vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

660 επισκέπτες, 8 χρήστες
manoslykos, camber, kon95, Blackwolf, Doubt, antiklitos140, makis1975, PsykieG

SMY GOD 180W Box Mod

Αποσυνδεδεμένος rott1914

• **
  • 146
  • Φύλο: Άντρας
Απ: SMY GOD 180W Box Mod
« Απάντηση #15 στις: Ιανουαρίου 19, 2015, 23:52 »
οι μπαταριες μπαινουν εναλλαξ και με ιδια φορτιση οπως στο sigelei η οπως να ναι τυχαια?

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #16 στις: Ιανουαρίου 20, 2015, 11:01 »
Είχε ξαναγίνει παρόμοια ερώτηση και στο παρελθόν. Ως αντιπαράδειγμα, είχαν αναφερθεί τα battery packs των laptop κλπ. Όσο και αν έψαξα στο ίντερνετ, δεν βρήκα κάποια επιβεβαιωμένη πηγή. Έχει προταθεί όμως στο παρελθόν, και συγκεκριμένα στο νήμα του Mod VV No. 1, όταν χρησιμοποιούνται σε σειρά μπαταρίες να είναι:

α) ίδιας κατάστασης
β) ίδιας φόρτισης
γ) να τοποθετούνται εναλλάξ.

Αυτό που είχε αναφερθεί για τα battery packs, δεν μπορεί να ισχύει καθώς:
α) Η σύνδεση είναι παράλληλη και όχι σε σειρά
β) Το φορτίο και τα Α που ζητούνται από τη μπαταρία είναι σταθερά με ελάχιστες αποκλίσεις.

Αυτό το οποίο μου δημιουργεί επιφυλάξεις στο συγκεκριμένο μοντ, είναι το σημείο που ο κατασκευαστής λέει ότι υπάρχει προστασία διακοπής λειτουργίας στα 9.6v. Δεν διευκρινίζει όμως αν υπάρχει και ανεξάρτητη προστασία για κάθε μπαταρία στα 3.2. Δηλαδή, αν βάλουμε μπαταρίες διαφορετικής κατάστασης, δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα κόψει τη λειτουργία αν 1 μπαταρία πέσει κάτω από τα 3.2v τη στιγμή που το σύνολο υπερβαίνει τα 9.6.

Λογικά, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί αλλά εναπόκειται στην σωστή χρήση μοντ και μπαταριών.

Και πάλι, δεν είμαι ο αρμόδιος να μιλήσω για μπαταρίες καθώς οι γνώσεις μου περιορίζονται στη φυσική Β λυκείου, αλλά οι δηλώσεις μου είναι βάσει κοινής λογικής.

Edit: και ιδού η ειδική τιμή για τα μέλη του forum: $76.99 από την gearbest με χρήση κουπονιού god180xr.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 20, 2015, 14:00 από Cruiser79 »

• 9074
« Απάντηση #17 στις: Ιανουαρίου 27, 2015, 16:01 »
Άλλο ένα follow up μετά από συμβίωση 2 εβδομάδων.

Κατ' αρχάς ανακάλυψα ότι δεν χρειάζεται να μπεις στο μενού για να το σβήσεις, αλλά γίνεται και με 5 κλικ.

Κατά δεύτερον, με φυσιολογικές τιμές αντιστάσεων και watt, η αυτονομία του είναι επική.

Με κλώνο Kayfun στημένο με Kanthal D 0.28mm και αντίσταση στα 2.03Ω, και ρύθμιση στα 12-14W, οι Panasonic NCR18650B 3400mAh οι οποίες έχουν κλείσει έτος, μου βγάζουν γύρω στις 1600 τζούρες, ή 2 ώρες ατμίσματος (καθαρές), περίπου τρεις μέρες δηλαδή και με δεδομένο ότι εγώ ξεκουράζομαι γύρω στις 5 ώρες ανα 24ωρο. Με το ίδιο στήσιμο, οι Samsung INR25R με κρατάνε γύρω στις 1300 τζούρες. Με τον κλώνο Erl στημένο με Kanthal A-1 0.25mm στα 1.83Ω, η αυτονομία ήταν εφάμιλλη με απόκλιση 10% περίπου προς τα κάτω, στην ίδια ρύθμιση W.

Για χάρη της δοκιμής, με κόπο κατάφερα να στρίψω και ένα MC με το σύρμα που μου έστειλαν μαζί με το μοντ, το οποίο ακόμα δεν ξέρω πόσο χοντρό είναι αλλά είμαι σίγουρος που θα το βρείτε: 6 σπείρες σε 3mm άξονα, μου έδωσε 0.55Ω!!! Αυτό, φορεμένο στον Kayfun, και με ρύθμιση 15-20W γιατί αλλιώς έπρεπε να κάνεις αίτηση να ανάψει το σύρμα, μου γονάτισε τις Samsung στις 800 τζούρες, τις άλλες δεν διανοήθηκα καν να τις βάλω πάνω καθώς δεν έχουν και πολλά Α για παιχνίδια.

Συμπέρασμα: αν δεν έχετε σκοπό να ξεπεράσετε κατά πολύ τα 50W, τότε οι αντιστάσεις στα 2,0Ω περίπου αποδίδουν την ιδανική αυτονομία σε αυτό το μοντ και σε συνδυασμό με μπαταρίες που βρίσκουν τη χρυσή τομή μεταξύ Α και mAh, πραγματικά ξεχνάτε να φορτίσετε. Ο σκύλος ο TR-001 που διαθέτω, θέλει 12 ώρες για να φορτίσει τις Panasonic και περίπου 8 για τις Samsung, οπότε με τα δύο μόνο κανάλια του θέλω 24 ώρες για το ένα σετ και 16 για το άλλο. Χρόνος που περρισεύει σε σχέση με τις ώρες αυτονομίας που μου δίνει το κάθε σετ.

Υπενθυμίζω ότι η Gearbest προσφέρει κουπονάκι god180xr και το μοντ σας έρχεται με το "συμβολικό" ποσό των $76,99.

Τουλάχιστον αυτό μου είπαν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά θα ανέβει και ανάλογο ποστάρισμα στον πίνακά τους κάποια στιγμή.

Αποσυνδεδεμένος chzamp

• 1000
  • Χρήστος.....χάρηκα...
« Απάντηση #18 στις: Ιανουαρίου 30, 2015, 11:00 »
Πολύ καλή παρουσίαση!! Thnks

Tο συρμα πρέπει να είναι 0,50 mm και η αντίσταση να δουλεύει καλα στα 23-24w

Αποσυνδεδεμένος seth2769

• **
  • 271
    • Cran e-liquis Russia SPB
« Απάντηση #19 στις: Ιανουαρίου 30, 2015, 11:05 »
εχει ρυθμιζομενο πολο 510 αυτο?

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #20 στις: Ιανουαρίου 30, 2015, 12:11 »
Τρύφωνα, δε βλέπω το λόγο να έχουμε ένα θηρίο στα χέρια μας για να ατμίζουμε με 2 ομ. Μια χαρά παίρνουμε μοντ με μια μπαταρία πάνω του και 3 στην τσέπη.
Αυτό που θεωρώ ως το δυνατό του σημείο είναι η αυτονομία του με καλές μπαταρίες στα subohm. Και αυτονόητα η μεγαλύτερη ασφάλεια που παρέχει ο διαμοιρασμός της καταπόνησης σε 3 μπαταρίες έναντι της μιας.

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #21 στις: Ιανουαρίου 30, 2015, 13:40 »
Ειναι σε σειρα οι μπαταριες .
Οποτε δεν εχει τη διαρκεια απο τρεις μπαταριες.  Καποια παραπανω διαρκεια θα εχει απο τη μια μπαταρια , αλλα δεν θα εχει την μεγαλη διαφορα.

Γνωμη μου ετσι !!!!!      Ο Τρυφωνας θα ξερει καλυτερα φυσικα........ ;D

Εγω παλι πιστευω οτι με αντ/ση πανω απο 2.0  Ωμ και μαλιστα καπου στα τρια , με γαϊδουρινες αντ/σεις δηλαδη , χοντρα συρματα και επιφανεια ατμ/σης τεραστια , η απολαυση θα ειναι αναλογα πολυ μεγαλυτερη.

Δεν το εχω , δεν το ξερω .  Απλα μια ιδεα.... 8) :D

Υ.Γ.
Δεν το γραφω για 'σενα Petra. Γενικα το γραφω , λογο του οτι το μοντακι εχει πολυ μεγαλη δυναμη και ετσι θα εχει λογικα και την ικανοτητα να θερμανει μεγαλου μηκους και παχους συρματα.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #22 στις: Ιανουαρίου 30, 2015, 14:38 »
Mα μια χαρά τα λες.... Συμπαθές το subohming, αλλά το all day ατμισμα γίνεται με μεγαλύτερες αντιστάσεις. Τώρα 1,5...2 είναι θέμα καθαρά γούστου.
Αναφέρθηκα αποκλειστικά στο θέμα της ασφάλειας με τις 3 μπαταρίες όταν τα αμπέρ ανεβαίνουν επικίνδυνα.

