vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

164 επισκέπτες, 0 χρήστες

Κλώνοι του Kayfun V4

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • Φύλο: Άντρας
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
Απ: Κλώνοι του Kayfun V4
« Απάντηση #1335 στις: Μαρτίου 21, 2015, 14:12 »

κάπου είχε πάρει το μάτι μου update του k4 για ni200 με έλεγχο θερμοκρασίας τι πεζή υπάρχει κάπου οικονομικά?
μετά από ψάξιμο βρήκα μονο αυτό: http://www.steamtuners.gr/gr/products/atomisers/kaufun-v4/c61-accessories/125-kayfun-v4-spring-update
το έχει δοκιμάσει κανεις?
κανένα άλλο έστω και από έξω?

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #1336 στις: Μαρτίου 21, 2015, 14:24 »
Βγαλτε τελειως το ελατηριο και απλα η βιδα του αερα να προεξεχει ελαχιστα.
Οταν ειναι κλειστα τα υγρα δεν θα διαβαζει τα Ωμ , αλλα οταν ειναι ανοικτα , θα εχει επαφη η βιδα του 510 με τη βιδα του αερα απευθειας.
Οποτε δεν θα χρειαζεται κανενα βελτιωτικο εξαρτιμα

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
« Απάντηση #1337 στις: Μαρτίου 21, 2015, 14:26 »
έλα που εγώ το θέλω με σφιχτή τζούρα και έτσι όπως το έχω ρυθμίσει είναι ότι πρέπει

Αποσυνδεδεμένος Nick-The-Greek

• **
  • 156
« Απάντηση #1338 στις: Μαρτίου 21, 2015, 14:27 »
@Nick-The-Greek...Είναι γευστικότατος (διαφορετικά) ο Κayfun-4. Οπως συνηθίζει να λέει ο Κώστας, παίρνεις "βελούδο" στον ατμό του. Air flow σαν του Magma με την καμία βέβαια, αλλά κι εγώ προσφάτως αποκτήσας και Magma, δεν έκανα και κουλουτούμπες με το airflow που έχει, συγκρίνοντας το με τον LEMO που τραβάει οξυγόνο, όζον, και αστρική σκόνη. Και παίδες ναι, έρχεται και ο LEMO-2 και φαίνεται άλλη κλάση  :D

Ο Lemo έχει πολύ καλό airflow αλλά όχι σαν τον magma όταν έχεις και τα δυο ανοιχτά.

Έχοντας δίπλα μου αυτή τη στιγμή Lemo, Magma και K4 από άποψη airflow πάει Magma > Lemo > K4

Όσο για το Lemo 2 απ΄ότι είδα έχει άλλο airflow ενώ πλέον θα το γεμίζεις από πάνω. Αναμένουμε.

Αποσυνδεδεμένος knight77

• 667
« Απάντηση #1339 στις: Μαρτίου 21, 2015, 14:41 »
κάπου είχε πάρει το μάτι μου update του k4 για ni200 με έλεγχο θερμοκρασίας τι πεζή υπάρχει κάπου οικονομικά?
μετά από ψάξιμο βρήκα μονο αυτό: http://www.steamtuners.gr/gr/products/atomisers/kaufun-v4/c61-accessories/125-kayfun-v4-spring-update
το έχει δοκιμάσει κανεις?
κανένα άλλο έστω και από έξω?
Δουλεύει άψογα το  Spring Update. Το δουλεύω  χωρίς το ελατήριο μάλιστα, χωρίς κανένα πρόβλημα. 

Sent from my LG-D802

Αποσυνδεδεμένος Lazy Dog

• 693
« Απάντηση #1340 στις: Μαρτίου 21, 2015, 15:06 »
Νεο στησιματακι. Σε 3mm βιδα

ΝΙ200 35ρι με Cotton Bacon v2. Απεχουν ελαχιστα οι σπειρες και ας μην φαινεται στη φωτο και ειναι τοποθετημενες πολυ κοντα <1mm απο την εισαγωγη αερα.

