Παραγγελία 25/01 - παραλαβή 26/01. Ταχύτατο το κατάστημα. Δεν ήξερα μέχρι προχθές ότι υπάρχει ελληνικό μαγαζί που φέρνει αυτή τη σειρά υγρών. Στο θέμα μας τώρα.
Prelude 12mg 30ml Virginia tobacco. Όπως και στα υπόλοιπα που έχω δοκιμάσει, ανοίγοντας το μπουκαλάκι δεν αντιλαμβάνεσαι κάποια ιδιαίτερη μυρωδιά. Καταλαβαίνεις φυσικά την καπνική υφή αλλά μέχρι εκεί. Στήσιμο του αγαπημένου μου kfl+ 0.25 kanthal, 5 σπείρες, 1.6Ω αντίσταση, 14watt. Εσπρεσάκι για τη συνοδεία και πάμε...
Απαλός, γευστικός, αρκετά αρωματικός και γλυκός όσο πρέπει, καπνός Virginia. Και όταν λέμε καπνός, εννοούμε καπνός. Δεν ξέρω πως καταφέρανε οι τύποι εκεί στην Αμερική να εξάγουν σε υγρό αναπλήρωσης, τα συστατικά από πραγματικά καπνά, αλλά το καταφέρανε. Και το είχα διαπιστώσει και στο Bravura αλλά και στο Sonata που έχω δοκιμάσει. Η παρουσίαση του Cruiser79 τα λέει όλα για τα υγρά αυτά. Στην εισπνοή γεύεσαι έναν πάααααρα πολύ καλό καπνό Virginia. Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση στο συγκεκριμένο υγρό, είναι η ρινική εκπνοή του. Πραγματικά πιστεύεις ότι εκπνέεις αληθινό καπνό από στριφτό. Υπερβολικός; Ίσως... Μία δοκιμή όμως και πιστεύω θα σας πείσει. Αυτό φυσικά για αυτούς που μένουν Αθήνα και έχουν πρόσβαση στο συγκεκριμένο κατάστημα. Οι υπόλοιποι πρέπει να ρισκάρουν...
Έχοντας δοκιμάσει αρκετα καπνικά, θέλω να πω ότι οι υπόλοιπες εταιρίες που έχουν στις σειρές τους Virginia εκδόσεις, πρέπει να αναθεωρήσουν και να τις λένε style Virginia. Η μοναδική εταιρεία που φτάνει σε απόδοση τέτοια υγρά είναι η HOL. Αλλά και πάλι υπάρχει κάποια διαφορά.
Εν κατακλείδι τέτοια υγρά νομίζω είναι μόνο για καλούς ατμοποιητές και για αυτούς που έχουν "καθαρίσει" από το κ.τ. Σε άλλη περίπτωση δεν θα τα πρότεινα λόγω και της αυξημένης τιμής τους.