vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

181 επισκέπτες, 1 χρήστης
george kotsopoulos

Calix By Leo

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
  • Φύλο: Άντρας
  • 14/10/2014 -> Όχι άλλο κάρβουνο!
Απ: Calix By Leo
« Απάντηση #225 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 12:26 »
Να ρωτήσω κάτι;  Για ποιο λόγο το βράζετε ή το βάζετε σε οινόπνευμα;  Για να φύγουν οι οσμές;  Εγώ πχ το πλένω με το σφουγγάρι και υγρό πιάτων και δεν έχω κανένα θέμα.  Ρωτάω ειλικρινά για να βοηθήσω όχι να κρίνω, μην παρεξηγηθώ  :)

« Απάντηση #226 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 12:29 »
Στην πορεια ισως βρεις οσμες(καταλοιπα ατμισματος,περιεργη συσταση υγρων κλπ) που με αυτα που κανεις μεχρι τωτα θα δεις οτι δεν θα μπορεις να τις ξεφορτωθεις.προσωπικη εμπειρια δρν εχω,αλλα διαβαζω αρκετα και σου τα μεταφερω

Mobile klaz speaking...

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
« Απάντηση #227 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 12:33 »
Κώστα, μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει υγρό που με το πλύσιμο δεν έχει φύγει.  Δεν αμφισβητώ αυτό που λες, μπορεί εγώ να είμαι τυχερός και τα υγρά που κάνω να μην αφήνουν έντονες μυρωδιές, δεν ξέρω  :dontknow:

Αυτό που με δυσκολεύει να ξεμυρίσει είναι το χοντρό oring στο top cap.  Αυτό δεν ξεμυρίζει με τίποτα και πήρα άλλα δύο να αλλάζω όσο βάζω τα άλλα στην σόδα  :))

Αποσυνδεδεμένος EΡΕΒΟΣ

• **
  • 488
« Απάντηση #228 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 12:34 »
Από χτες κάτοχος για δεύτερη φορά του Calix, δεν υπήρχε διαθέσιμο το Cage, οπότε είπα να είμαι προσεκτικός και να ακολουθήσω τις οδηγίες για το γυάλινο τανκάκι και να μην το βράσω.
Το μούλιασα όμως σε οινόπνευμα, δεν έλεγε να το αποφύγω στις οδηγίες.
Το αποτέλεσμα το φαντάζεστε, πάλι ξεκόλλησε το τανκ...

Έλεος, ούτε βράσιμο, ούτε οινόπνευμα, μόνο ξέπλυμα συγχωρεί αυτή η κόλλα? Και τι θα γίνει σε υγρά που περιέχουν οινόπνευμα?

Αν ακούει ο LEO, η άποψή μου είναι ότι θα έπρεπε να ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ η έκδοση με το γυάλινο τανκ και την κόλλα τώρα που υπάρχουν 2 χωρίς τέτοια προβλήματα, το cage και το armor.
Είναι κρίμα να πλήττεται η αξιοπιστία που με τόσο κόπο έχτισε.
Εντάξει, εγώ απλά θα πεταχτώ στο μαγαζί για αντικατάσταση(πάλι), αλλά ας σκεφτούμε και κάποιον που το έχει παραγγείλει από μακριά, π.χ. από ένα νησί ή ακόμα χειρότερα από εξωτερικό, θα μπει στη διαδικασία να το στείλει πίσω και να περιμένει άλλο ή θα πει δεν ξαναπαίρνω τίποτα Ελληνικό?

Τέλος πάντων, σήμερα ξαναπάω στο κατάστημα για αντικατάσταση τανκ ώσπου να βρω το cage.
δυστυχως ο LEO ειναι ακομα στην εντατικη απο οτι ξερω

Αποσυνδεδεμένος Tolis RBA

• **
  • 243
« Απάντηση #229 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 12:37 »
Με σφουγγάρι τα πλένω πρώτα και εγώ, τα υπόλοιπα τα κάνω σε όλους τους καινούργιους ατμοποιητές γιατί το σφουγγάρι δεν φτάνει παντού.
Και δεν έχουμε καμιά εγγύηση για το τι εργοστασιακά υπολείμματα ή μικρόβια υπάρχουν στα κρυφά σημεία.

