Καλώς ή κακώς το συγκεκριμένο εργαλιάκι είναι value 4 money! Για 1000 και 2 λόγους.
Value for money είναι και αν δούλευε και σωστά τότε φυσικά και θα ήταν εξαιρετική πρόταση.
Το θέμα είναι ότι ένα μεγάλο ποσοστό έβγαλε σοβαρά προβλήματα και για αυτό δεν μπορώ να το προτείνω σε κάποιον που ψάχνει 50άρη μοντ. Το να πάψει να δουλεύει μετά από 6 μήνες, πάει στο διάολο λες, τα 'βγαλε τα λεφτά του με το παραπάνω. Έχω το 20άρι και το 30άρι, το 20άρι πλέον τα 'φτυσε αλλά οκ, ξες από την αρχή που το παίρνεις ότι δεν θα κρατήσει για πάντα, 23 ευρώ το είχα πάρει, παράπονο δεν έχω. Το 30άρι κρατάει ακόμα και ακόμα και τώρα το 30άρι είναι η συσκευή που προτείνω σε κάποιον που θέλει να ξεκινήσει (τουλάχιστον μέχρι να δούμε αν όντως το Subox είναι τόσο καλό όσο λένε όλοι). Το να κάνει όμως ένα μεγάλο ποσοστό των συσκευών autofire είναι τεράστιο πρόβλημα, όταν θέτεις σε κίνδυνο την ασφάλεια σου δεν λες απλά "κλάιν, πες έχασα 40 ευρώ".
το βιντεάκι που είχα ποστάρει 3-4 σελίδες πιο πριν με ένα SMOK Xpro M80 Plus που ΟΝΤΩΣ έκανε autofire από μόνο του όταν ο άλλος βίδωνε τον dripper του επάνω, το είδες ή όχι ακόμα;;; Και αυτό ήταν από ΕΔΩ, Ελλάδα... Όχι Αμερική...)
Δεν εμφανίζεται, βγάζει το μήνυμα που έγραψε και ένα άλλο παιδί. Αν πρόκειται για βίντεο που μιλάει για SMOK Xpro M80 που κάνει autofire πάντως, δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω. Η Smok δεν είναι και καμιά σοβαρή εταιρία και πολλά μοντάκια της είχανε πρόβλημα. Πήρε πολύ στα πάνω της όταν αρχίσαν τα προβλήματα με το 50άρι και εκείνη την περίοδο τουλάχιστον, ήταν η μόνη αναγκαστική λύση στα ίδια περίπου λεφτά/watts. Δεν τα έχω με την Eleaf, ούτε κάνω καμπάνια εναντίον της. Με τα επικίνδυνα μοντάκια γενικώς τα έχω. Καλώς ή κακώς, μόνο στο Istick50 και στο Cloupor mini είδαμε ένα μη αποδεκτό ποσοστό συσκευών να κάνει autofire. Θα κάνουν ΟΛΑ autofire; Φυσικά και όχι. Κάποια, τα περισσότερα, δουλεύουν κανονικότατα. Όμως υπάρχουν κάποια όρια. Αν πουλάς μια συσκευή και το 1% βγάζει προβλήματα, πες είναι αποδεκτό (που για Ευρωπαικά/Αμερικάνικα δεδομένα δεν είναι, αλλά άλλη κουβέντα), αν βγάζει το 20%, κάτι δεν πάει καλά. Και αν το πρόβλημα είναι ότι δεν φαίνεται καλά η οθόνη, χαλάει στον μήνα πάνω, ξεφτίζει το χρώμα κτλ., άντε ξανά να πω πάει στο διάολο, έπαιξα και έχασα, αλλά να παίρνει φωτιά από autofire λες κάπου παραπάει, και 1% πιθανότητα να είναι να πέσω εγώ σε αυτό, ε όχι ρε αδερφέ, θα προτιμήσω κάτι άλλο. Τουλάχιστον έτσι σκέφτομαι εγώ.
