Μενοντας στα καπνικα συνεχιζω με τις υπολοιπες γευσεις που εχω ατμισει...
7 leafs tobacco:Προκειται για ενα πολυ ηπιο καπνικο ξεκουραστο που ανετα ατμιζεται ολοημερο.Ξανθα καπνα με κιτρωδη επιγευση.Συνδυαζεται πολυ ευκολα με αλλα υγρα επιτοπου στον ατμοποιητη για τις δικες σας προσωπικες μιξεις.
Tip:Συνδυαστε το με banana milksheik της ecovape, η ξινοπικρη κιτρωδης επιγευση,στρογγυλευει υπεροχα την γλυκογαλατιλα του μιλκσεικ κανοντας το μιλκσεικ ενα allday vape υγρο χωρις να σας λιγωνει και αποκταει κι ενα καπνικο υποβαθρο...
RY7:Αλλο ενα ηπιο και ολοημερο καπνικο που ομως καποια στιγμη παραγινεται ηπιο και θελεις κατι πιο εντονο.Αυτο δεν ειναι απαραιτητα μειονεκτημα μιας και μπορει να εκτιμηθει απο αυτους που θελεουν μια ξεκουραση απο εντονα αρωματα και δεν μπορουν την σκετη βαση.Προκειται για ry καπνικη βαση με αρωματα καμμενης ζαχαρης και (υποτονικης) βανιλιας με την καμμενη (εντονα) ζαχαρη να υπερισχυει.Ειναι επισης ενα υγρο πολυ δεκτικο σε μιξεις.
Tip:Σε ενα 3μλ ατμοποιητη προσθεστε 1μλ ry7, 0.5μλ cappucino, 0.5μλ double apple και 1μλ nocciola pleasure ολα της ιδιας εταιριας (ή και αλλης οτι γουσταρει ο καθενας).Για πιο οξινο αποτελεσμα εναλλαγη στο μηλο με το φουντουκακι.Με το ματι οι ποσοτητες στο περιπου.
Μια παρενθεση εδω στα καπνικα
Casius:Το γνωστο φυστικι.Με μεγαλη χαρα αγορασα το συγκεκριμενο υγρο χωρις δοκιμη δυστυχως.Φανταζομουν ωραια αλμυρη γευση του συγκεκριμενου ξηρου καρπου...η απογοητευση ηρθε με το ανοιγμα του μπουκαλιου μυρωδια απο φυστικι μεν αψητου και αναλατου δε...Το ιδιο εγινε και στο ατμισμα,ιδια γευση με την μυρωδια.Αδειασα τον ατμο αμεσως μονο και μονο για να παρω αλλη μια απογοητευση,η μυρωδια δεν εφευγε με τιποτα παρα μονο μετα απο μπουγαδες και ατμισμα αλλου εντονου υγρου.(καλυφθηκε μαλλον παρα εφυγε)
Επιστροφη στα καπνικα
Kings Glory:Ο λογος που εγινε η παρενθεση ειναι το συγκεκριμενο υγρο,το οποιο ειναι ενα καπνικο ry4 με επιγευση το προαναφερθεν casius αντι για την γνωστη μας πυραζινη με τα καβουρντισμενα ξηροκαρπια.Τωρα αν σε καποιον αρεσει το ωμο αναλατο φυστικι ακομα και αυτος να το δοκιμασει πριν το αγορασει και αυτο και το προηγουμενο υγρο...
Συνεχιζεται...
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Τελειωνοντας με τα καπνικα εχουμε και λεμε...
Manhattan:Εγω τριμπεκα δεν εχω δοκιμασει...Οταν το αγορασα ομως αγορασα και ενα Μπεμπεκα...Μεχρι σημερα εχω κανει πολλα 30μελα μανχαταν και η μπεμπεκα ειναι ακομα στη μεση...και στην μιση τιμη...
Υπεροχη καπνικη γευση RY με οσο ακριβως πρεπει για να μη λιγωνει γλυκια επιγευση καβουρντισμενων ξηρων καρπων.Ενα υγρο που ατμιζεται ολοβδομαδο κι οχι μονο ολοημερο...ηπιο αλλα δεν θα πεις δεν νιωθω γευση μετα απο πολυ ατμισμα.Το θεωρω απο τα κορυφαια της εταιρειας...ταιριαζει με τον καφε,με το ποτο με τα παντα...
Liberty:Σαν το μανχαταν αλλα με επιγευση ποπ κορν...επισης εθιστικοτατο και πασπαρτου καπνικο με ολα τα καλα του προαναφερθεντος υγρου.Ειναι ιδανικο για οταν (μετα την 7η μερα
) θες μια ξεκουραση απο το μανχαταν και αντιστροφα...
Baba's bounty:Εχοντας κανει απιστευτη οικονομια με 6 ευρουλακια τα 30μλ για τα υγρα μου αποφασισα να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου...με 23€ αγορασα οχι 30μλ αλλα 750μλ καθαρης απολαυσης...charcoal mellowed drop by drop...εκει και τα καρβουνα και οι δρυινες νοτες απο τα βαρελια κι ολα...σκετο... ουτε παγο ουτε νερο, οπως πρεπει να πινεται το συγκεκριμενο αγιασμα...
Το υγρο εδωσε ρεστα...μεστη κρεμωδης γευση ωριμης μπανανας χωρις να σε λιγωνει σε κανενα σημειο, μιας και την γλυκαδα της μπανανας την στρογγυλευε η ελαφρια οξυτητα της φραουλας χωρις να την αντιληφθω ομως σαν γευση και καπνικο, πιθανοτατα RY υποβαθρο...
Στο dvd το Inland Empire του Lynch και τρεις ωρες απολαυσης ολων των αισθησεων...