vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

193 επισκέπτες, 6 χρήστες
white varadero, Doubt, danys620, camber, Milarepa, Blackwolf

Κλώνοι του Kayfun V4

Αποσυνδεδεμένος Perikles

• **
  • 174
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Κλώνοι του Kayfun V4
« Απάντηση #2310 στις: Μαΐου 17, 2015, 02:31 »
Όταν κλείνεις ανοίγεις τα υγρά για να γεμίσεις δοκίμασε να το κανεις κρατώντας το drip tip προς τα κάτω. Αν στο ξανακάνει τότε θέλει αλλαγή το oring16 κλασικό πρόβλημα..

Αποσυνδεδεμένος ili kef

• **
  • 205
« Απάντηση #2311 στις: Μαΐου 17, 2015, 02:37 »
Και για την διαρροή από τις τρύπες του αέρα το 16? Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος belgos

• **
  • 208
« Απάντηση #2312 στις: Μαΐου 17, 2015, 02:54 »
ναι,πρέπει να είναι 11x1.5

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
η βγάλε το ο ring,τύλιξε λίγο "οδοντονυμα"(3 βόλτες)και ξανάβαλε το ο ring

Αποσυνδεδεμένος Harris

• 682
  • Chef of e-Liquids.
    • Vape Greece
« Απάντηση #2313 στις: Μαΐου 17, 2015, 08:43 »
Μην το αλλάξεις απλά γύρνα από την άλλη μεριά το oring δηλαδή το φάγωμενο μέρος να μπει από μεσα. Εγώ έτσι έκανα για αρχή.

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• 1669
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #2314 στις: Μαΐου 17, 2015, 16:39 »
 :bye:

Καλώς σας βρήκα και επίσημα στην παρέα σας!!!!

Σήμερα κατάφερα και τον έστησα τον Κ4... (316 Ivogo)
Προηγήθηκε πλύσιμο με υγρό πιάτων και οδοντόβουρτσα σε κάθε κομμάτι, και ολονύχτιο μπάνιο σε ισοπροπυλική αλκοόλη. Ξέπλυμα με νεράκι βρύσης.
Τα κομμάτια όμως αφέθηκαν σε νερό (λόγω φόρτου εργασίας) και παρατήρησα κι εγώ σκουριά στο ελατήριο... Δεν το χρησιμοποίησα όμως, γιατί είχα φροντίσει να προμηθευτώ το επίχρυσο ελατήριο. ;) 

0,22 Κάνθαλ με 5 σπείρες... βγήκε 1,7 Ω... Έκανα κάτι απλό για ξεκίνημα... :laugh1:
Βαμβάκι κοτομπέικο, ίσα να γλύφει όταν κατέβηκε στο ντεκ τις τρυπούλες...

Πρώτο γέμισμα, με σκέτη βάση, μιας και ήμουν προετοιμασμένος ότι πολλά μπορούν να συμβούν ::) ...

Και πράγματι!!!! πήρα το πρώτο γέμισμα πλημμύρα από κάτω! :angry_orange:

Άλλαξα κατευθείαν τον όρινγκ Νο 16, με ένα 10 Χ 2 (πράσινο) το οποίο είχα σε συλλογή...
(Οκ αυτό... δεν έχω πλέον καμία διαρροή) Σας το προτείνω...

Μετά είχα το γνωστό πρόβλημα της μπουρμπουλήθρας το οποίο αντιμετώπισα με το να ανοίξω ακόμη λίγο τον αέρα από την ρύθμισή του... (Οκ και αυτό, δεν έχω πρόβλημα εξάλλου με την αεράτη τζούρα).

Έχω πάρει από την πρώτη στιγμή πολύ καθαρή γεύση στη βάση μου, χωρίς καμία αίσθηση μηχανόλαδου!

Θα τον χαρακτήριζα αρκετά ντουμανάτο, αλλά χωρίς να είναι πολύ πυκνός ο ατμός του... (τελικά μάλλον είναι χαρακτηριστικό όλων των καηφούνηδων αυτό 8) ).

Όπως επίσης μου δίνει αρκετό έως πολύ χτύπημα (σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα).

Σε γενικές γραμμές, όμως είναι αρκετά καλός, και φαίνεται ότι (φυσικά) μπορεί να δώσει περισσότερα... Εδώ και περίπου 2 ώρες, άριστη τροφοδοσία, κανένα καμένο... Δουλεύει ρολόι.

Θα στρώσω τα μέταλλα όμως και μετά θα αρχίσουν οι πειραματισμοί.

Ακόμη και έτσι όμως, με ένα πολύ απλό σετάπ, περνάει κάποια δεδομένα που έχω για ατμοποιητές και δείχνει ότι ήρθε για να μείνει...

Σαν πρώτη εντύπωση έχω να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος. :)

Καλή συνέχεια...

Edit: Ομολογώ όμως ότι το ξερό χτύπημα που παίρνω με ενοχλεί... Τέσπα... θα δούμε...
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 17, 2015, 16:48 από demkoni »

Αποσυνδεδεμένος Perikles

• **
  • 174
« Απάντηση #2315 στις: Μαΐου 17, 2015, 18:11 »
Ατμιστης και αλτχάιμερ να πάθει το προβληματικό no16 δε θα το ξεχάσει..  :wall: :wall: :wall:

"0,22 Κάνθαλ με 5 σπείρες... βγήκε 1,7 Ω" στα ποσα Watt? Βγάζει γεύση?

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• 1669
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #2316 στις: Μαΐου 17, 2015, 18:22 »
Στα 9 Watt τον έχω, 3,9 Volt...

Σκέτη βάση για την ώρα... Μια χαρά τη βγάζει τη γεύση της βάσης!! :)  Πεντακάθαρη. Θα κάνω μερικά ml, και μετά θα του βάλω υγρό με γεύση.

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
« Απάντηση #2317 στις: Μαΐου 17, 2015, 18:23 »
το εχουμε πει πολλοι και πααααρα πολλες φορες , αλλα καποιοι δε θελουν να το καταλαβουν μαλλον..

θα το πω για αλλη μια φορα μηπως και .....

αφηστε τα ορινγκ να κανουν τη δουλεια τους και μαθετε επιτελους μετα απο τοοοοσες σελιδες να βαζετε σωστο βαμβακι στον ατμοποιητη για να μην εχετε διαρροες ....

ουτε η τολμη και γοητεια δεν ειχε τοσα επεισοδια και σασπενς οσο το νημα αυτο με τα τραγελαφικα νουμερα τον ορινγκ ...

το ΒΑΜΒΑΚΙ και το ΣΤΗΣΙΜΟ λεμε φταιει οχι τα ορινγκ ...

οσοι το καταλαβανε και παλεψανε για να βρουνε τη σωστη ποσοτητα, ατμιζουνε καλα με οποιο κλωνο και αν εχουν ... οι υπολοιποι τρεχτε στα βουλκανιζατερ για ορινγκ

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• 1669
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #2318 στις: Μαΐου 17, 2015, 18:25 »
Συμφωνώ μεν, αλλά...

στον δικό μου με το ίδιο σετάπ, μόνο αλλαγή του Όρινγκ Νο 16 με όρινγκ 10 Χ 2, τέλος η διαρροή...

Είπα, ότι το πήρα όλο το υγρό από κάτω!!! Τον έβλεπα να αδειάζει! Δεν μπορεί να έφταιγε το βαμβάκι μου γι αυτό 8) .
Από τη στιγμή που το άλλαξα, δουλεύει απροβλημάτιστα.

Επέτρεψέ μου μετά από ΤΟΣΑ σετάπ να έχω την εμπειρία της σωστής ποσότητας βαμβακιού.

