vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

279 επισκέπτες, 6 χρήστες
kkoumas, vasim, Tem, ThanosKts, maprix, Buliwyf

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Υγρά αναπλήρωσης Vaponaute

Αποσυνδεδεμένος markos78

• *
  • 54
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Υγρά αναπλήρωσης Vaponaute
« Απάντηση #15 στις: Φεβ 26, 2015, 20:11 »
Τα δοκίμασα σήμερα και δέν άντεξα να μήν πάρω το over the rainbow.

Νομίζω πως είναι ένα απο τα καλυτερα υγρά που έχω δοκιμάσει ever!

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • 9100
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #16 στις: Φεβ 26, 2015, 21:02 »
Να επανέλθω αφού τελείωσα το into the wild & on the storm, τα άλλα δύο τα κρατάω για τελευταία!

Μάκα!!! Πολλή μάκα!!! Μου θύμισε ένδοξες εποχές!!! Να βγάζεις το μαύρο βαμβάκι, να κάνεις dry burn και να πέφτει κομμάτι φλεγόμενο η μάκα!

Χαλάλι τους όμως και ευελπιστώ τα πράγματα να είναι διαφορετικά με τα άλλα δύο. Να υπενθυμίσω ότι η εταιρεία προτείνει steeping για τα υγρά. Δεν ξέρω αν ισχύει και για τα δεκάμελα αυτό, αλλά πρέπει να πω ότι το 30μελο over the rainbow είναι σχεδόν διάφανο, ενώ το δεκάμελο αρκετά σκούρο!

Ίδωμεν!

Αν κάποιος πάρει κανένα 30ρι ουράνιο τόξο, και έχει το ψυχικό σθένος να το αφήσει στην άκρη αφού το έχει ανοίξει, ας μας πει για την αλλαγή του χρώματος. Ο metallinos το ρούφηξε σε 5 μέρες το δικό του οπότε δεν σχηματίστηκε άποψη!

Αποσυνδεδεμένος Giwrgos sigma

• **
  • 243
« Απάντηση #17 στις: Φεβ 26, 2015, 21:05 »
Δε νομιζω να αντεξει καποιος και να μην δοκιμασει τα υγρα αυτα ,ειδικα μετα απ' αυτη την περιγραφη.Ωστοσο η τιμη τους ειναι λιγαααακι τσιμπημενη  :hmmm: ..... απο βδομδα δοκιμη και παφα πουφα συνεφφακια μεχρι να λυσω και γω το γαστρονομικο μυστηριο των Παριζιάνων !!  8)

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• Γιάννης ο Vapeστής
  • 6435
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #18 στις: Φεβ 27, 2015, 17:49 »
Να επανέλθω αφού τελείωσα το into the wild & on the storm, τα άλλα δύο τα κρατάω για τελευταία!

Μάκα!!! Πολλή μάκα!!! Μου θύμισε ένδοξες εποχές!!! Να βγάζεις το μαύρο βαμβάκι, να κάνεις dry burn και να πέφτει κομμάτι φλεγόμενο η μάκα!

Χαλάλι τους όμως και ευελπιστώ τα πράγματα να είναι διαφορετικά με τα άλλα δύο. Να υπενθυμίσω ότι η εταιρεία προτείνει steeping για τα υγρά. Δεν ξέρω αν ισχύει και για τα δεκάμελα αυτό, αλλά πρέπει να πω ότι το 30μελο over the rainbow είναι σχεδόν διάφανο, ενώ το δεκάμελο αρκετά σκούρο!

Ίδωμεν!

Αν κάποιος πάρει κανένα 30ρι ουράνιο τόξο, και έχει το ψυχικό σθένος να το αφήσει στην άκρη αφού το έχει ανοίξει, ας μας πει για την αλλαγή του χρώματος. Ο metallinos το ρούφηξε σε 5 μέρες το δικό του οπότε δεν σχηματίστηκε άποψη!

Είναι λίγο γενικό αυτό που προτείνουν, να αφήσεις δηλαδή το μπουκάλι ανοιχτό μερικές μερες. Πόσες είναι μερικές, 1-2 ή 4-5?
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβ 27, 2015, 17:59 από thenetpoet »

• 9100
« Απάντηση #19 στις: Φεβ 27, 2015, 18:38 »
Καλή η ερώτησή σου. Ο metallinos πάντως που το απορρόφησε άνευ ωριμάνσεως σε dt, δεν φάνηκε να προβληματίζεται ιδιαίτερα...

• Γιάννης ο Vapeστής
  • 6435
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #20 στις: Φεβ 27, 2015, 19:16 »
Επειδη το μπουκάλι το έχω από το προηγούμενο Σάββατο, θα το αφήσω μια μέρα ανοιχτό και βλέπουμε. Ήδη έχει μπει σε ασφαλές μέρος, μην έχουμε κανένα ατύχημα.