0.14Ω

Ερωτας  :-*

Λιγο πιο δροσερη τζουρα(αυτο ηθελα) και αρκετα καλυτερη γευση με αυτο το στησιμο. Το ντουμανι πανω κατω το ιδιο αν οχι λιγο πιο πυκνο

@kotsos75 μια χαρα δουλευει το spring update αν και αναγκαστηκα να το λιμαρω λιγο ωστε να κατεβαινει εντελως το ντεκ(εβρισκε λιγο και αφηνε ενα μικρο κενο)

Να συμπηρωσω μιας και δεν θελω να λυσω την καμπανα οτι το βαμβακι απλωνεται πλουσια επανω στο ντεκ και καλυπτει πληρως τις τρυπες. Δεν υπαρχει δειγμα υπερπληρωσης και αντεχει σε απανωτες μακροσυρτες χωρις ιχνος "αγευστης" τζουρας.

Δεν θυμαμαι ποιος το προτεινε(νομιζω ο shadockan) αλλά μπραβο του :)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 21, 2015, 15:33 από Lazy Dog »

Αποσυνδεδεμένος Tsadakias

• **
  • 149
« Απάντηση #1341 στις: Μαρτίου 21, 2015, 18:04 »
Λοιπόν... we have and we say: Ο κλώνος 316 μου ήρθε χθες και τον έχω σε δοκιμή παράλληλα με τον KL+ (τον "ορίτζιναλ κλώνο της F.T.")
Έκανα και στους δύο το ;D  (γιατί ήθελα να το δοκιμάσω και αυτό), αλλά δεν με ενθουσίασε, (το στήσιμο).

Εκτός ότι μου ήρθε αρκετά λαδωμένος, (στο μάνιουαλ γράφει ότι έρχεται καθαρός αλλά μου έφυγε η βάση δυό φορές απ τα χέρια στο λύσιμο), κατά τα άλλα είναι μια χαρά.
Έσφιξα και το παξιμάδι του πόλου, (που τελικά θέλει πιο πολύ σφίξιμο από ότι νόμιζα), ρύθμισα και την εισαγωγή του αέρα και δουλεύει από χθες το μεσημέρι χωρίς κανένα πρόβλημα, (ούτε διαρροές, ούτε καμένο, τίποτα).
Είναι λίγο πιο γυαλιστερός απ τους άλλους αλλά όχι σε φάση νίκελ να γυαλίζει, απλά ένα κλικ πιο πάνω, (όμορφος δηλαδή).

Αποδίδει καλύτερη γεύση και καλύτερο ντουμάνι από τον λάιτ πλάς, το χτύπημά του είναι πιο ήπιο και μου δίνει την εντύπωση ότι έχει μεν χτύπημα αλλά έρχεται σιγά - σιγά με ανοδική πορεία (μπορεί να είναι και ιδέα μου).
Η τζούρα του V4 είναι πιo δροσερή.
Έχω επίσης την εντύπωση ότι αποδίδει καλύτερα στη νικοτίνη μιας και μου δίνει την αίσθηση ότι πρέπει να χαμηλώσω την περιεκτικότητα.

Δηλαδή όλα μια χαρά, του φόρεσα και το μαύρο τζαμάκι, που δείχνει περισσότερο σαν σκούρο μπλέ, και έχει γίνει πιπίνι!!!

Αυτά!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 21, 2015, 18:10 από Tsadakias »

Αποσυνδεδεμένος Lazy Dog

• 693
« Απάντηση #1342 στις: Μαρτίου 21, 2015, 18:15 »
Καλοριζικος και καλοατμιστος. :)

Αποσυνδεδεμένος antonisk

• **
  • 479
« Απάντηση #1343 στις: Μαρτίου 21, 2015, 18:22 »
Νομίζω ότι το στησιμο του demkoni με το βαμβακι και γύρω από την αντίσταση και στη καμπάνα είναι το καλύτερο που εχω κανει. Τωρα καταλαβαινεις γευση!  :yes: 
Μια ερώτηση: το βαμβακι στην καμπανα το βρεχουμε ελαφρα με το υγρο πριν το βάλουμε σωστά;
βεβαια μου μειώνει τον αερα αρκετα και πρεπει να το τακτοποιω επειδή δεν μου στεκεται οπως πρέπει αλλά η γευση ειναι σιγουρα καλυτερη...
demkoni  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Lazy Dog

• 693
« Απάντηση #1344 στις: Μαρτίου 21, 2015, 18:33 »
Αν δεν το βρεξεις δεν προκειται να κατσει εκει που θες.

