vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

354 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, vasim, Buliwyf, thebull

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

NextGen by VapeWare Mods

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• Αντώνης
  • 695
  • Φύλο: Άντρας
  • 14/10/2014 -> Όχι άλλο κάρβουνο!
Απ: NextGen by VapeWare Mods
« Απάντηση #90 στις: Φεβ 11, 2016, 23:14 »
Όχι ρε Βασίλη, δεν κατάλαβα τι με ρώτησες πριν, νόμιζα ότι ήθελες να μάθεις τι mesh έχω διαθέσιμο τώρα  :eyesplash: .  Έτσι όπως περιγράφεις το στήνω από την πρώτη στιγμή σχεδόν  :yes:

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1250
« Απάντηση #91 στις: Φεβ 11, 2016, 23:18 »
Μήπως είναι πολύ σφιχτό το mesh? Η σφίγγεις πολύ την αντίσταση πάνω του?
Όσες φορές έχω το μυαλό μου αλλού και "πνίγω" το mesh ( όχι σε ng ) παρόμοια αποτελέσματα έχω.

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• Αποσυντονιστης
  • 4518
« Απάντηση #92 στις: Φεβ 11, 2016, 23:21 »
Τοτε μαλλον δεν εκανες σωστο καψιμο στο mesh ή δεν ειναι καλο το mesh....
Δεν εχω αγορασει απο το μαγαζι φυσικα και μπορει να μην ειναι σωστο αυτο που εγραψα .
Εγω απο το Γερμανο αγορασα τελευταια φορα και μαλλον θα ξαναγυρισω παλι οπως φαινεται στον Αγγλο...

Kαλος ο Γερμανος , αλλα καλυτερος ο Αγγλος ....  8) ;)

Μπορει να εχει δικιο και ο Νικος...

Αποσυνδεδεμένος Georgechalkida

• 1047
« Απάντηση #93 στις: Φεβ 11, 2016, 23:22 »
Όταν λέμε άγγλος.?  :D :D :D

• Αποσυντονιστης
  • 4518

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• Αντώνης
  • 695
« Απάντηση #95 στις: Φεβ 12, 2016, 00:17 »
Μήπως είναι πολύ σφιχτό το mesh? Η σφίγγεις πολύ την αντίσταση πάνω του?
Όσες φορές έχω το μυαλό μου αλλού και "πνίγω" το mesh ( όχι σε ng ) παρόμοια αποτελέσματα έχω.
:hmmm:  χμμ, λες;  Συνήθως όταν το κάνω αυτό το καταλαβαίνω γιατί σφίγγει η τζούρα αλλά δεν είμαι και τόσο έμπειρος στο mesh οπότε μπορεί και να μου έχει ξεφύγει.  Θα τον ξαναστήσω, πιο "απαλά" αυτή την φορά...

http://www.vape-atomizer-mesh.com/products/shop.html

http://www.themeshcompany.com/products/Vape-atomizer-mesh.html
Τα καλύτερα τα κρατάς για πάρτυ σου έτσι; :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος ramon

• **
  • 429
« Απάντηση #96 στις: Φεβ 12, 2016, 00:25 »
:hmmm:  χμμ, λες;  Συνήθως όταν το κάνω αυτό το καταλαβαίνω γιατί σφίγγει η τζούρα αλλά δεν είμαι και τόσο έμπειρος στο mesh οπότε μπορεί και να μου έχει ξεφύγει.  Θα τον ξαναστήσω, πιο "απαλά" αυτή την φορά...

Τα καλύτερα τα κρατάς για πάρτυ σου έτσι; :laugh1: :laugh1: :laugh1:
Και μετά μου λες εμένα να κάτσω να στήνω με mesh.αντωνη για όλα υπάρχει λύση το υγρό πέταμα και ο ατμόποιητης μια εβδομάδα στο υπόγειο για τιμωρία και παραδειγματισμό.χαχαχαχαχ

• Αποσυντονιστης
  • 4518
« Απάντηση #97 στις: Φεβ 12, 2016, 00:27 »
Οχι βρε...

