vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

650 επισκέπτες, 3 χρήστες
dvelev, bloodlessz, manoslykos

IQOS - Η Συσκευή θερμαινόμενου καπνού της Phillip Morris

Αποσυνδεδεμένος savo

• 1548
  • Φύλο: Άντρας
Απ: IQOS - Η Συσκευή θερμαινόμενου καπνού της Phillip Morris
« Απάντηση #465 στις: Μαρτίου 26, 2017, 19:45 »
Κυκλάκια μπορείς να κάνεις με αυτό ; 

Αποσυνδεδεμένος argo

• **
  • 126
« Απάντηση #466 στις: Μαρτίου 26, 2017, 19:51 »
....να πετάξεις την γόπα στην αυλή του γείτονα μπορείς; 

Αποσυνδεδεμένος 30SmokingYears

• 1731
  • Everything you can imagine is real (Pablo Picasso)
« Απάντηση #467 στις: Μαρτίου 26, 2017, 20:04 »
Για κάποιον βαρύ καπνιστή σαν κι εμένα είναι μια η άλλη μιας και με το στριφτό που κάπνιζα ήθελα έναν καπνό κάθε 2-3 μέρες συν τα παρελκόμενα, χαρτάκια φιλτράκια κλπ. κόστος δλδ 80-90€ το μήνα περίπου όσο και το IQOS.

Συγγνώμη για το off topic, αλλά "βαρύς" καπνιστής με 80 - 90 ευρώ/μήνα, μάλλον είναι χαρακτήρας που δεν υφίσταται. "Βαρύς" καπνιστής ήμουν εγώ ( και μπόλικοι ακόμα, φαντάζομαι ) με 50+ τσιγάρα/ημέρα και 220 - 240 ευρώ/μήνα στο περίπτερο.

Ένας τέτοιος, λοιπόν, "βαρύς" καπνιστής θα χρειαστεί τουλάχιστον 40 φυσίγγια/ημέρα, με κόστος στο μήνα 240 ευρώ ( ή 192 με την έκπτωση της μαζικής αγοράς ).

Διορθώστε με, αν ο συλλογισμός μου δε στέκει.

Αποσυνδεδεμένος Manpet

• **
  • 210
« Απάντηση #468 στις: Μαρτίου 26, 2017, 20:08 »
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, απλώς απορία είχα για το θέμα, ατμίζω εδώ και πάνω από 4 χρόνια, και όπως έγραψα σε προηγούμενο μου πόστ δεν ξαναβάζω καρκινοστικάκι (τσιγάρο) στα χείλη μου ;D. 'Ενας γνωστός που προσπαθεί να το κόψει με ρώτησε πόσο κάνουν και δεν ήξερα. Αυτός προσπάθησε για αρκετούς μήνες με η.τ. και δεν τα κατάφερε όποτε στην κουβέντα του τα ανέφερα χωρίς να γνωρίζω λεπτομέρειες. Βλέπω ότι είναι αρκετά ακριβά οπότε ίσως όχι τόσο ελκυστικά για πολλούς που σκέφτονται το κόστος πρωτίστως (Κακώς).

Αποσυνδεδεμένος Drakos

• **
  • 324
  • Ας ήτανε ο πόνος ένα τσιγάρο δρόμος..
« Απάντηση #469 στις: Μαρτίου 26, 2017, 20:37 »
Επειδή σε αυτό το νήμα βλέπω μόνιμα κάποιους να ψάχνονται για κόντρα και να απομονώνουν λέξεις ή κουβέντες για να πιαστούν από κάτι και να διαφωνήσουν δε θα μπω σε τέτοιο τρυπάκι να αποδείξω αν υπήρξα ή όχι βαρύς καπνιστής..με 20 και 30 τσιγάρα την ημέρα. 

Άλλωστε συμβούλεψα τον φίλο Manpet να συνεχίσει το ηλεκτρονικό μιας και το IQOS είναι ασύμφορο για κάποιον που καπνίζει 1+πακέτο την ημέρα.

Για κάποιον σαν κι εμένα φίλε 30SmokingYears με διεγνωσμένη ΧΑΠ  στα πρώτα στάδια ακόμα και 1 τσιγάρο είναι πολύ.
Πόσο μάλλον 1 πακέτο.

Στο παρελθόν όταν είχα την υγεία μου και τα πνευμόνια μου κάπνιζα κι εγώ 2+ πακέτα.
Θα περνούσα τις εξατάσεις του βαρύ καπνιστή ναι ή όχι φίλε μου; ;D

Η συμβουλή μου : Κόψτε το τελείως αν μπορείτε. Πετάξτε το. Και το IQOS και το ηλεκτρονικό.
Ειδικά όσοι έχετε πρόβλημα.
Γιατί δεν το έκανα εγώ..γιατί απλά είμαι μ@λ@κ@ς..και αδύναμος χαρακτήρας και πρεζάκι της νικοτίνης.

Τέλος.
Και μην πιανόσαστε ρε παιδιά από μια κουβέντα αν δεν γνωρίζετε πρόσωπα και καταστάσεις.. 

« Απάντηση #470 στις: Μαρτίου 26, 2017, 20:52 »
Να διευκρινίσω κάποια πράγματα - κατά την άποψή μου ασφαλώς... Κανείς δεν προτρέπει κανέναν να ατμίζει. Αλλά επίσης κανείς δε χρειάζεται ένα στοργικό "κηδεμόνα" να τον συμβουλεύει να διακόψει το άτμισμα. Είναι νομίζω προφανές και αναμενόμενο πως σε ένα φόρουμ ατμιστών θα πετύχεις πολλούς ανθρώπους που βλέπουν θετικά το άτμισμα... Λογικό επίσης θεωρώ οι ατμιστές να ενδιαφερόμαστε και να ενημερωνόμαστε κυρίως για τη συνήθεια που έχουμε οι ίδιοι επιλέξει και ενδεχομένως να αντιμετωπίζουμε καχύποπτα κάποια ανταγωνιστικά προϊόντα για τα οποία προφανώς δεν έχουμε πειστεί πως είναι ασφαλέστερα...

Αποσυνδεδεμένος Drakos

• **
  • 324
« Απάντηση #471 στις: Μαρτίου 26, 2017, 21:06 »
Ξέρω που βρίσκομαι φίλε Fany Xou και συμφωνώ με τον συλλογισμό σου.
Άλλωστε είμαι μέλος του forum εδώ και 6 χρόνια.

Το παρών νήμα γράφει IQOS - Η Συσκευή θερμαινόμενου καπνού της Phillip Morris και εδώ κατέθεσα την προσωπική μου άποψη ως χρήστης της συσκευής τους τελευταίους 2 μήνες. Πολλοί από αυτούς που γράφουν αρνητικά κείμενοι ως προς το συγκεκριμένο προϊον δεν το έχουν καν δοκιμάσει και πολλοί από αυτούς ίσως στο παρελθόν στις αρχές του η.τ να έκριναν το ίδιο αρνητικά και το ητ.

Σαφέστατα και έχουν δικαίωμα να έχουν τη γνώμη τους όπως κι εγώ την δική μου.
Αλλά μέχρι εκεί.

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης Γ

• **
  • 205
  • Ατμιστής από Φεβ 2013
« Απάντηση #472 στις: Μαρτίου 26, 2017, 21:09 »
Ο καθένας ενημερώνεται και επιλέγει ότι πιστεύει καλύτερο για τον εαυτό του.

« Απάντηση #473 στις: Μαρτίου 26, 2017, 21:36 »
Μια ακόμα παρατήρηση... Δε θεωρώ απαραίτητο να δοκιμάσει κάποιος το οτιδήποτε για να έχει άποψη... Μπορεί να σχηματίσει κανείς την άποψή του συνδυάζοντας άλλα στοιχεία, γνώσεις, εμπειρίες κτλ... Προφανώς δε χρειάζεται να έχει καπνίσει κάποιος για να έχει άποψη πως το τσιγάρο είναι βλαβερό...

Όσο για το κατά πόσον αλλάζουν οι απόψεις σε βάθος χρόνου: ισχύει και επίσης είναι θεμιτό εφόσον προκύπτουν νέα δεδομένα. Παλαιότερα το κάπνισμα δε θεωρούνταν βλαβερό αλλά αργότερα αποδείχτηκε πως είναι...

Επομένως επειδή υπάρχουν αρκετές έρευνες αυτή τη στιγμή για το η.τ. οι ατμιστές θεωρούμε πως έχουμε κάνει μια σχετικά ασφαλή επιλογή. Ότε και αν υπάρξει κάτι αντίστοιχο για τη συσκευή που συζητάμε στο παρόν νήμα δε θα μιλάμε πλέον σε... οπαδικό επίπεδο αλλά με τεκμήρια και επιστημονικά δεδομένα, καθώς θα γνωρίζουμε (και δε θα εικάζουμε απλώς) τι είναι πιο ασφαλές και σε πιο βαθμό.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 26, 2017, 21:44 από Fany Xou »

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #474 στις: Μαρτίου 26, 2017, 21:39 »

Αποσυνδεδεμένος Drakos

• **
  • 324
« Απάντηση #475 στις: Μαρτίου 26, 2017, 21:54 »
Αχ ρε Μιχάλη, πραγματικά με συγκίνησες..
Σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά με τα παιδάκια σου και την οικογένεια σου.
Να ξέρεις ότι έχεις την αγάπη μου.

Όσο για τη Μαρία Νεφέλη αν την πίκρανα άθελα μου χρησιμοποιώντας μια λάθος λέξη της ζητάω μέσα από την καρδιά μου μια μεγάλη συγνώμη..
Δεν είχα όμως πραγματικά τέτοιο σκοπό..

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #476 στις: Μαρτίου 26, 2017, 23:04 »
[justify]Εγώ πάντως, βρε παιδιά, συμφωνώ και διαφωνώ με όλους σας.[/justify]
[justify]Δηλ., απ’ τη μία διαφωνώ με τον αγαπημένο φίλο cpbaroque. Εγώ λέω πως χρειάζεται και το νήμα του IQOS. Από την άλλη, δεν βλέπω και κάτι που να με κερδίσει αυτή η πορδίτσα, όταν ξέρω πως π.χ. μπορώ αν θέλω να στήσω ατμιστικό μακελειό απόλαυσης με ελάχιστη ή και καθόλου νικοτίνη. Άλλο, συμφωνώ π.χ. με τον φίλο Drakos, πως η συσκευή λειτουργεί, πως φέρνει κάτι, κάτι, στον καπνιστικό κόσμο που παλεύει να βρει διέξοδο, κάπως. Από την άλλη όμως δεν συμφωνώ που απ’ την αρχή έχει δίπορτο (π.χ. άτμισμα+κάπνισμα / άτμισμα+τσουτσουνοθέρμανση κ.λπ.).[/justify]

[justify]Δεν ξέρω. Πιστεύω (πιστεύω) πως αν το είχα, ή θα ξανακάπνιζα ή θα του έβγαζα τα μάτια από την 1η μέρα. Ένα υποτονικό πακέτο 20 θερμαινόμενων τσιγάρων είναι σαν να μου πεις: Joe κάνε slim. Ο Joe! Το απόλυτο όπλο να κάνει slim; όχι! [/justify]

• 1731
« Απάντηση #477 στις: Μαρτίου 26, 2017, 23:08 »
Για κάποιον σαν κι εμένα φίλε 30SmokingYears με διεγνωσμένη ΧΑΠ  στα πρώτα στάδια ακόμα και 1 τσιγάρο είναι πολύ.
Πόσο μάλλον 1 πακέτο.

Για εμένα λες; Διεγνωσμένη ΧΑΠ; Δόξα τω Σύμπαν, η περυσινή σπιρομέτρηση έδειξε πνευμόνια ντούκια! Σε πάω και μιά κοντρούλα, άμα γσταρς, 6 km περπάτημα την ημέρα.

Edit: Εμένα, όχι εσένα. Sorry...

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #478 στις: Μαρτίου 26, 2017, 23:17 »
Μετά το Πάσχα έχω κι εγώ προγραμματισμένο τεστ κοπώσεως, σπιρομετρήσεις, αίματα κ.λπ. Τα προηγούμενα ήταν σούπερ καλά, τώρα όμως δεν ξέρω, έχω πάρει μπάκα + ανορθόδοξες μάχες με ψητοπωλεία.  

• 1731
« Απάντηση #479 στις: Μαρτίου 26, 2017, 23:21 »
Μετά το Πάσχα; Η ιδανική περίοδος για αυτές τις εξετάσεις!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450305 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110752 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374964 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328271 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1079 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6443 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99943 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F