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #1345 στις: Μαρτίου 21, 2015, 20:08 »
Αντωνη επειδη κατα διαστηματα τον στηνω και εγω ετσι  προσεχε γιατι θα σου σφιξξει πολυ η τζουρα και θα ειναι βασανο μετα ... μετα εκανα κατι αλλο εβαζα μονο στην καμπανα και στο ντεκ απλα ανοιγα σαν βενταλια το βαμβακι που περναγα μεσα στο κοιλ και απλωνα λιγο και στις βιδες του ντεκ .. αλλα στην καμπανα μικραινα πολυ την τρυπα της με βαμβακι ... εβαζα το κατσαβιδακι μεσα στην καμπανα βρεχω το βαμβακι και το στρωνω γυρω γυρω απο το κατσαβιδακι ... δοκιμασε το  :yes:

Αποσυνδεδεμένος Lazy Dog

• 693
« Απάντηση #1346 στις: Μαρτίου 21, 2015, 22:16 »
Του demkoni ηταν που δανειστηκα το στησιμο, ζητω συγγνωμη(ειπαμε γεραματα γαρ)  :-[

Επανερχομαι να πω οτι το χτυπημα εχει ανεβει κατακορυφα και αναγκαστηκα να κατεβασω watt στο εργαλειο  :yes:

Αποσυνδεδεμένος Nick-The-Greek

• **
  • 156
« Απάντηση #1347 στις: Μαρτίου 22, 2015, 05:05 »
Αφαίρεσα εντελώς την βίδα του airflow (13) παίζει να δημιουργήσει πρόβλημα; Μέχρι στιγμής όλα οκ φαίνονται.

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #1348 στις: Μαρτίου 22, 2015, 05:08 »
Κανενα προβλημα.
Καλυτερο ρευμα θα εχεις.  Απλα οταν θα ειναι κλειστα τα υγρα , δεν θα διαβαζει την αντ/ση καποιο Ωμομετρο

Αποσυνδεδεμένος digitron

• 4
« Απάντηση #1349 στις: Μαρτίου 22, 2015, 06:58 »
Βγαλτε τελειως το ελατηριο και απλα η βιδα του αερα να προεξεχει ελαχιστα.
Οταν ειναι κλειστα τα υγρα δεν θα διαβαζει τα Ωμ , αλλα οταν ειναι ανοικτα , θα εχει επαφη η βιδα του 510 με τη βιδα του αερα απευθειας.
Οποτε δεν θα χρειαζεται κανενα βελτιωτικο εξαρτιμα

Φίλε shadockan σημερα είχα σκοπο να ποστάρω στο συγκεκριμένο θέμα, οτι
χθες θυμήθηκα πως σε καθάρισμά του, ξεχασα να βαλω το ελατήριο και
το πηρε το ματι μου στο γραφειο τουλαχιστο 3 ωρες αργοτερα. Στο δίαστημα
αυτο ατμιζα κανονικα χωρις παιξίμο στην τιμη της αντιστασης. Μου φάνηκε
παράξενο γνωρίζοντας οτι έχει βγεί και αναβαθμιση του ελατηριου για καλυτερη
επαφη. Αν η ιδια η βιδα του αερα κανει επαφη ποιος ο λογος υπαρξης του
ελατηριου εξ αρχης;
Με προλαβες με την απαντησή σου πριν καν ρωτησω :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
BP Mods Warhammer (18650) [Ηλεκτρονικά mods] 5 5896 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 25, 2024, 23:29
από Ksp
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361059 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1201 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114766 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451526 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111393 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376195 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329051 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1239 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6668 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15522 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29678 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul