The Lancia RDA clone by Hcigar.
Πριν δυο εβδομάδες αγόρασα από το vaporhouse.gr αυτόν τον κλώνο μετά από λίγο ψάξιμο που έκανα γιατί ήθελα έναν dripper για γεύση. Θέλω να ευχαριστήσω το κατάστημα για την εξυπηρέτηση, την άμεση αποστολή καθώς και τα δωράκια που ήρθαν μαζί με τον ατμοποιητή.
Το πακέτο του ατμοποιητή περιελάμβανε: την βάση του, γυάλλινο και ατσάλινο σώμα, καθώς και ατσάλινο καπάκι, ανταλλακτικά ο-ρινγκακια, ένα άλεν, 15 επιλογείς-posts για την ρύθμιση του αέρα και ενα drip tip. Επιπλέον μου ήρθε ώς δώρο μια πανέμορφη θήκη για όλο το πακέτο καθώς και πολυκαρβονικό σώμα, όλα μέσα σε ζελατίνες και κλεισμένα αεροστεγώς. Ήρθε πολύ καθαρός αλλά παρόλα αυτα έφαγε ένα δωδεκάωρο μπανάκι σε ζεστό νερό με υγρό πιάτων καλού κακού.
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΝΤΡΙΠ ΤΙΠ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ.ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΤΡΙΠ ΤΙΠ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΑΖΙ. Απλά εγώ το προτιμώ έτσι εμφανισιακά χεχε
Το ντεκ του έχει κάτω τέσσερις τρύπες 3mm για να βάλουμε τους υποδοχείς για την ρυθμιση αέρα οι οποιοι μας δίνουν την επιλογή για τελείως κλειστό αέρα , 1mm , 2mm και 3mm με όποιο συνδυασμό μας αρέσει. Υπάρχουν στο σύνολο 3 με κλειστό αέρα, 4 με 1mm , 4 με 2mm , 4 με 3mm.
και εδώ το ντεκ στημένο με δύο μικροκόλια.
Και κάποιες φωτογραφίες με τα διάφορα σώματα φορεμένα.
γυαλί:
ατσάλι:
και πολυκαρβονικό:
Ο κονέκτορας είναι 510 τα σπειρώματα μια χαρά και το κάτω μέρος της βάσης του ατμοποιητη είναι κάπως έτσι:
Όπως θα δείτε το πάνω μέρος του (top cap) σχηματίζει μια καμπύλη προς τα μέσα και αυτό εμπειρικά παρατηρώ ότι ανεβάζει την γεύση 2 σκάλες παραπάνω σε όσους ατμοποιητές το έχω συναντήσει :
Τέλος η ομορφιά αυτού του μικρού πολυβόλου, εμπνευσμένη από χαβανέζικο-ινκας-μαγιας στυλ, είναι τί να πω.. απλά μοναδική!!!
και κάποιες φωτό στο ipv mini 30w:
και απο σύννεφα... έχει ο θεός, με υγρό 50-50 στα 17 watt με 2 μικροκόλια στα 1.2Ω :
Λοιπόν για να κλείνω το σεντονάκι που άνοιξα σιγά σιγά.. τιμή από ότι θυμάμαι ήταν γύρω στα 30 ευρώ. Άψογη κατασκευή, πολύ ωραίο το γυάλισμα στο ατσάλι( ατσάλι 304) καθαρότατο και σκαλισμένο με κάθε λεπτομέρεια. Απροβλημάτιστο μέχρι στιγμής, και για μενα αξίζει κάθε σεντ που έδωσα. Δεν έχει μεγάλη χωρητικότητα, περίπου 8 σταγόνες του ρίχνω και με βγάζει περίπου 7-9 τζούρες των 3-4 δευτερολέπτων στα 17-22 wat που παίζω με αυτόν τον ατμοποιητή και διαρροή ΚΑΜΙΑ(καλά εντάξει μόνο μια φορά που το παραγέμισα, όμως it was my fault!!).Αυτό το μικρό πολυβόλο ( διάμετρος 22mm , ύψος (χωρίς ντριπ τιπ) περίπου 33mm) δίνει πολύ καλά ντουμάνια, χτύπημα παραπάνω από ικανοποιητικό (κάνω 3mg νικοτίνη και την νιώθω σαν 6-7mg) και από γεύση.... DAAAAAAAYUM!!! Αν ο Lemo παίρνει 7/10 αυτός εδώ παίρνει χαλαρά 9-9.5/10. Είδα τα υγρά μου με άλλο μάτι... ευχάριστη εξερεύνηση όλης της παλέτας των γεύσεων που υπάρχουν με αυτό εδώ το τερατάκι. (Σημ. χρησημοποιώ 28αρι kanthal A1 με ff No1 στα στησίματα μου.)
Αυτά λοιπόν.. ελπίζω να μην κούρασα και μην βαράτε.. πρώτη μου παρουσίαση είναι... την έκανα και στο πόδι γιατί αύριο δίνω πρόοδο και πρέπει να διαβάσω λίγο