φιλαρακο καλα τα λες..αλλα εαν μπορεις πες μου σε παρακαλω σε τι μοντακι ατμιζεις να ξερω και γω τουλαχιστον την επομενη φορα τι να παρω..
δεν κανω καποια μομφη η οτιδηποτε απλα ειλικρινα απο ενδιαφερων ρωταω...
Έχω διάφορα μοντάκια, έχω το Istick20, το Istick30, Sigelei150, Sigelei30 και πλέον χρησιμοποιώ σχεδόν όλη μέρα το Ipv4. Όλα τα μοντάκια μπορούν να βγάλουν προβλήματα, το θέμα είναι σε τι πιθανότητα. Η Sigelei π.χ. θεωρείται η πιο αξιόπιστη εταιρία στον χώρο αυτήν την στιγμή. Αν θες κάτι αξιόπιστο, μάλλον εκεί θα πας. Είναι 100% σίγουρο ότι δεν θα σου βγάλει πρόβλημα ποτέ; Όχι, αλλά τουλάχιστον αν σου τύχει, θα ξέρεις ότι όντως έπεσες στην περίπτωση, ήταν θέμα γκαντεμιάς.
Άλλο ποιοτικό μοντάκι είναι το Yihi SX Mini. Εξαιρετικές κριτικές έχει πάρει και το Ipv Mini 2 (ξεφτίζει το χρώμα σε όλα, αλλά το αισθητικό κομμάτι το παραβλέπω, αν κάνει την δουλειά του όπως πρέπει). Αν δεις τις τιμές, θα δεις ότι καλώς ή κακώς, το ποιοτικό το ακριβοπληρώνεις κιόλας (συγκριτικά πάντα).
Δυστυχώς, όλοι μας έχουμε μπλέξει με τους Κινέζους. Έχουν την μοναδική δικαιολογία ότι οι τιμές τους είναι τρομερά χαμηλές. Από 'κει και πέρα όμως, οι τύποι απλά δεν παίζονται. Καθόμαστε και συζητάμε αν είναι το ένα καλύτερο από το άλλο, ενώ στην τελική ΟΛΑ είναι επικίνδυνα σκουπίδια. Όλοι παίζουμε ζάρια με το τι αγοράζουμε και ελπίζουμε να μην πέσουμε σε ελαττωματικό. Όπως σε όλα τα προιόντα που παράγουν, η λογική τους είναι αυτό να βγει σε όσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή με συνέπεια να πέφτει στον πάτο η ποιότητα του προιόντος. Φτάνουμε έτσι στο παράδοξο να είναι διατεθειμένος όλος ο πλανήτης να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πάρει κάτι καλό και να μην έχει σοβαρές επιλογές.
Δείτε τι γίνεται με τα Provari. Είναι τόσο απελπισμένος ο κόσμος να πάρει κάτι σοβαρό που δεν θα του μείνει στα χέρια σε 2 μέρες, που δίνει 250+ ευρώ για 10 watt συσκευή και χαίρεται κιόλας. Βγάζει η Pioneer4You την πλαστικούρα το Ipv4 και δεν βρίσκεις μέρος σε όλο το Ίντερνετ να το παραγγείλεις γιατί έχει εξαντληθεί. Ανακοινώνει νέα συσκευή η Sigelei και γίνονται 5000 preorders σε 3 μέρες όπου και να κοιτάξεις.
Όποια Κινεζοεταιρία πάρει χαμπάρι ότι όλος ο πλανήτης είναι διατεθειμένος να δώσει χοντρά λεφτά για κάτι ποιοτικό και στρωθεί και βγάλει ένα όντως καλό προιόν, χωρίς προβλήματα, δεν θα προλαβαίνει να κόβει χρήμα, απλά ο τρόπος σκέψης τους είναι εντελώς διαφορετικός από τον δικό μας, η μόνη λογική τους είναι "αν είναι φτηνό, ο άλλος θα το αγοράσει". Αξιοπιστία, brand name, customer support/satisfaction κτλ. τους είναι άγνωστες έννοιες.