Έχοντας διαβάσει την παρουσίαση του Τρύφωνα, αναπτερώθηκαν οι ελπίδες μου ότι μπορεί να καταφέρω να βρω ένα φρουτένιο υγρό που να μπορώ να ατμίσω και μάλιστα με το επιπλέον μπόνους ότι είναι και γευστικό σε ντουμανοκαταστάσεις.
Μετά τη δουλειά, πέρασα από την alterego στον Αγ. Δημήτριο για να δοκιμάσω τα 101 (καπνικό), 113 & 105 (φρουτώδη).
Ο εξυπηρετικότατος Δημήτρης μου έδωσε τα σύνεργα και έκανα μια από τις καλύτερες και πιο ευχάριστες δοκιμές ως τώρα, με συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων και αρκετό άτμισμα ώστε να καταλάβω πραγματικά τις γεύσεις.
Για να μην τα πολυλογώ, μου άρεσαν και τα 3 υγρά,αλλά αποφάσισα να αγοράσω το 113. Τα άλλα την επόμενη φορά.
Εντυπωσιάστηκα από τη συσκευασία τους, μέχρι τώρα θεωρούσα ως καλύτερη τη συσκευασία των five pawns, αλλά της baker white είναι σε άλλο επίπεδο.

Εβγαλα το sigelei 100W και έσταξα στον φρεσκοστημένο mutation-x με διπλά μικροκοιλς στο 1Ω τελική αντίσταση και έπαιξα από τα 20 έως τα 40W, γιατί από εκεί και πάνω ο ατμός άρχισε να γίνεται πολύ ζεστός για τα γούστα μου.

Η γεύση όμως στον Θεό, απίστευτη κρέμα βατόμουρο που άλλαζε υφή και τόνο ανάλογα με τα W που άτμιζα.
Τα δε ντουμάνια, πλησίαζαν αυτά που έχω συνηθίσει με VG χωρίς αραίωση, πραγματικά χάνεται ο τόπος από μπροστά σου.
Επειδή με αυτό το στήσιμο, το στάξιμο είναι διαρκές και το υγρό εξατμίζεται στην κυριολεξία σε χρόνο dt, συνέχισα τη δοκιμή στον magma με μονό μικροκόιλ στα 1.9Ω. Ομοίως εξαιρετικά αποτελέσματα σε γεύση και ντουμάνια μέχρι τα 35W.

Και δύο τζούρες στον magma μόλις στα 20W για να δείτε το ντουμάνι. Δεν βάζω βίντεο με τον mutation-x στα 40W για να μην τρομάξω κανένα

Μου έκανε επίσης εντύπωση η επίγευση, η οποία διαρκεί για αρκετό χρόνο και νομίζεις ότι έχεις τα φρούτα μέσα στο στόμα σου.
Ηταν μια εξαιρετική ημέρα, επιτέλους βρήκα κάτι μη καπνικό που θα ατμίζω στο εξής.