vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

178 επισκέπτες, 3 χρήστες
Buliwyf, lounik, haris231

Ώρα για αντικατάσταση...

Αποσυνδεδεμένος foxxx

• *
  • 46
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Ώρα για αντικατάσταση...
« Απάντηση #75 στις: Ιουνίου 24, 2015, 16:40 »
Καλησπέρα και λυπάμαι για τον φίλο πιο πάνω για την κλοπή.... :-\

Παιδιά διαβάζω συνεχώς θέματα και πραγματικά έχω χάσει την μπάλα   :idiot1: [size=78%] πολλά μποξακια και μοντς [/size] :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Jimakis

• *
  • 16
« Απάντηση #76 στις: Ιουνίου 24, 2015, 16:52 »
Θα ηθελα σε box και για drip και τανκ πια ειναι τα τοπ αυτην την στιγμη?

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3884
    • camber
« Απάντηση #77 στις: Ιουνίου 24, 2015, 17:06 »
iStick 30 ή iStick 50 αν θέλεις με ενσωματωμένες μπαταρίες και cloupor mini αν έχεις φορτιστή και θέλεις αποσπώμενες.
Αν σε ενδιαφέρει έλεγχος θερμοκρασίας κοίτα και το eVic VT που βγαίνει σε πολύ καλή τιμή.

Ατμοποιητές για πολύ ατμό Atlantis και Delta II είναι αυτοί που ήρθαν πρώτοι στο μυαλό μου αν ψάχνεις εργοστασιακούς αλλά προσανατολίζονται περισσότερο σε πνευμονικές τζούρες.

Αποσυνδεδεμένος foxxx

• *
  • 46
« Απάντηση #78 στις: Ιουνίου 24, 2015, 20:52 »
Καλησπέρα και πάλι και συγνώμη αν σας ζαλίζω αλλά μιας και εδώ μέσα διαβάζω τόσα πολλά που άρχισα να χάνω πραγματικά την μπάλα και όλο αλλάζω άποψη όταν καταλήγω κάπου  :))

Για αυτό εδώ τι άποψη έχετε το έχει κάποιος ?

http://www.kangeronline.com/products/kanger-subox-mini-black-starter-kit

Αποσυνδεδεμένος Jimakis

• *
  • 16
« Απάντηση #79 στις: Ιουνίου 25, 2015, 03:50 »
κανω επισκευασιμους και θελω κατι νεο και δυνατο οποτε δεν μου χρειαζονται οι ετοιμοι! σε drip και tank επισκευασιμα τι προτεινετε?

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #80 στις: Ιουνίου 25, 2015, 03:56 »
Ο Magma που ειχες ειναι μια καλη επιλογη, ακομα κια τωρα, για dripping ατμοποιητη.
Αν ησουν ευχαριστημενος, θα μπορουσες να παρεις ξανα τον ιδιο για RDA.

Σε τανκατο, εχει τυχει να δοκιμασεις καποιον που σου αρεσει το ατμισμα του?

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9652
« Απάντηση #81 στις: Ιουνίου 25, 2015, 08:04 »
Καλησπέρα και πάλι και συγνώμη αν σας ζαλίζω αλλά μιας και εδώ μέσα διαβάζω τόσα πολλά που άρχισα να χάνω πραγματικά την μπάλα και όλο αλλάζω άποψη όταν καταλήγω κάπου  :))

Για αυτό εδώ τι άποψη έχετε το έχει κάποιος ?
http://www.kangeronline.com/products/kanger-subox-mini-black-starter-kit

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πακέτο. Με το πλεονέκτημα φυσικά της αποσπώμενης μπαταρίας.

Αποσυνδεδεμένος Jimakis

• *
  • 16
« Απάντηση #82 στις: Ιουνίου 25, 2015, 12:53 »
ειχα και kayfun και μου αρεσε πολυ αλλα θελω πιο πανω ακομα! σε drip τι αλλες επιλογες προτεινετε?

Αποσυνδεδεμένος foxxx

• *
  • 46
« Απάντηση #83 στις: Ιουνίου 25, 2015, 15:55 »
Ατμοποιητές για πολύ ατμό Atlantis και Delta II είναι αυτοί που ήρθαν πρώτοι στο μυαλό μου αν ψάχνεις εργοστασιακούς αλλά προσανατολίζονται περισσότερο σε πνευμονικές τζούρες.

Ως επισκευάσιμη ποιος από τους 2 είναι πιο εύχρηστος ?

Αποσυνδεδεμένος dkoure

• **
  • 169
« Απάντηση #84 στις: Ιουνίου 26, 2015, 13:19 »
Καλημέρα παιδια! μετα απο προτροπή συνφορουμιτη να ρωτησω σε αυτό το νήμα απο εδώ (http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,5980.msg861730.html#msg861730) θέλω τις πολυτιμες απόψεις σας. Τα δεδομένα είναι: θέλω να κάνω αναβάθμιση απο vw ipow2 σε κάποιο κουτάκι το οποίο θέλω κυρίως να είναι μικρο, με μια αυτονομία τουλ 2200mah και αν είναι και pass through καλοδεχούμενο! η τιμή που μπορω να δώσω είναι για το μοντ μονο μέχρι 35$ απο κινεζομαγαζο, και αυτά που έχω μετα απο έρευνα στα υπο'οψην είναι cloupor mini, istick 30 και sigelei mini. Βέβαια τώρα είδα οτι βγαίνει istick 40 με 2600 μπαταρία και TC που δεν νομιζω να χρησιμοποιησω σύντομα μιας και είμαι με ναυτίλο και ενδιαφέρομαι για "casual" ατμισμα, αλλά ωστόσο δείχνει καλό και η εταιρία αξιοπιστη οποτε θα το ρισκαρα να πάρω και 1st batch απο αυτό. Τι λέτε; ευχαριστώ για τις γνώμες σας.

Αποσυνδεδεμένος GiorgosRab

• 713
  • Ἓν οἶδα ὅτι ουδὲν οἶδα
« Απάντηση #85 στις: Ιουνίου 26, 2015, 13:44 »
 Μιας και εγώ σε 'έστειλα' σε αυτό το νήμα θα καταθέσω την αποψή μου απο τους πρώτους. Εκτός του οτι είπες οτι θέλεις να το έχεις για τη θητεία σου, προσωπικά θεωρώ καλύτερα και πιο ευέλικτα τα μοντάκια με αποσπώμενη μπαταρία. Οι λόγοι είναι οι εξής: Βάζεις τον φορτιστή στην πρίζα και φορτίζεις 2-4 μπαταρίες, βάζεις την μία στο μοντάκι και έχεις την άλλη(ες) στη τσεπη-αλλάζεις επιτόπου. κατα δεύτερον η φόρτιση που θα κάνεις στις μπαταρίες σου μέσω εξωτερικού φορτιστή (έχουν κ μίνι usb-passthrough βέβαια) θα είναι πολύ καλύτερη, πιο σωστή και πιο ασφαλής απο το ενσωματωμένο κύκλωμα φόρτισης του μοντ (μεγαλύτερος χρόνος ζωής της μπαταρίας). Βέβαια πρέπει να έχεις υπόψην οτι αυτά ανεβάζουν το κόστος του συνόλου γιατί πρέπει να αγοράσεις και σωστές μπαταρίες και καλό φορτιστή, αν αποφασίσεις να τις φορτίζεις έτσι. απο τα 3 που ανέφερες έχω και χρησιμοποιώ το στικ και το κλουποράκι. Μετά το κλουποράκι έχω βάλει σχεδόν στην άκρη το στικ, με έχει βολέψει καλύτερα και η πλακέτα του και τα ρεύματά του είναι καλύτερα. Το sigelei δεν το έχω δοκιμάσει αλλά η πλακέτα του είναι πιο αξιόπιστης εταιρείας. Στικ και sigelei αυτο ρυθμιζόμενο πόλο και στο κλουποράκι ρυθμίζει με μία βιδούλα.

Αν θέλεις μία δική μου πρόταση-τί θα έκανα εγώ- επειδή θα το χρησιμοποιήσεις στην θητεία σου και δεν θα έχει και την καλύτερη μεταχείριση, επειδή δεν ξέρω πόσο χρόνο θα έχεις για φορτίσεις, επειδή δεν θα ειναι βολικό να κουβαλάς φορτιστή και μπαταρίες-παρολο που θεωρώ τα υπόλοιπα 2 καλυτερα -θα έπαιρνα το στικ. Φορτίζει πολύ πιο γρήγορα και με ένα power bank της τάξεως των 5000mah θα έχεις 2 φορτίσεις στο τσεπάκι. 2 ημέρες δηλαδή πάνω κάτω, ε σε κάποια στιγμή του διήμερου θα βρίσκεις χρόνο να φορτίζεις και το στικ και το power bank.
 Ελπίζω να βοήθησα!