Η ουσία είναι ότι δεν το κάνω μόνο εγώ, το κάνουν χιλιάδες στον κόσμο (αλλιώς δεν θα έβαζε οδηγία να μην βραστεί), επίσης χιλιάδες μπορεί και να μην το κάνουν και δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο ή όχι, αλλά πρέπει κανείς να λάβει υπόψιν του όλους τους πελάτες του. Μεγάλη παράλλειψη που δεν έγραψε για το οινόπνευμα, ποιος ξέρει τι άλλο μπορεί να καταστρέφει την κόλλα.

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #230 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 12:38 »
Συμφωνώ απόλυτα γιατί να του βάλεις οινόπνευμα :hmmm: στη τελική βάλε ξύδι ή σαπούνι πιάτων όπως είπε ο φίλος. Εγώ προσωπικά αυτά τα 2 κάνω.ΤΟ βράσιμο είναι για τα μετταλλικά μέρη. Επίσης δεν ξέρω πόσο λογικό είναι να βράσεις κάτι γύαλινο με  κόλλα ή χωρίς... δεν είναι πυρεξ μην τα μπερδεύουμε αυτα τα 2.

« Απάντηση #231 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 12:40 »
Και το ξυδι ακομα θα μπορουσε βα θεωρει οξυ οσο αφορα τις κολλες

Mobile klaz speaking...

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
« Απάντηση #232 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 12:41 »
Τόλη, το οινόπνευμα το καταλαβαίνω στον υπόλοιπο ατμοποιητή (φωλιά κτλ) γιατί όντως εκεί έχει κρυφά σημεία.  Στο τανκ όμως και ειδικά έτσι όπως είναι φτιαγμένο αυτό δεν έχει νόημα.  Δεν σου τη λέω, προς θεού, απλά προσπαθώ να προλάβω και άλλους.

Αποσυνδεδεμένος Serviani

• **
  • 163
« Απάντηση #233 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 12:47 »
Αντιγραφή απο την σελίδα του κατασκευαστή.

RBA from SS304L (FDA approved).37,6mm tall
[/size][/color]22mm diameter[/font]
[/size][/color]Quartz - glass tube, 4,5ml capacity[/font]
[/size][/color]Με ρύθμιση αέρα, ρύθμιση υγρών και ικανότητα γεμίσματος από επάνω.[/font]
[/size][/color]Μη χρησιμοποιείτε aceton ή οινόπνευμα στον σωληνα[/font]
[/size][/color]Μην βραζετε το σωληνα[/font]

• **
  • 243
« Απάντηση #234 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 12:52 »
Ο καθένας κάνει ότι έχει συνηθίσει, άλλοι απλά τον ξεπλένουν, άλλοι τον βράζουν και άλλοι τον μουλιάζουν σε οινόπνευμα, ξύδι κ.τ.λ.
Ε λοιπόν άν ότι κάνεις σε όλους τους ατμοποιητές και δε σου δημιουργεί θέμα αλλά σου δημιουργεί στο tank του calix, τότε αυτό είναι πρόβλημα, ειδικότερα αν δεν το αναγράφει στις οδηγίες, δεν νομίζω να έχεις αντίρρηση σε αυτό.

Όσο έγραφα το μύνημα ο Serviani έδειξε ποιο είναι το λάθος του Leo, το έγραψε στο site αλλά όχι στις οδηγίες μέσα στο τανκ...

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• 4118
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
« Απάντηση #235 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 12:54 »
Μεγάλη παράλλειψη που δεν έγραψε για το οινόπνευμα, ποιος ξέρει τι άλλο μπορεί να καταστρέφει την κόλλα.

