παιδάκια μου καλά, όποιος το κάνει και μας γράψει τη γνώμη του, παρακαλώ ας μας πει και τα ποσοστά της βάσης σε vg/pg αλλά και το ποσοστό αραίωσης, για να πορευτούμε κι εμείς αναλόγως.Το περιμένω κι εγώ από στιγμή σε στιγμή το κάστρο και λέω να το φτιάξω με Pink mule πράσινη δηλ 50/50, αν και σκέτη ατμίζω τη μωβ που είναι 70/30 vg/pg .Τώρα για αραίωση σκέφτομαι το 10% δηλ να τουμπάρω άρωμα και 90 μλ βάσης στο μπουκάλι και μετά να ξεχάσω που το έβαλα.
Το αυθεντικό που δοκίμασα από φίλτατο συνατμιστή στον Καυφούνη του σε μία από τις μόνιμες ατμοπαρέες του e-smokers στον Εύοσμο που πάω, μου φάνηκε πολύ πολύ καπνικό για τα γούστα μου

Παρόλα αυτά, ωραίο καπνικό. Και το πήρα το short γιατί μου φάνηκε καλό deal για τα χρήματά του ακόμα και για μένα που δε θα έπαιρνα ποτέ το αυθεντικό, γιατί πάντα θα προτιμούσα γκουρμεδοφρουτένιο, και που δε θα έδινα ούτε τόσα χρήματα για 200 αρώματα για τον κλώνο γιατί δε θα είναι το βασικό μου.
Καλή φάση κοινώς!Πάντα πρωτοποριακόν το vapesin με λύσεις για εύκολο και οικονομικό άτμισμα