Το ξερουμε χρονια το μαγαζι , αλλα πολλοι απο 'μας , κοιταμε στη Fasttech , στην Gearbest , στην UD κλπ. κλπ. κλπ.....

Για να μην ανοιξω κουβεντα τωρα για το αν και ποσοι εχουν σωστα προϊοντα....... :shut_up: :shut_up: :shut_up:

Τεσπα..........και που λετε ο Nextiny....εεεε ο NextGen....... ;D

Φιλε μου καλε κυριε ramon , ο κυριος Αντωνης μας δεν μπορει να ατμισει αλλο υγρο πλεον....
Του εστειλα ενα υγρο δικης μου συνταγης και απο τοτε δεν του αρεσει τιποτα.... ;D

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• Αντώνης
  • 695
« Απάντηση #98 στις: Φεβ 12, 2016, 00:53 »
Και μετά μου λες εμένα να κάτσω να στήνω με mesh.αντωνη για όλα υπάρχει λύση το υγρό πέταμα και ο ατμόποιητης μια εβδομάδα στο υπόγειο για τιμωρία και παραδειγματισμό.χαχαχαχαχ

:)) :)) :)) Γιώργο, τον έχω βάλει τιμωρία στο τσαντάκι μέχρι το Σαββάτο, μήπως βάλει μυαλό  :yes: :yes: :yes:

Οχι βρε...

Το ξερουμε χρονια το μαγαζι , αλλα πολλοι απο 'μας , κοιταμε στη Fasttech , στην Gearbest , στην UD κλπ. κλπ. κλπ.....

Για να μην ανοιξω κουβεντα τωρα για το αν και ποσοι εχουν σωστα προϊοντα....... :shut_up: :shut_up: :shut_up:

Τεσπα..........και που λετε ο Nextiny....εεεε ο NextGen....... ;D

Φιλε μου καλε κυριε ramon , ο κυριος Αντωνης μας δεν μπορει να ατμισει αλλο υγρο πλεον....
Του εστειλα ενα υγρο δικης μου συνταγης και απο τοτε δεν του αρεσει τιποτα.... ;D
Ρε συ, μήπως μου έκαψες τους γευστικούς μου κάλυκες και δεν καταλαβαίνω τίποτα πια;  :laugh1:

Άστο καλό σας, τουλάχιστον γέλασα με τα χάλια μου,  :yes: :yes:

• Αποσυντονιστης
  • 4518
« Απάντηση #99 στις: Φεβ 12, 2016, 01:47 »
Τι χάλια βρε....;;;
Αυτη ειναι η χαρα του genesis...
Αμα δε φας καμενο , αμα δεν κουραστεις , αμα δεν αγορασεις τουλουμπες (οπως ελεγε και ο μαστορας του mesh Alexmach) , αμα δεν σου σπασουν τα νευρα....και αλλα πολλα , τοτε δεν θα μπορεσεις να χαρεις το αποτελεσμα του genesis....

Αlexmach..........., που εισαι βρε ανθρωπε.......;;;;

Αποσυνδεδεμένος Georgechalkida

• 1047
« Απάντηση #100 στις: Φεβ 15, 2016, 14:45 »
Πρώτη μου επαφή και μένα σήμερα με nextiny.. Τα νεύρα μου κρόσια αλλά τελικά τα κατάφερα να φτιάξω αντίσταση με mesh 300.. Ωστόσο η γεύση έτσι και έτσι.. Όχι κάτι τρελό.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Omerta Liquids Shake and Vape 35 19943 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 926 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877203 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 360800 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 464546 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1905173 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 518353 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1495 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 374674 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 700762 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19830 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos
Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ. [Χρήση του φόρουμ] 2132 445678 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 02, 2025, 11:58
από zilberto