Όπως πολύ σωστά αναφέρει ο Big Sur από πάνω κι ο Testament λίγο πιο πάνω, πριν 3 περίπου χρόνια που ξεκίνησα κι εγώ, οι επιλογές ήταν λίγες και ακριβές. Χώρια που στην επαρχία δεν είχε κανείς τη δυνατότητα να δει από κοντά ή να δοκιμάσει κάτι. Δύσκολα λοιπόν παρήγγελνες από internet κάτι ακριβό χωρίς να ξέρεις ότι σίγουρα σου κάνει. Πόσο μάλλον σε καιρούς ... κρίσης!!! Οι επιλογές που είχα τότε και που μπορούσα από κοντά να δω και να δοκιμάσω ήταν ego C/T/Elips!
Ήμουν με ego C ένα χρόνο!!!

Ότι ήθελα κάτι παραπάνω το είχα καταλάβει πριν κλείσω χρόνο. Μέσω του φόρουμ

είχα καταφέρει τότε, να εντοπίσω κανά δυό συμπολίτες μου ατμιστές και δοκίμασα τα περίφημα... mod!
Δώρο στον εαυτό μου για τον 1 χρόνο ήταν το πρώτο μου mod!!! Το είχα αποφασίσει πιο πριν, γι' αυτό και ψήφησα 6-12 κι όχι πάνω από 12 μήνες. Χρειαζόμουν και λίγο χρόνο για... φράγκα!
Φυσικά αν ξεκινούσα τώρα, η αλήθεια είναι ότι θα πήγαινα κατ' ευθείαν στο istick! Νομίζω ότι το τελευταίο είναι επανάσταση για το νέο ατμιστή! Τώρα φυσικά θα μπορούσα και να το δοκιμάσω στην πόλη μου. Σίγουρα όμως υπάρχουν πόλεις όπου δεν υπάρχουν καταστήματα ητ ή αυτά που υπάρχουν δεν είναι εξοπλισμένα με τα ... αντίστοιχα! Συνεπώς από ένα σημείο και πέρα ίσως αυτό παραμένει ως πρόβλημα για ένα νέο ατμιστή. Το κόστος όμως έχει πέσει πάρα πολύ από τότε (υπάρχουν πια πολύ οικονομικότερες λύσεις), όπως και η ποικιλία των προϊόντων που είναι... ασύλληπτη για τα τότε δεδομένα...!!!