Συγγνώμη φίλε Τόλη, αλλά αν το οινόπνευμα δεν είναι ακατάλληλο για την κόλλα, τι μπορεί να είναι? :dontknow:
Την επόμενη φορά πάντως να αποφύγεις ασετόν,, καθαρή  βενζίνη, αλκοολούχα λοσιον, νέφτι, white spirit... αυτά έχω πρόχειρα :laugh1:
Σαπουνόνερο, ξυδάκι και καμιά ταμπλετίτσα για μασέλες και όλα καλά.
Εδώ παραμιλάνε όλοι υπέρ νικελίου χωρίς κανείς να ξέρει τι επιπτώσεις μπορεί να έχει η χρήση του και θα τρελαθούμε μήπως γλιτώσει την εξόντωση κανα μικρόβιο?

• **
  • 243
« Απάντηση #236 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 13:13 »
Ribot εκ των υστέρων θα συμφωνήσω ότι πρέπει να αποφύγεις το οινόπνευμα, εκ των προτέρων όμως δεν μου το είπε κανείς ούτε στις οδηγίες ούτε στο κατάστημα, πρέπει κανείς να κάνει έρευνα πριν ακολουθήσει τις συνηθισμένες διαδικασίες του σε όλους τους τους ατμοποιητές ή να του το επισημάνει κάποιος?

Ώσπου να μάθουμε για το νικέλιο ή το kanthal τι προτείνεις, να μην μας ενδιαφέρουν καθόλου τα μικρόβια και τα εργοστασιακά κατάλοιπα?

Αποσυνδεδεμένος billcrx

• **
  • 102
  • To understand is to be...
« Απάντηση #237 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 13:18 »
Όπως και να 'χει εν συγκρίσει με την υλοποίηση,την ποιότητα του όλου ατμοποιητή,την απόδοσή του και τα χρήματα που δίνεις, το τανκάκι κατά την ταπεινή μου άποψη είναι λείαν επικειώς μια κατασκευαστική μ....@@@@.....υπήρχαν πολλές εναλλακτικές...βλέπε caged tube

Θα έπρεπε να το έχουν καταργήσει μετά από τόσα προβλήματα και να το πουλάνε με το caged tube (ήδη το ξεκίνησαν στο site του Leo και βλακεία μου που δεν το πήρα απ την αρχή με το caged tube)....αλλά θα τους έχουν μείνει stock τα τανκάκια και πρέπει να φύγουν....ας πρόσεχα...άλλα έξοδα τώρα για το caged tube...

Χαλάνε τη φήμη του Calix....μήπως να μην του ρίξουμε και νερό μπας και έχει άλατα και το διαβρώσουν  :eleos:

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• 1240
« Απάντηση #238 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 13:20 »
Συγνώμη βρε παιδιά θα είμαι οφ τόπικ αλλά δε μπορώ να καταλάβω τι σας πιάνει και απολυμαίνετε με τόση μανία τους ατμοποιητές. Όταν αγοράζετε μαχαιροπήρουνα, τηγάνια, ποτήρια κλπ τα περνάτε με οινόπνευμα, τα βράζετε κλπ.?

Δε λέω ένα καλό πλύσιμο με υγρό σαπούνι πιάτων, ίσως και ένα πέρασμα με ξύδι και είναι οκ.

Όλα αυτά βέβαια τα λέω γενικά και δεν έχουν να κάνουν με το γυάλινο τανκ του καλιξ το οποίο όντως δεν είναι και η καλύτερη κατασκευή.

Αποσυνδεδεμένος dikos

• 690
  • Δεν έχω χόμπι το Η.Τ.
« Απάντηση #239 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 13:23 »
Το ότι ατμίζουμε επάνω σε κόλλα ίσος θα έπρεπε να μας απασχολεί.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
BP Mods Warhammer (18650) [Ηλεκτρονικά mods] 5 5999 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 25, 2024, 23:29
από Ksp
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361141 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1218 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114815 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451599 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111453 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376304 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329136 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1248 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6688 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15543 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul