Πρεπει να κυκλοφορουν παραπανω απο μια παρτιδες γιατι απο οτι βλεπω σε αλλους ξεβαφει για πλακα και σε αλλους(οπως εγω) δεν καταλαβαινει τιποτα το χρωμα.
Περα απο το καπακι της μπαταριας που (αν και το συνηθισα και το βιδω-ξεβιδω με τον αντιχειρα) συνεχιζει να μου κανει τα νευρα τσαταλια καθε φορα, δεν εχω βρει καποιο αλλο
σημαντικα αρνητικο.
+Κατασκευη
+Ρευματα
+Διαχειριση μπαταριας
+Σωστες τιμες στις αντιστασεις
+Δεν εχει υστερηση οταν πατας το κουμπι
+Αριστη tactile αισθηση απο το κουμπι
+Μετρητης joule - απιστευτα χρησιμος, ξερω πια καθε ποτε o K4 θελει γεμισμα(οταν τον εχω με το ss ring) αλλά και σε τι κατασταση βρίσκεται η μπαταρια μου
+Καθεται πολυ καλα στην παλαμη
+SS κονεκτορας - μπορεις να βιδωνεις-ξεβιδωνεις ολη την ημερα ατμο χωρις το αγχος αν θα γρατζουνιστει
+Δυναμη - οτι και να του εβαλα επανω, επαιξε μια χαρα
+Αναβαθμισιμο μεσω usb
+Λειτουργια Soft-Regular-Powerfull-Powerfull+. Αν και στην αρχη με ξενισε, τωρα πια τα πρωινα ατμιζω σε soft, ολη την υπολοιπη σε regular και με το ποτακι μου σε Powerfull mode
+Αριστη και απροβληματιστη λειτουργια σε temp(joule) mode.
-Καπακι μπαταριας - θα μπορουσαν να εχουν βρει μια καλυτερη λυση
-Θα το ηθελα λιιιιγο πιο κοντο
-Οταν κλειδωνεις για πρωτη φορα την αντισταση σε temp mode και σβηνει η οθονη, μετα ξαναπατωντας συνεχιζει να δειχνει την τιμη της αντιστασης και μετα αρχιζει να λειτουργει(bug, το εχει επισημανει και ο busardo)
Αυτα μεχρι τωρα. All in all δεν μετανοιωσα επουδενι για την αγορα του sx. Ειναι οτι καλυτερο εχει περασει σε μοντακι απο τα χερια μου και αν μπορεσω θα παρω και ενα all black που βλεπω οτι εχει κυκλοφορησει στο εξωτερικο.