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• Αντώνης
  • 695
  • 14/10/2014 -> Όχι άλλο κάρβουνο!
« Απάντηση #21 στις: Φεβ 27, 2015, 23:08 »
Πήρα 2 10ml (Over Rainbow & Under The Sea), ήθελα να τα πάρω όλα αλλά είπα να κρατηθώ  ;D .  Τα 10ml χρειάζονται ωρίμανση τελικά (με ανοιχτό το καπάκι έτσι;), γιατί τα έχω και με κοιτάνε τόση ώρα και δεν ξέρω αν μπορώ να κρατηθώ άλλο  :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος Δερεκοπουλος νικολαος

• Γηρασκω αει διδασκομενος -Provari Elevator 2 Steam macine Dome Eviva Diver 2 3D Sofia Killer El Toro istick 50 Kayfun NautilousPoldiac OverOne Bod mecah Sofia Coblin Poldiac 69
  • 693
  • monta πρωην καπνιστης νυν ατμιστης και υγιης
« Απάντηση #22 στις: Φεβ 27, 2015, 23:37 »
Εγω δεν καταφερα να συγκρατηθω και τα ιδια υγρα τα ατμισα απ ευθειας  :) :) :) :) :)

• 9100
« Απάντηση #23 στις: Φεβ 27, 2015, 23:45 »
Πήρα 2 10ml (Over Rainbow & Under The Sea), ήθελα να τα πάρω όλα αλλά είπα να κρατηθώ  ;D .  Τα 10ml χρειάζονται ωρίμανση τελικά (με ανοιχτό το καπάκι έτσι;), γιατί τα έχω και με κοιτάνε τόση ώρα και δεν ξέρω αν μπορώ να κρατηθώ άλλο  :)) :)) :))
Αν το over the Rainbow είναι σκούρο, δεν νομίζω να θέλει steeping..

Στάλθηκε από το C1905 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• Αντώνης
  • 695
  • 14/10/2014 -> Όχι άλλο κάρβουνο!
« Απάντηση #24 στις: Φεβ 28, 2015, 00:55 »
Ξανθό θα το έλεγα, περίπου το χρώμα του Castle Long.

• Γιάννης ο Vapeστής
  • 6435
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #25 στις: Φεβ 28, 2015, 09:57 »

Για την ωρίμανση πάντως λένε σε όλα τους τα υγρά να τα αφήσεις μερικές μέρες με ανοιχτό καπάκι.

Λίγο άσχετο με τα υγρά, αλλά σχετικό με τη vaponaute.
Όταν η fasttech άρχισε να πουλάει τον κλώνο petit gros, είχε κάνει πρώτος πρώτος ποστ ένας από την vaponaute και έγραψε "μην το αγοράζετε, είναι κλώνος".
Το flame που έφαγε από τους υπόλοιπους, δεν λέγεται.

Αποσυνδεδεμένος its

• **
  • 300
« Απάντηση #26 στις: Μαρ 01, 2015, 13:28 »
Ψάχνοντας έπεσα επάνω σε αυτό... http://www.vaponaute.com/en/11-vaponaute-24
Μάλλον η εταιρεία έβγαλε καινούργια υγρά...

Συνδεδεμένος Tem

• 9686
« Απάντηση #27 στις: Μαρ 01, 2015, 13:39 »

Αποσυνδεδεμένος johnnypatras

• **
  • 218
« Απάντηση #28 στις: Μαρ 02, 2015, 09:46 »
Μόλις ήρθε το Over the Rainbow.....στήσιμο καινούρια αντίσταση 0.14Ω Ni200 σε KFL+......

....τι θα γίνει τώρα, θα φαλιρίσουμε με τέτοια υγρά;;;; :idiot1:

Το πεπόνι το εισπράττω αρκετά, είναι διακριτό σε εμένα, σαν ένα από τα κύρια συστατικά, όχι στο φόντο.
Ωραίο πεπόνι όμως, ζουμερό, δροσιστικό, μαζί με τις νότες δροσιάς-ξινότητας που δίνουν τα εσπεριδοειδή. Το πράσινο
σύκο, χωρίς να είναι γευστικά αντιληπτό,παρών όμως, δίνει μια ελαφριά γλυκάδα. Όλα αυτά σε συνδυασμό
με την ελαφρά οξύτητα του Lime, το υγρό είναι μία αποκάλυψη!

• 9100
« Απάντηση #29 στις: Μαρ 02, 2015, 09:52 »
Ψάχνοντας έπεσα επάνω σε αυτό... http://www.vaponaute.com/en/11-vaponaute-24
Μάλλον η εταιρεία έβγαλε καινούργια υγρά...

Τα περιμέναμε. Και μάλιστα δεύτερο concept, αυτή τη φορά "ταξίδι" μέσα σε ένα 24ωρο! Οι περιγραφές υπόσχονται πολλά. Στην αναμονή λοιπόν!!!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Omerta Liquids Shake and Vape 35 19948 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 927 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877216 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 360827 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 464715 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1905196 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 518371 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1496 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 374688 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 700776 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19831 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos
Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ. [Χρήση του φόρουμ] 2132 445697 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 02, 2025, 11:58
από zilberto