Λοιπόν βγήκαν απο το κελάρι σήμερα το Snakebite,Outlaw και Honeybrew
To Snakebite σε purple pink mule 3άρα με 15% το άρωμα και 4 βδομάδες ωρίμανση είναι ακριβώς ίδιο με το έτοιμο που κυκλοφορούσε και πιστεύω οτι μπορεί να πάρει αρκετή αραίωση.Η δοκιμή έγινε σε GOON 24 που άτμιζα και το έτοιμο.
Το outlaw έγινε σε green pink mule 6άρα με 10% το άρωμα και 4 βδομάδες ωρίμανση και αυτό.Εδώ πλησιάζουμε το έτοιμο αλλά πολύ άτονο σίγουρα θέλει αρκετό περισσότερο άρωμα και δυστυχώς δεν έχω πρέπει να προμηθευτώ .Οι δοκιμές έγιναν με kayfun 5 , Fodi και Αpollo.
Kαι πάμε στο Ηοneybrew που ήταν μακράν το αγαπημένο μου στην σειρά των έτοιμων υγρών.Αυτό έγινε σε purple pink mule 3άρα,15 % άρωμα και πήρε και αυτό τις 4 βδομαδούλες του ωρίμανση.Κάτι έχει αλλάξει σε αυτό το άρωμα,δεν είναι το ίδιο με το έτοιμο υγρό.Σαν κάτι να του λείπει.Η καρύδα είναι σίγουρα διαφορετική και στο τέλος η επίγευση έχει αλλάξει,όπως και η μυρωδιά που αφήνει στον χώρο.Καλό σαν γεύση δεν λέω αλλά όχι σαν το έτοιμο Οι δοκιμές έγιναν σε GOON 24,Kennedy 25,SXK Hadaly και Apollo
Έχω και όλα τα υπόλοιπα της σειράς αλλά δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει σε έτοιμα υγρά το yorange και το mele cotogne για να έχω άποψη γι αυτά.Όταν δοκιμάσω τα υπόλοιπα θα ενημερώσω
Λοιπόν η συνέχεια των δοκιμών με σχεδόν 6 βδομάδες ωρίμανση τα υγρά που μείνανε:
Cereal snakers pink mule μωβ 15% άρωμα 3mg/nik ακριβώς ίδιο με το έτοιμο.Λοιπόν οι λάτρεις του Looper της ANML προ TPD βρήκαμε τον παράδεισό μας.Τίποτα λιγότερο ,τίποτα περισσότερο το αγαπημένο μου της σειράς πλέον .Δοκιμή σε GOON 24 και sxk Hadaly 35-80watt
Creme royale pink mule μωβ 15% άρωμα3mg/nik άτονο το αποτέλεσμα εδώ,θέλει και άλλο άρωμα σίγουρα.Γευστικό μεν αλλά όχι κοντά στο έτοιμο δε...Δοκιμή σε GOON 24 , le mirage με mesh και merlin (τον κανονικό και όχι τον mini ,που παραδόξως μου έδωσε το καλύτερο αποτέλεσμα στημένος με flat ribbon SS της crazy wire)
Spirits pink mule μωβ 15% 3mg/nik το αποτέλεσμα εδώ είναι ένα υγρό διαφορετικό απο το έτοιμο.Κάτι όξινο διακρίνω με τον eviva αλλά δυστυχώς ακόμα και τώρα που το έχω μέσα και το ατμίζω την ώρα που γράφω δεν μπορώ να το προσδιορίσω.Έχω ατμίσει αρκετά μπουκαλάκια απο αυτό το υγρό και πάντα σε eviva και theorem που το απογειώνανε κυριολεκτικά το συγκεκριμένο.Δυστυχώς μου τελείωσαν τα notch coil και δεν μπορώ να έχω μια δεύτερη σύγκριση απο τα παλιά.Εχει την κρέμα του μέσα αλλά κάτι με χαλάει.Σε GOON που το έβαλα σκεπάζεται κατα πολύ αυτή η οξύτητα .Σίγουρα χρειάζονται και πιο εξιδεικευμένοι γευστικοί κάλυκες εδώ να μας πουν τι γίνεται(Τρύφωνα μας διαβάζεις?!?!?!?
) .Αν καταφέρω να το ανακαλύψω εγώ η κάποιος γνωστός θα ενημερώσω.
Πάμε τώρα στα 2 τελευταία που δυστυχώς δεν τα δοκίμασα ποτέ σε έτοιμα για να συγκρίνω αλλά πραγματικά είναι και τα 2 πάρα μα πάρα πολύ αξιόλογα και κοντά στα γούστα μου
Υorange pink mule μωβ 15% 3mg/nik το άρωμα φαινόμενο...Ανάλογα που το βάζεις έχει και άλλη γεύση.Ο Λουκάς λέει γιαούρτι με χυμό πορτοκάλι και ροδάκινο.Ακριβώς αυτό αλλά σε άλλον άτμο έρχεται μπροστά το γιαούρτι και το πορτοκάλι(Goon 24,Mad dog,Apollo),σε άλλους έχουμε πολύ εντονο το ροδάκινο (Τηλέμαχο armed,le mirage με mesh) και σε άλλους χάνεται το γιαούρτι και έχουμε ενα εντελώς φρουτένιο υγρό(Kayfun v5,Hadaly,Kyllin).Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο άρωμα...μείνανε μόνο 20 ml απο χθες που το πρωτοάνοιξα.Δεν ξέρω που να το απολαύσω αν και δείχνει να με κερδίζει ο Kylin,Πάρτε το ,δοκιμάστε το,πειραματιστείτε και θα με θυμηθείτε...Κρίμα που δεν είχα δοκιμάσει το έτοιμο
Mele cotogne pink mule μωβ 10% 3mg/nik .Γλυκόξινο άρωμα που θυμίζει έντονα σε εμένα ένα σιρόπι που παίρναμε παιδιά σε άσπρο φούξια κουτί και το όνομα του μου διαφεύγει.Θα έλεγα οτι είναι μαζί με snake bite τα μόνα μπουχτιστικά της σειράς και οτι δεν κάνει για ADV αλλά για ευχάριστα διαλλείματα.Σπάνια γεύση που δεν την έχω ξανασυναντήσει έτσι σε υγρό.Φέρνει κάτι σε κάποιο ODIN που είχα δοκιμάσει παλιά αλλά έχει περάσει πολύς καιρός και σίγουρα δεν θυμάμαι ποιό ήταν.Δεν ήμουν και fun τους εξάλλου..Οι δοκιμές έγιναν πάνω σε Goon,apollo και IJOY EXO που έμεινε και μόνιμα εκεί.
Ενδιαφέρων αρώματα πάντως όλα και διαφορετικά μεταξύ τους.Μπράβο στον Λουκά που τόλμησε κάτι το διαφορετικό σε όλη την σειρά και δεν περπάτησε στα δοκιμασμένα.Μεγάλο μου παράπονο η αλλαγή του Honeybrew που απο τα έτοιμα ήταν το αγαπημένο μου.Το ξαναπήρα απο άλλο μαγαζί,διαφορετική παρτίδα μήπως και....Θα δείξει.Δοκιμάστε τα...τα προτείνω με 1000.