*τις πρώτες παρτίδες καινούριας συσκευής και preorders εγώ προσωπικά τα αποφεύγω..

Αποσυνδεδεμένος dkoure

• **
  • 169
« Απάντηση #86 στις: Ιουνίου 26, 2015, 13:56 »
σε ευχαριστώ πολυ! το sigelei το έβαλα μονο για αυτό τον λογο μιας και είναι πιο μεγαλο απο τα αλλά και μετα απο όλα αυτά που διάβασα για το κλουπορακι, αν και όσο πέρασε ο καιρός είδα οτι χάθηκαν τα παραπονα. Νομιζω οτι το κλουπορ προσφέρει οτι και το ιστικ συν την αποσπομενη μπαταρία αλλά με την προϋπόθεση οτι λειτουργει σωστα. με το power bank δεν φορτίζουν και οι μπαταρίες με τον φορτιστη; βέβαια ανεβαίνει κι άλλο το κοστος... άτιμο χομπι!!

Αποσυνδεδεμένος GiorgosRab

• 713
  • Ἓν οἶδα ὅτι ουδὲν οἶδα
« Απάντηση #87 στις: Ιουνίου 26, 2015, 14:08 »
 Σαφώς και φορτίζουν με το power bank μέσω φορτιστή αλλά θα κάνουν τον διπλάσιο χρόνο και επίσης να έχεις υπόψη οτι θα έχει πολύ μεγαλύτερη απώλεια για να τροφοδοτήσει τον φορτιστή με τις μπαταρίες απο οτι θα κούμπωνες το passthrough του μοντ απευθειας. Για να το κάνεις αυτο θέλεις ενα 'τούμπανο' power bank με μεγάλη χωρητικοτητα, αν και δεν το συνιστώ. και το κλουπορακι μπορεις να φορτισεις απευθειας απο το usb πάντως, με τις διαφορές που αναφέραμε βέβαια..

Αποσυνδεδεμένος kongeo

• 1209
« Απάντηση #88 στις: Ιουνίου 26, 2015, 15:02 »
Συμφωνω με τον γιωργο.

Αφου ειναι για θητεια που απο οτι λενε στην αρχη ειναι περιορισμενες οι μπριζες, ή θα παρεις ενα με ενσωματωμενη και μεγαλη χωρητικότητα μπαταρια π.χ I stick 50w ...

Ή θα πας σε αποσπωμενη με καβατζα μπαταριες.
εγω εχω το κλουπορακι που ειναι τελειο για μενα και ανθεκτικο απο πτώσεις(το παρατηρησα προσφατα) με τις samsung 25r πιυ μιυ βγαζει 1 μπαταρια την μερα περιπου)

Αποσυνδεδεμένος dkoure

• **
  • 169
« Απάντηση #89 στις: Ιουνίου 26, 2015, 15:40 »
θελω να ειναι μικρο οποτε δεν το σκεφτομουν το 50αρι! φανταζομαι οτι στο κεντρο ο ελευθερος χρονος θα ειναι περιορισμενος οποτε και το ατμισμα μαζι με αυτον, οποτε με 2 μπαταριες και καβατζα το ipow2 θα βγαζω γυρω στις 5 μερες, ε μεσα σε 5 μερες τι διαολο, καπου θα φορτισω τα συνεργα! μετα το κεντρο απο οτι εχω ακουσει απο φιλους ολα ειναι πιο χαλαρα και δεν θα υπαρχει προβλημα. παω προς το κλουπορακι, μενει μονο να χωνεψω οτι θα δωσω τα διπλα λεφτα απο το ιστικ 30 για κλουπορ, 2χsamsung 25r και nitecore um20! αλλα ειναι ο στρατος που ερχεται οποτε... τι να κανουμε! βεβαια θα εχω και χ2+ τα mah προς "καταναλωση"! κατι αλλο, οι 18650 σε φορτιστη γυρω στα 2500mah σε ποση ωρα φορτιζουν περιπου, και σε ποση μεσω του usb του κλουπορ; μεγαλη διαφορα με το ιστικ;

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351475 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104384 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96391 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321593 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602372 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11643 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3134 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609913 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155030 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162061 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4407 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17772 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias