Πωλουνται ατμοποιητες αυθεντικοι και κλωνοι , συνοδευομενοι απο δωρακια.........
DID 20 polished 30 €
Υπαρχουν σημαδακια χρησης , οχι ομως χτυπηματα ή χαρακιες .
Δωρο ενας RSST genesis atomizer , με αλλαγη χρωματισμου των μεταλλικων μερων , με τη μεθοδο της πυρακτωσης.
Και οι δυο ατμ/τες ειναι πληρως λειτουργικοι.
Τηλεμαχος V1 polished 60 €
Δευτερο δαχτυλιδι ρυθμησης του αερα (πιο χαλαρο , για πιο ευκολη ρυθμηση του αερα) και ολα τα αντ/κα του.
Δεν εχει σημαδια , εκτως απο ενα σημαδι στο drip tip , το οποιο δεν το ''βλεπει'' η καμερα μου.
Δωρο με τον Τηλεμαχο , παει και ενα μοντ GP paps 18650 polished
Αqua V2 SS 316 OTM / Caravela clone 25 €
Στο μεταλικο κουτι του με ολα τα αντ/κα του. Μπαίνει υβριδικα στο Caravela και ειναι ενα πολυ ωραιο σετακι.
Στο μερος που το τανκ καλυπτει την τρυπα του αερα ,εχω κανει μια μικρη οπη , ωστε να μη χρειαζεται να ξεβιδωθει πολυ το τανκ για να υπαρχει αρκετη ποσοτητα αερα.
Αν δεν ειναι στο ιδιο σημειο η οπη με την τρυπα , δουλευει ο αερας κανονικα οπως ειναι κατασκευασμενος να δουλευει.
Βιντεο που φαινεται η οπη στο κατω μερος της καμπανας και ο λογος για ατη μου την κινηση....
Δεν υπαρχουν σημαδια και εχει στηθει μονο τρεις φορες. Δουλευει παρα πολυ καλα , με ωραια γευση και πολυ χτυπημα με διπλη αντ/ση.Εχει χρησιμοποιηθεί μονο το διαφανο τανκ. Το SS τανκ και το καπακι του dripping απλα εχουν πλυθεί και ξαναμπηκαν στο κουτι.
Κayfun lite plus V2 (FT) + nano kit 15 €
Μαζι θα δωθουν αντ/κα βιδακια , κεντρικος πολος και μονωτικα πλαστικα για τον θετικο πολο και bell cap .
Ολα τα αντ/κα του στη συσκευασια του.
Υπαρχουν καποια σημαδια χρησης στα δαχτυλιδια των τανκ , οχι ομως καποιο χτυπημα , ουτε καποια χαρακια.
Ειναι αυτος :
https://www.fasttech...able-atomizer-4
Μαζι του θα δωθει και ο Arashi genesis atomizer.
Kayfun V4 clone by Eycotech 30 €
Συνοδευεται και απο subohm center post και bell cap .
Ολα τα τανκ και τα αντ/κα του στο κουτι του .
Εχει χρησιμοποιηθει μονο το διαφανο τανκ 22mm μεχρι που μου ηρθε το bell cap....
Eχει στηθει μονο μια φορα με διπλη αντ/ση και εχω αλλαξει μονο μια φορα βαμβακι.
Δεν αντιμετωπησα καμια διαρροη ή καποιο αλλο θεμα κακοτεχνιας ή οτι αλλο .
Πολυ καλη κατασκευη.
Εχει πολυ λιγη χρηση . Δεν υπαρχει κανενα σημαδι πουθενα.
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
DID 20 + RSST Genesis atomizer[size=78%]
Tηλεμαχος V1 polished + GP paps clone mechanical mod
[/size]Aqua V2 SS316 OTM + Caravela clone 18650[/size][/size][size=78%]
[/size]Kayfun Lite Plus V2 + bell cap + Arashi genesis atomizer[/size][/size][size=78%]
Eιναι αυτος ο κλωνος της FastTech:
https://www.fasttech.com/products/0/10006473/1700500-kayfun-lite-plus-v2-styled-rebuildable-atomizer-4
Εχει ολα του τα τανκ και τα ανταλλακτικα του στη συσκευασια του .
[/size]Kayfun V4 clone by Eycotech[/size][/size][size=78%]
[/size]Τα μεταφορικά βαρύνουν τον αγοραστή και αποστολη με απλο ταχυδρομειο. [/size][/size]Δυνατότητα πληρωμής και μεσω Pay Pal .[/color]
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Kayfun lite plus V2 + Bell cap + Arashi genesis atomizer σε εξελιξη