Θα προτείνατε κάποια συγκεκριμένη μπαταρία;
Και μήπως έχει αλλάξει καθόλου η κατάσταση με τις θήκες στα ελληνικά καταστήματα;
Edit: η πρώτη εμπειρία μου με το mini και γενικώς τον έλεγχο θερμοκρασίας ήταν κάπως σαν αυτό που οι αμερικάνοι λένε mixed blessing
Έβαλα πάνω τον subtank mini με τα nickel coils. Αρχικά είχα θέμα με το να «διαβάσει» τη σωστή αντίσταση (κάτι που παθαίνω πάντα με τα coils του subtank). Την πρώτη φορά την είδε 0.06Ω (χωρίς να έχω πυροβολήσει το μοντάκι ή τον ατμοποιητή), μετά 0.20Ω+, τελικά την διάβασε 0.154Ω που είναι φαντάζομαι σωστή
Μου έκανε αρχικά εντύπωση που στα 35J (Watt?) μου έδινε γεύση καμένου αν το ρύθμιζα πάνω από τους ~180 βαθμούς. Απ'ότι φαίνεται δεν καιγόταν το βαμβάκι, δοκίμασα 25J/250C(!) και 50J/150C (ναι, είμαι των άκρων) και διάφορους άλλους συνδυασμούς και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τελικά κατέληξα στο δικό μου «sweet spot», 25J στους 150 βαθμούς.
Δεν ξέρω αν φταίει η κεφαλή, το υγρό (θυμάμαι παλιά που άκουγα συχνά το «καίει το υγρό»

), η έλλειψη εμπειρίας μου, ή απλά ξεκίνησα από πολύ ψηλά και ζόρισα το coil.
Στα πολύ θετικά (και χωρίς ψάξιμο ακόμα) πολύ πιο «καθαρή» γεύση, πλούσιος και πυκνός ατμός (που δεν έβλεπα ούτε με τις 0.5 kanthal σε non-TC) και πολλές μικρές μεν λεπτομέρειες, αλλά αρκετές για να αναθεωρήσω πολλά πράγματα για την ατμιστική μου εμπειρία. Καλά, για ποιότητα κατασκευής δεν το συζητάω. Σιγά σιγά που θα μαθαίνω τα κολπάκια του μάλλον ο ενθουσιασμός μου θα πολλαπλασιαστεί
Προς το παρόν ώρα για διάβασμα!
Κάτι άσχετο, με την οθόνη ανοιχτή η ένδειξη της μπαταρίας ανεβοκατεβαίνει! Που μπορεί να οφείλεται αυτό;