Χτες λοιπόν παρέλαβα τα δικά μου από FT.
Για ξεκίνημα, έχουν κάποιες διαφορές σε σχέση με τα αυθεντικά. Όχι ότι έχω αυθεντικά, αλλά από το βίντεο του RipTrippers που είδα.
α) Στα αυθεντικά, έχει μία βίδα επάνω και της αλλάζεις θέση. Εδώ έχει δύο. Και με τις δύο επάνω, μια χαρά δουλεύει αλλά εγώ αφαίρεσα τις εξωτερικές και άφησα μόνο την εσωτερική.
β) Στα αυθεντικά έχει και ένα αλλενάκι το οποίο αφαιρεί το αξονάκι. Εδώ δεν είδα δεύτερη τρύπα στη βάση, εκτός αν είναι στην εισαγωγή σύρματος.
Με κάποιες γρήγορες δοκιμές, παρατήρησα ότι θέλει σύρμα τουλάχιστον 0.28 για να αποδώσει, και αυτό με το ζόρι. Θέλει μετά και πείραγμα με το χέρι. Για 0.25 δεν το συζητάμε, ούτε γι αστείο. Με το κοτετσόσυρμα που δεν ξέρω πόσο είναι, αλλά υπολογίζω τουλάχιστον 0,50, το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό οπτικά.
Νομίζω ότι δεν αργεί ο καιρός που θα δούμε κυρίους και κυρίες μιας κάποιας ηλικίας, που ξεκινάνε τώρα το άτμισμα, να παίζουν dripper με dual και subohm και μάλιστα να τη λένε στα εγγόνια ή παιδιά του για την τελειότητα του microcoil που έστριψαν!!! Πείτε με και ονειροπόλο, αλλά ψοφάω να δω starter pack το οποίο θα περιλαμβάνει KFL+, Kuro, iStick 50, nakamichi και σύρμα!!!