Λοιπόν, διάβασα και τα προηγούμενα νήματα και απορώ με το θέμα των τιμών αυτής της εταιρίας. Κάτι συμβαίνει με την Natura, κάτι περίεργο, πιθανολογώ μαϊμουδοκατάσταση δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν είναι δυνατόν να πωλούνται αυτά τα υγρά με τόσο μεγάλη απόκλιση τιμής! Ενώ στο διαδίκτυο είναι από 9-11 Ευρώ, υπάρχουν πράγματι φυσικά μαγαζιά που τα δίνουν σε προνομιακές τιμές ή και προσφοράς (2+1 δώρο, 1+1 δώρο κλπ). Έχω κι εγώ φίλη που τα αγοράζει 5 €, ενώ κι ο δικός μου προμηθευτής (εδώ Κιλκίς) δίνει τα τρία στα 15 € άρα πάλι 5 βγαίνει, ενώ μόνο του 9 Ευρώ! Ακόμα πιο παράδοξες έως παράλογες είναι οι τιμές στα 100ml που πωλούνται 20 €. Όταν τα 30ml βγαίνουν στα 5 €, τα 100ml θα έπρεπε να κοστίζουν κάτω των 15 € (σύμφωνα με τον γενικό κανόνα της ποσότητας/τιμής). Δε ξέρω την πολιτική της συγκεκριμένης εταιρίας και τι περιθώριο κέρδους ή ελεύθερης διαχείρισης δίνει στους εμπόρους, πάντως ομολογουμένως είναι πολύ ανορθόδοξη.
Τώρα όσον αφορά στις γεύσεις, έχω ταράξει το Maxboro και το Manhatan εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον είναι στη πεντάδα των αγαπημένων μου