Αποσυνδεδεμένος Perikles

• **
  • 174
« Απάντηση #2319 στις: Μαΐου 17, 2015, 18:30 »
Demkoni μην τον ακούς, ζηλεύει που βρήκες να βάλεις τέτοιο ωραίο oring  :respect:

Έχει βουίξει όλος ο πλανήτης για αυτό το oring, εδώ στο ελλάντα θα ήταν διαφορετικά? :idiot1:

P.s. δε φταίει μονο το oring φταίει και το αυλάκι.

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
« Απάντηση #2320 στις: Μαΐου 17, 2015, 18:36 »
σε ολο το πλανητη εκτος απο την ελλαδα ατμιζουν και απο εξατμισεις αυτοκινητον ... τη περιμενετε? βουρ στα φορτιγα να παρετε τζουρες !!!!!!!

α ρε λιτε τη ζημια εκανες .... νομιζουν ολοι οτι τα παντα πλεων στηνονται σαν εσενα  :idiot1: :idiot1: :idiot1: :idiot1: :idiot1: :idiot1:

λυπαμαι πολυ που ενα τοσο αξιολογο φορουμ καταντισε χωρος τον νεον που νομιζουν οτι με ενα ιστικ και ενα καυφουν και σε ενα μηνα ατμισματος τα ξερουν ολα και δε δεχονται και κουβεντα .... 

πραγματικα καποια νηματα εχουν χεφτυλιστη τελειος , αν μπει καποιος μεσα να ψαξει κατι θα ατμιζει λαθος μεχρι να το παρατηση τελειως .....

demkoni εσυ φυσικα εξερησε ... τα στησιματα που εσυ κανεις δε μπορει να τα κανει νεος ουτε σε photoshop
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 17, 2015, 18:51 από APOSTOLOS KAL »

Αποσυνδεδεμένος Lazy Dog

• 693
« Απάντηση #2321 στις: Μαΐου 17, 2015, 18:49 »
Αποστολε, σε μερικους(προσωπικα μονο σε ivogo το αντιμετωπισα) υπαρχει προβλημα γιατι το αυλακι που μπαινει το 16 ειναι μια τριχα πιο βαθυ απο οτι πρεπει.

Αυτο εχει ως αποτελεσμα να μην σφραγιζει καλα ο ατμοποιητης και μετα απο λιγο να φευγουν τα υγρα(ολο το τανκ) απο τις οπες του αερα.

Και ολο το σακουλακι με τα KGD να βαλω στο ντεκ παλι θα πλυμμυρισει...

Ειναι ευκολο να το καταλαβει καποιος αν εχει θεμα γιατι το 17 ανεβοκατεβαινει χωρις την παραμικρη δυσκολια...δεν ακουμπαει δηλαδη το 16 στα εσωτερικα τοιχωματα του 5 οσο πρεπει.

Αυτο λυνεται ειτε βαζοντας οδοντικο νημα, ειτε ταινια τεφλον ειτε βρισκοντας οπως ο demkoni ενα oring με παχος μεγαλυτερο απο 1.5 αλλά οχι παραπανω απο 2 χιλιοστα.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 17, 2015, 19:49 από Lazy Dog »

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• 1669
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #2322 στις: Μαΐου 17, 2015, 19:06 »
Με έκανες και τον άνοιξα βρε Απόστολε!!!

Δεν είναι και το καλύτερο, αλλά απλά ήθελα να δω πως ατμίζει :))

1ο Σετάπ λοιπόν!!

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #2323 στις: Μαΐου 17, 2015, 19:08 »
Κωσταντινε, αυτο το oring ειναι το προβληματικο?
Γιατι απτη φωτο μου φαινεται μια χαρα σε παχος/διαμετρο.

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• 1669
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #2324 στις: Μαΐου 17, 2015, 19:13 »
Οχι...

Το πράσινο είναι...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
BP Mods Warhammer (18650) [Ηλεκτρονικά mods] 5 6024 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 25, 2024, 23:29
από Ksp
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361178 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1226 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114843 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451633 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111478 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329170 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1248 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6697 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15555 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29699 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul