Φίλε Γιώργο δεν ξέρω αν επιτρέπεται να κάνουμε τη συζήτηση εδώ, είμαι καινούριο μέλος και προσπαθώ να μην προσθέτω δουλειά στους υπεύθυνους. Το σκέφτηκα πολύ πριν σου απαντήσω και χαίρομαι που κατάλαβες το ύφος του μηνύματός μου.
Να ξεκαθαρίσω πως η σχέση μου και με την Ντίνα και με την Νατούρα είναι πελατειακή και μόνο. Καταλαβαίνω πως απογοητεύτηκες από τα υγρά για τους λόγους που ανέφερες και επιλέγεις να μην τα ξαναγοράσεις. Απόλυτα σεβαστό από μένα, κατανοητό και τολμώ να πω πως οι πιο πολλοί αλλά και εγώ, θα έκαναν το ίδιο. Σε ένα παράλληλο ιδανικό σύμπαν η κάθε εταιρία θα είχε το δικό της κατάστημα να προωθεί προϊόντα της άρα κι εγώ δεν θα έπρεπε να βολευτώ με τις 5-6-7 συγκεκριμένες εταιρίες που φέρνει το ένα και μοναδικό κατάστημα η/τ στην πόλη μου. Θα υπήρχαν δέκα καταστήματα η/τ και θα μπορούσα να δοκιμάσω και να επιλέξω ανάμεσα σε 20 εταιρίες με σύνολο 200 γεύσεις ας πούμε για παράδειγμα.
Δεν συμβαίνει όμως κάτι τέτοιο στο Ελλαδιστάν που ζω, και που ζεις. Συμβαίνει το οξύμωρο όμως, εγώ που αγόρασα από την Ντίνα που δεν εμπορεύεται αποκλειστικά υγρά αναπλήρωσης να βρίσκω κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ και με κερδίζει και εσύ που έχεις την τύχη (όπου εσύ βάλε όποιον έχει αυτή την τύχη) να επιλέγεις από ''καθαρόαιμο'' κατάστημα η/τ την εν λόγω εταιρία να διαπιστώνεις πως δεν σου κάνει πλέον.
Δεν ξέρω αν είναι εις βάρος της εταιρίας ο μανάβης, ο μπακάλης να πουλούν τα προϊόντα της, σε αυτό μόνο η Νατούρα θα μπορούσε να σου απαντήσει. Ή η όποια άλλη εταιρία.
Για μένα, προς το παρόν, βγήκε σε καλό.
Αν όμως είχες επιλέξει την όποια εταιρία και είχες βρει το ιδανικό για σένα υγρό ατμίσματος θα σε ενοχλούσε αν το έβρισκες πέντε τετράγωνα πιο κοντά στο σπίτι σου, σε ένα πρακτορείο Προπό ας πούμε ή θα επέλεγες να πας στο κατάστημα η/τ πέντε τετράγωνα μακριά κάθε φορά που θα ήθελες να το αγοράσεις;