Η θερμοκρασία που έχω βάλει ως "προστασία" στο rdna, είναι στους 210C {εκεί που καίγεται κανονικά το βαμβάκι (το απλό), όταν είναι στεγνό} ..και εκεί που στην ουσία έχω διαβάσει ότι την βάζουν οι περισσότεροι ανά τον κόσμο (στους 420f).
Με αντίσταση 8 σπειρών με ni200 σε 3άρι τρυπανάκι, το τελικό αποτέλεσμα είναι 0.12 ohm ..το οποίο και το δουλεύω στα 15 watt.
Οι μέγιστες τιμές θερμοκρασίες που λαμβάνω (σε τρείς ατμοποιητές με υγρά 50/50) είναι το μέγιστο έως 204C (..άρα και κάτω της καύσης του απλού στεγνού ..και όχι του οργανικού και επεξεργασμένου βαμβακιού που χρησιμοποιώ εγώ).
Παρόλα αυτά η "μάκα" (..και αναλόγως το υγρό) ..κάνει την εμφάνισή της σχεδόν το ίδιο από όταν χρησιμοποιούσα kanthal (..έστω λίγο - ελάχιστα αργότερα). Η δε εμφάνισή της, έχει να κάνει και με το κάθε υγρό {..σε ανοιχτόχρωμο πχ υγρό ..jin's adiction, αργεί πολύ (πάνω απο 15ml βλέπω τα πρώτα "ίχνη" ..και αντέχει το βαμβάκι μέχρι και κοντά τα 35 - 40ml) ....ενώ στο castle long που είναι πιό σκούρο, την βλέπω από τα 5ml ..και το βαμβάκι στα 15 - 20ml ..το αλλάζω}.