Είχα μια ιδέα αλλά δεν έχω FF2 ακόμα. Αν τυλίξεις το κοιλ με φφ και το τοποθετήσεις και βάλεις το επάνω μέρος της κεφαλής για να την κρατάει αλλά μετά κάτω στουμπώσεις με πολύ μικρά κομμάτια kgd (χωρίς να εμποδίζεις τον αέρα εννοείται), ίσως βοηθήσει με τις διαρροές. Ή αν κόψεις ένα δεύτερο πιο μικρό κομμάτι ff2 και το τυλίξεις στο κάτω μέρος του κοιλ πάνω από το φφ που έχεις τυλίξει ήδη. Για να κρατάει πιο πολύ το υγρό εκεί.
Νομίζω ότι καταλαβαίνω τι θα ωφελούσε αυτό και θα το πώ βέβαια, ένα "υβριδικό" φυτίλι με... συγκινεί σαν σκέψη
, αλλά ο μόνος λόγος που κάνω πειράματα με το FF2 είναι για να απλοποιήσω την επισκευή. Αν πάρεις θα δεις ότι δεν είναι φουντωτό και δεν συμπιέζεται όπως το KGD ή το Muji (που πρέπει να είναι το ίδιο πράμα δλδ) και έτσι μπορώ να το κόβω ακριβώς το ίδιο κάθε φορά. Με τα γιαπωνέζικα θέλει και λίγο... "μάτι" κάθε φορά και μου τη δίνει αυτό. Αν λοιπόν χρειαστεί τελικα΄να χρησιμοποιήσω και τα δύο... δεν κερδίζω τίποτε, καλύτερα να βάζω Muji κατευθείαν και να τελειώνω.
Πάντως, ναι, το πιο πιθανό είναι ότι θέλει λίγο πιο πολύ στούμπωμα στο κάτω μέρος - το πρόβλημα με αυτό είναι ότι έτσι στουμπώνουν και οι τρυπούλες της τροφοδοσίας ή η τροφοδοσία του αέρα. Αν συνεχίσει να πλυμμηρίζει τη νύχτα, ίσως αυξήσω το πάχος στα 0,6cm.
Εχω δοκιμασει πλεον 5 κεφαλες. Ειδα οτι δεν εχουν την ιδια ποιοτητα στα σπειρωματα παρολο που οι 3 βγηκαν απο την ιδια 5αδα. Ισως αυτο ευθυνεται εν μερη για τη διαρροη?
Με σωστη ποσοτητα βαμβακι και σωστο σφηξιμο παντος ειναι ψιλοσπανιο πια να συμβει. Η τελευταια μεθοδος που ακολουθω ειναι να βγαζω την εξωτερικη στρωση απο το kgd, αυη που ειναι πιο πιεσμενη και να αφηνω μονο στην πλευρα που ακουμπα πανω στην αντισταση. Μπαινει λιγο πιο ευκολα, απορροφα λιγο καλυτερα και τυλιγεται λιγο καλυτερα
Δεν έχω 5 κεφαλές, αλλά μόνο αυτές που ήρθαν με τα κιτ, δλδ δύο 1ohm και δύο 0.5ohm αλλά συμφωνώ, ότι η "ποιότητα" του σπειράματος δεν είναι η ίδια μεταξύ τους. Βασικά τα δύο 0.5 είναι σχεδόν ίδια, αλλά τα δύο του 1ohm σίγουρα δεν βγήκαν από την ίδια μηχανή, χρειάστηκε το ένα να το ισιώσω αρκετά στο κατσαβίδι. Δεν νομίζω ότι το σπείραμα μπορεί να παίζει ρόλο στα πλυμμηρίσματα εκτός και αν είναι τόσο μεγάλο που να περισσεύει από την κάτω μεριά της κεφαλής, και κανένα από τα δύο δεν είναι τόσο ατσούμπαλο.
Για να ξεκαθαρίσω λίγο τα πράγματα, δεν είχα κανένα θέμα πλέον με το KGD (για την ακρίβεια έτσι ακριβώς το βάζω και εγώ με την πεπιεσμένη πλευρά στο σπείραμα), το πολύ να πλυμμήριζε ελαφρά στη διάρκεια της νύχτας. Ο μόνος λόγος που κάνω πειράματα με το FF2 είναι ακριβώς επειδή έχει σταθερό πάχος (ενώ τα γιαπωνέζικα φουντώνουν και "διαλύονται" όσο τα ταλαιπωρείς) μπορείς να το σταντάρεις πανεύκολα. Για να μην πω ότι μπορείς να κόψεις προκαταβολικά τις λωρίδες που θέλεις και να τις έχεις έτοιμες κάθε φορά (και άρα δεν χρειάζεται να κουβαλάω ψαλίδι στο "vaping kit"). Εξάλλου, ολόκληρο πακετάκι FF2 έχω για να παίξω... χαμένο θα πάει;
Σήμερα το απόγευμα του πρόσθεσα μισό εκατοστό μήκος (3,5cmX0,5cm) και δεν πλυμμήρισε καθόλου και δεν στεγνωσε καθόλου. Αν βγάλει και το "τεστ" της νύχτας, νομίζω ότι βρήκα την τέλεια ποσότητα.