη παντως!

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #589 στις: Οκτωβρίου 19, 2015, 15:51 »
Φιλος τον εχει ακομα μεγαλυτερο διαστημα χωρις να του εχει εμφανισει την παραμικρη διαρροη..Εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι να σου κατσει το κομματι

Αποσυνδεδεμένος zamc

• 558
« Απάντηση #590 στις: Οκτωβρίου 21, 2015, 15:28 »
τσεκάρετε τσιμουχάκια στην βάση. Καμιά φορά στραβοκαθονται και απο εκει εχει διαρροες

Αποσυνδεδεμένος galazia

• 4
« Απάντηση #591 στις: Οκτωβρίου 22, 2015, 22:07 »
εγω τον εχω κανα τριμηνο και δεν μου εχει κανει καθολου διαροη.οταν τον πηρα στο πρωτο γεμησμα εκανα μ@##κία και φυσαγα κιολας.τοτε ειχα διαροες.μολισ τον καθαρισα απο τοτε δεν χανει ουτε σταγονα.

Αποσυνδεδεμένος ΓΙΑΝΝΗΣ1973

• *
  • 24
« Απάντηση #592 στις: Οκτωβρίου 22, 2015, 23:13 »
Δεν τον έχω αποκτήσει ακόμη γιατί περιμένω να δω εάν επιλυθεί το πρόβλημα με τη διαρροή. Χαζεύοντας τα διάφορα σχόλια έπεσα στο παρακάτω. Δείτε το όσοι τον έχετε στην κατοχή σας, ίσως βρίσκεται εκεί το πρόβλημα...

To quote the above "There is a seal in the chimney for the coil." - well there obviously SHOULD be BUT my first Triton did not have one whereas the second one (in the Odyssey kit) does!

So  if you are having gurgling, leaking and over saturated coils check one is fitted in your Triton because if it is not then the juice, regardless of ratio, will creep around the chimney into the top of your coil as well as through the proper orifices!

I managed to mostly cure the problem using a silicon ring from the base of an old Nautilus coil - which is not quite as thick as the "proper" one fitted on my latest Triton but seems to do the trick. 

If you are not sure where it should be fitted remove the base  then look into the bottom of the tank.  You will see the the double skinned metal part that the top of the coil fits into. The O-ring fits around the outer circumference of the inner chimney tube in a groove and it can be very difficult to see unless you have a clean tank with no juice residue.

DON'T FIT one UNLESS you are absolutely sure it is missing in the first place as getting them out without damage is not going to be easy.

Ζητώ συγνώμη που δεν μετέφρασα το κείμενο...

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• **
  • 487
« Απάντηση #593 στις: Οκτωβρίου 22, 2015, 23:16 »
Να σαι καλά φίλε. Αρκετοί το έχουν το πρόβλημα. Και προσπαθούσαν από το μαγαζί που το επέστρεψα το δικό μου να με πείσουν πως δεν ξέρω να τον χειρίζομαι.

Στάλθηκε από το Nexus 7 (2013) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• **
  • 125
« Απάντηση #594 στις: Οκτωβρίου 23, 2015, 05:23 »
Παντως αναβάθμισαν και το mod που έχουν σετ τον Πήγασo στο kit του Οδυσσέα "Odyssey kit' .....μαζί με τον παλιό Τρίτωνα....

Αλλαγές:

1. Προσθήκη δυνατότητας χειροκίνητου κλειδώματος της αντίστασης για έλεγχο θερμοκρασίας.
2. Προσθήκη κλιμακας θερμοκρασίας σε κελσίου εκτός από τα φαρεναιτ που ειχε από την προηγούμενη έκθεση.
3. Προσθήκη της κλειδώματος περιβαλλοντικής θερμοκρασίας.
4. Προσθήκη αναγνωρισης συρμάτων από ανοξείδωτο ατσάλι

========================================================

Και σε όλα αυτά ούτε λέξη για αντικατάσταση εξοπλισμού σε αυτούς που έτρεξαν και αγόρασαν τις πρώτες παρτίδες του τρίτωνα και του πήγασου ..... με ότι λειψό και προβληματικό τις ακολουθούσε.

Και σε όλα αυτά επειδή αισθάνομαι ότι πραγματικά πιάστηκα κορόιδ0 και πέταξα 140 ευρώ (mod και ατμοποιητής) είναι η τελευταία φορά που αγοράζω προιόν aspire ...... Θα κρατήσω τον εξοπλισμό με ότι διαρροές και ελαττώματα έχει και αναμονή όταν η provape βγάλει mod σε λίγο καιρό με έλεγχο θερμοκρασίας. Τέλος οι παπαντζήδες που αντιμεωπίζουν τους πελατες σαν χαιβάνια.....Αυτά, τα είπα και ξεθύμανα.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 23, 2015, 12:36 από Mikevet1984 »

Αποσυνδεδεμένος VapeArmyGr

• 3
  • Join the Army
    • VapeArmyGr
Απ: Clearomizers νέες κυκλοφορίες
« Απάντηση #595 στις: Οκτωβρίου 26, 2015, 03:43 »
Γεια σας παίδες, Πάνος εδω απο VapeArmyGr

έχω ξεκινήσει ενα νεο κανάλι στο youtube και εδω θα δείτε την γνώμη μου για τον Triton

ρίξτε μια ματιά πείτε μου τι γνώμη σας

ελπίζω να σας αρέσει

• **
  • 125
« Απάντηση #596 στις: Οκτωβρίου 27, 2015, 14:54 »
Kαλή αρχή, φίλε μου! Ευχομαι πολλά views και likes. :)

Αποσυνδεδεμένος davidoff

• *
  • 10
« Απάντηση #597 στις: Οκτωβρίου 27, 2015, 19:57 »
καλισπερα στην ομαδα...σαν νεος ατμιστης και νεοεισερχομενοσ εδω στο forum...εχω στην κατοχη μου τον τριτονα περιπου 15μερες....ειμαι καταευχαριστημενος καθος κανω μονο πνευμονικες...τον δουλευω μονο με την 0,3ohm καθος μονο αυτη μ αρεσε απο τις υπολοιπες..διαροες ειχα στην αρχη στο γεμισμα αλλα μετα εμαθα το κολπακι του και τωρα ειναι κομπλε.....το forum εδω μεσα μ εχει βοηθειση παρα πολι...σε οτι αφορα ο Η.Τ.

ΥΓ.....σορρυ για τα ορθογραφικα μου λαθη... :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος alexS3

• **
  • 397
« Απάντηση #598 στις: Οκτωβρίου 27, 2015, 20:02 »
ποιο ειναι το κολπακι για τις διαρροες που λες?

Αποσυνδεδεμένος davidoff

• *
  • 10
« Απάντηση #599 στις: Οκτωβρίου 27, 2015, 21:39 »
βγαζο το drip tip παω το βελακι στην θεση της σταγονας ανοιγουν οι τριπες γεμιζο μεχρι πανω γιριζο παλι το βελακι στη θεση του ατμιστη...γιριζο τον τριτονα αναποδα και τοτε κουμπονο το drip tip(οπος ειναι αναποδα ο τριτονας)..βγαζη κατι φισαλιδες μεσα στο τανκακι απο τν πιεσι σινεχισο να τον κραταω αναποδα για ενα διο δευτερολεπτα και ειναι ετοιμος....χορις διαροες.... :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 352383 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 01, 2024, 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 105251 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96847 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 322223 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602808 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 12047 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3437 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 610433 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155436 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162525 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4755 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 18213 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias