Και όμως δες πριν μια ώρα ή ecig από 90 το πήγε 72 γιατί ο μπουρσαρντο έδωσε νούμερα και θέματα που είχε , τόση δύναμη έχει ή γνώμη του !! Και δεν νομίζω να το έθαψε όπως το σμοκ απεναντίας είπε θέλει λίγο χρόνο ....
Καλα οκ...εσυ πιστευεις δηλαδη οτι η ecig το εριξε κατα 20% (και μονο για τους χρηστες του φορουμ με τον συγκεκριμενο κωδικο - πραγμα που κανει σχεδον με ΟΛΑ τα προιοντα της) επειδη εβγαλε το βιντεο ο pbursado 1 ημερα πριν...Ελεος!
Το γεγονος επισης οτι ως reviewer (και αυτος και αλλοι) μπορει και διαμορφωνει γνωμες και ρευματα υποκινουμενα ισως (απο εταιριες) σου χει περασει απ το μυαλο? Δεν λεω πως απαραιτητως γινεται αλλα ας το εχουμε αυτο κατα νου...
Τελος θα επαναλαβω αυτο που ειπα...Αυτα που λεει πολυ λιγοι τα κατανοουν σαν εννοιες και πολυ λιγοτεροι ως ατμιστικη εμπειρια! Γι αυτο χαρειτε αυτα που εχετε εφοσον σας ικανοποιουν, ψαχτειτε για κατι καλυτερο ΑΝ το καταλαβενετε και μεχρι εκει...Δεν θ αφησω τον καθε reviewer να μου υποδειξει τι θα παρω επειδη το εκθειασε η το εθαψε..
Οσο για το συγκεκριμενο μοντακι δεν το εχω αλλα ακουγεται τιμιο γι αυτα που προσφερει....Οταν το δοκιμασω απο κανενα φιλο και δω πως αλλαζει η ατμιστικη μου εμπειρια τοτε να το συζητησω και παλι!
Ρενο, ολα αυτα αποτελουν σκεψεις δικες μου και ουδεμια προθεση να προσβαλλω η να αντιπαρατεθω μαζι σου εχω...