Ο Τρύφωνας αυτό που ξέρει είναι ότι αν πας να του ανοίξεις το (λέμε τώρα) [/size]χεράκι να του πάρεις το μοντ, θα σου κοπανήσει το (πάλι λέμε τώρα) χεράκι μαζί με το μοντ στο κεφάλι. Το έχει :_love_heart: :_love_heart: :_love_heart:

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #23 στις: Ιανουαρίου 30, 2015, 15:17 »
Εχμμμμ, μερικοί μερικοί κάνουμε all day sub-ohming :bye:
Και μια ερώτηση προς τον shadokan, γιατί με μπέρδεψε λίγο αυτό που είπε για την αυτονομία οτι θα είναι λίγο παραπάνω από μία μπαταρία.
Αν το μοντάκι πρέπει να δώσει για παράδειγμα 5V, τότε με μία μπαταρία θα κάνει step up από (ας πούμε) τα 3.7V στα 5, με αποτέλεσμα να πρέπει να τραβήξει παραπάνω Α από τη μπαταρία για δώσει τα επιπλέον V.
Με τρείς μπαταρίες στη σειρά, τα ίδια 5V τα έχει "έτοιμα" λόγω των 3 Χ 3.7V = 11.1V άρα δεν πρέπει να έχει σημαντικά μεγαλύτερη αυτονομία αφού δεν καταναλώνει επιπλέον A για να ανεβάσει τα V?

• 9074
« Απάντηση #24 στις: Ιανουαρίου 30, 2015, 16:09 »
εχει ρυθμιζομενο πολο 510 αυτο?

Δυστυχώς όχι, και μερικές φορές μου κάνει νερά με τον κλώνο Erl και αναγκάζομαι να του φοράω και αντάπτορα.

Shado, θα σου πω το εξής: με το ίδιο στήσιμο και ίδια ρύθμιση, στο SVD ήθελα 2 και κάτι Panasonic NCR18650B. Με το God, τις ίδιες Panasonic τις κρατάω 3 μέρες.

Και εκφράζω και εγώ την ίδια απορία με τον ποιητή: ίδια αυτονομία παίρνεις από μία μπαταρία που της ζητάς 5.1V με 2,0Ω αντίσταση και ίδια με τρεις σε σειρά που κάνουν step down για να σου δώσουν τα 5.1V?

Λες το επόμενο μοντ της εταιρείας να είναι κατά τι παχύτερο και να παίρνει τρία πακέτα των τριών σε σειρά, συνδεδεμένα παράλληλα?  ;D 12V & 10200mAh και φορτίζεις μια φορά στις δέκα μέρες με SubΩ στα 50W!  ;D

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #25 στις: Ιανουαρίου 30, 2015, 16:17 »
ε ντε.....Εσύ δεν τρώγεσαι με τίποτα. Αυτή δεν είναι χούφτα, το ποδάρι του TRex είναι!!!!  :))

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #26 στις: Ιανουαρίου 30, 2015, 16:25 »
@cruiser
'Εχω κάτι πλακέ pack από τα τηλεκατευθυνόμενα, που τα είχα φτιάξει μόνος μου ενώνοντας με το κολλητήρι σκέτα cells lipo. Από απόδοση, 11.1V, 5500ma, 70C (385Α συνεχής παροχή). Να φτιάξω 3 τέτοια να τα δώσουμε στον SEB να σου κάνει ένα σεντούκι χειρός να ατμίζεις 15 μέρες σερί? :)
Χωρίς παρεξήγηση πάντα (γιατί έχεις και μεγάλα χέρια)  :angel:

• 4515
« Απάντηση #27 στις: Ιανουαρίου 30, 2015, 16:33 »
 :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Ειστε ολοι σας tedy boyzzzzz.............. :laugh1:

Ναι βρε , παραπανω αυτονομια θα εχει , οχι ομως λογο mAh , αλλα επειδη δεν χρειαζεται να τραβηξει μεγαλη ποσοτητα mAh ωστε να σου δωσει τη δυναμη που εσυ θελεις.
Εχει απο μονο του πολυ παραπανω και ετσι δεν καταναλωνει πολυ.

Αν ηταν παραλληλα θα ηταν αμετρητες οι μερες που θα κρατουσε σαν mAh.  3 χ mAh μπαταριας . Aυτο εννοω.

• 9074
« Απάντηση #28 στις: Ιανουαρίου 30, 2015, 16:42 »
Εντάξει, καλά κατάλαβα!!!

Όσο για σας που λέτε για τα "χεράκια" μου και υποννοείτε ότι το μοντ είναι μεγάλο, θυμάστε τι κινητό είχατε στα τέλη της δεκαετίας του '90?  ;D

Από το Motorola d460 που είχα εγώ πάντως, πιο μικρό και πιο ελαφρύ είναι το κτήνος! Και παίζει να έχει και μεγαλύτερη υπολογιστική δύναμη! (Το παράκανα!!!)

• 4515
« Απάντηση #29 στις: Ιανουαρίου 30, 2015, 16:59 »
Ωραιο το motorola.  Aν ηθελες , ειχε και μεγαλη μπαταρια..... :wall: :eyesplash:
Υπερτατο οπλο.... :))

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359873 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114237 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450069 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110712 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374776 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328158 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29355 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99926 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F