Άρχισα τον τελευταίο καιρό λοιπόν να χρησιμοποιώ κυρίως Sub-Ohm αντιστάσεις. Αρχικά με τον Melo και έπειτα, αφού μπήκα στο τριπάκι των Drippers, με τον Rogue. Όντας όμως χρήστης 6mg νικοτίνης, τα βρήκα λίγο σκούρα είναι η αλήθεια. Πολύ έντονο χτύπημα, πονοκέφαλοι κατά το βραδάκι κτλ κτλ. Οπότε λέω, δεν πάει άλλο, θα το γυρίσω στα 3mg. Δυστυχώς, σε κανένα μαγαζί ή e-shop δεν μπόρεσα να βρω υγρό σ' αυτήν τη νικοτίνη, οπότε αποφάσισα να πάρω ένα 0mg και ένα 6mg της ίδιας γεύσης και να το κάνω μόνος μου. Πήρα λοιπόν 2 δεκάμελα American Stars και έκανα τα κόλπα μου. Ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα από θέμα χτυπήματος και νικοτίνης. Είπα λοιπόν να το ξανακάνω. Πάω και παίρνω liqua καρπούζι που μ' αρέσει αρκετά. ΜΠΑΑΑΜ! Έβηχα σαν το κοπρόσκυλο. 60/40 PG/VG και ο λαιμός μου βγήκε knock-out. Για να μην τα πολυλογώ, για αρκετό καιρό έπαιζα κορώνα γράμματα αν θα την παλέψω με το καινούργιο υγρό που θα έπαιρνα κάθε φορά.
Με λίγο ψάξιμο στο internet κατάλαβα ότι στην παγκόσμια ατμιστική κοινότητα είναι μάλλον το πιο συνηθισμένο να κάνουν 6mg και να το γυρνάνε στο 3mg για Sub-Ohm. Στο εξωτερικό μάλιστα, πάρα πολλές εταιρίες έχουν 3άρια υγρά στην αναλογία 30/70 PG/VG, κάτι που θεωρείται μακράν το ιδανικότερο για την περίσταση. Υπέθεσα λοιπόν ότι αποκλείεται στην Ελλάδα να μην υπάρχουν άλλοι ατμιστές που να βιώνουν το ίδιο πρόβλημα αλλά παρόλα αυτά δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα συζήτησης στο forum.
Για να καταλήξω επιτέλους κάπου, ήθελα να κάνω τα εξής ερωτήματα. Υπάρχει δυνατότητα αγοράς έτοιμων υγρών στην Ελλάδα που να απευθύνεται σε κοινό που χρησιμοποιεί τέτοιου είδους αντιστάσεις ή να το ρίξω στα DIY; Υπάρχουν συνατμιστές σ' αυτό το forum που να έχουν το ίδιο πρόβλημα και να ψάχνουν λύση; Είμαστε οι Έλληνες όντως τόσο μερακλήδες που όλοι σας χτυπατε 18άρια και 12άρια στα 0.2 Ohm και γυρνάτε και το μπεγλέρι;
Κλείνοντας, να προσθέσω κάποιες λύσεις στο "πρόβλημα" (αν όντως υπάρχει) που έχω βρει ύστερα από αναζήτηση.
www.ecig.grΔυνατότητα επιλογής υγρών στα 3mg, πολύ καθαρά αφού δεν αφήνουν σχεδόν καθόλου κατάλοιπα, αλλά αναλογία υπέρ του PG και γεύση όχι τίποτα το φανταστικό
http://www.thechosenfew.eu/Εταιρία του εξωτερικού, με πολύ καλά υγρά με δυνατότητα επιλογής 3mg και αναλογία 30/70 ή 20/80 PG/VG. Σχεδόν καθόλου μεταφορικά αλλά μόνο 4 γεύσεις.
http://www.cloudhousevapor.comΠάλι e-shop του εξωτερικού, αλλά έχει μερικές πολύ γνωστές αμερικάνικες μάρκες (όπως Bombies kai
Mount Baker Vapor), οπότε υπάρχει δυνατότητα για 3mg και φυσικά πάλι σχεδόν καθόλου μεταφορικά.Περιμένω περαιτέρω προτάσεις!