vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

348 επισκέπτες, 3 χρήστες
Buliwyf, billythekid, Π. Σκουλουδάκης

Ατμοποιητής dripping για γεύση. Προτάσεις;

Αποσυνδεδεμένος panosnm

• **
  • 476
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Ατμοποιητής dripping για γεύση. Προτάσεις;
« Απάντηση #450 στις: Μαΐου 05, 2016, 12:24 »
Αν απο οτι λέει ο psitgr είχε διαρροές με τον derringer, ο sapor μπορεί και να σε ενθουσιάσει. Εμένα πάντως σίγουρα με ενθουσίασε! Καταρχήν απο γεύση, είναι ο μόνος ατμοποιητής που πήρα γεύση ακόμα και με ατσάλι που δε μου έχει δώσει κανένας! Απο ντουμάνι...τι να σου πω...εγώ του έβαλα δικό μου drip tip να μικρύνει λίγο η ροή γιατί με έπνιγε...και έχει και πολύ καλές επιλογές αέρα αλλά και drip tip. Και διαρροές καμία.
Έγινε αγαπημένος σε σημείο που τον παίρνω μαζί στη δουλειά με υγρό, ενώ πριν κανά τανκάτο μόνο για να μην κουβαλάω και υγρό...
Sorry αν σε βάζω και εγώ σε σκέψεις ή σε πριζώνω, αλλά δες το και αλλιώς, είναι τόσο φθηνός αυθεντικός...που δεν το σκέφτεσαι καν... ;)
Σαφώς και το θέμα γεύση είναι υποκειμενικό, αλλά η δική μου άποψη είναι αυτή και γενικά είμαι και λίγο δύσκολος στο θέμα γεύση  ;D

Θα σε ακούσω και θα τον δοκιμάσω γιατί όπως λες ειναι και σε νορμαλ τιμή

Αποσυνδεδεμένος estrifan

• 1546
« Απάντηση #451 στις: Μαΐου 05, 2016, 12:34 »
Το κρίμα στο λαιμό σου...  :tongue_smilie:
Πλάκα κάνω! Όταν έρθει και τον δοκιμάσεις, πες μας και εσύ τη γνώμη σου!  ;)

Αποσυνδεδεμένος mel9887

• 731
« Απάντηση #452 στις: Μαΐου 05, 2016, 22:56 »
+1 για sapor απο εμενα! Η τιμη του ειναι αστεια γι αυτα που προσφερει ειδικα αν τον παρεις απο εξω!
Τον θεωρω απ τις καλυτερες αγορες που εχω κανει  :thumpup: 
Ειναι και εμφανισημος ε..... :tongue_smilie: 

Αποσυνδεδεμένος estrifan

• 1546
« Απάντηση #453 στις: Μαΐου 05, 2016, 23:04 »
Θα με κάνεις να ανεβάσω και εγώ φωτογραφία και δεν θέλω...  :tongue_smilie:
Τον έχω και άχρωμο εγώ...
Αναρωτιόμουν όταν τον πήρα γιατί δεν έχει νήμα ο συγκεκριμένος, τουλάχιστον εγώ δεν βρήκα...αλλά κατάλαβα οτι τι άλλο να γράψεις πέρα απο την καλή γεύση που δίνει και τις επιλογές αέρα σε συνδυασμό με drip tip...απροβλημάτιστος είναι... ;)

Αποσυνδεδεμένος arisagras

• **
  • 198
« Απάντηση #454 στις: Μαΐου 13, 2016, 21:58 »
τι προτεινετε για δευτερο dripper??? μιας και ο le magister εχει γινει βασικος με διπλες καθετες,στα ιδια κυβικα παντα, διπλη αντισταση και οχι φουλ αερατο.

« Απάντηση #455 στις: Μαΐου 26, 2016, 04:29 »
Ο Eviva-D κάνει για mouth to lung?

Αποσυνδεδεμένος Zarathustra

• 638
« Απάντηση #456 στις: Μαΐου 26, 2016, 05:00 »
Ναι! :thumpup:

« Απάντηση #457 στις: Μαΐου 26, 2016, 17:21 »
Υπάρχει κάποιος mouth to lung dripper καλύτερος από Eviva-D που πρέπει να έχω υπόψιν?

Αποσυνδεδεμένος Ntinlanden

• 638
« Απάντηση #458 στις: Μαΐου 26, 2016, 22:39 »
Ειχα κανει και εγω μια ερωτηση κανα δυο σελιδες πιο πισω, οτι θελω μονη αντισταση, σφιχτη τζουρα, εμφαση στη γευση.
Απαντηση δεν πηρα ομως!

Δεν εχω δοκιμασει ποτε apollo και δεν ξερω αν μου ταιριαζει/μου αρεσει.

Le papillon του gus δοκιμασα, μαλλον Κωστας-Μαριος εχουν κανει πολυ καλη δουλεια με το phenomenon γιατι δεν ειδα σημαντικη διαφορα.

Eviva D εχω να αναφερω, ψαχνω κατι αλλο?

Κατοχος apollo και eviva θα βοηθουσε.
:)

Αποσυνδεδεμένος kostasfender

• **
  • 386
« Απάντηση #459 στις: Μαΐου 26, 2016, 23:20 »
Καλησπέρα φίλε μου. Ως κάτοχος Apollo εδώ και κανα χρόνο, να σου πω τη γνώμη μου μήπως σε βοηθήσω, και θα στο πω με μια κουβέντα απλή. Αν σε παίρνει οικονομικά, πάρε τον Apollo. Για μένα είναι ο πιο all around ατμοποιητής που υπάρχει. Είναι στο δικό σου χέρι καθαρά σε τι θα τον "μεταμορφώσεις" κι αυτό γιατί οι επιλογές που έχεις και η απόδοση κάθε επιλογής είναι εξαιρετική.Προσωπικά τον χρησιμοποιώ με σφιχτή τζούρα και έμφαση στη γεύση. Στο νήμα του θα βρεις διάφορα στησίματα για κάθε ανάγκη. Είναι ένας ατμοποιητής που δύσκολα θα ακούσεις/διαβάσεις αρνητικά. Το μόνο που ίσως σε κουράσει είναι το συνεχές dripping αλλά σε σχέση με άλλους drippers έχει αρκετά μεγάλο χώρο, οπότε μια 10αριά τζούρες τις έχεις.Παίζοντας με τα δαχτυλίδια του, τις αντιστάσεις, την τοποθέτηση της καμπάνας κλπ, μπορείς να τον προσαρμόσεις άνετα στα γούστα σου ανά πάσα στιγμή.

Ελπίζω να σε βοήθησα...

Αποσυνδεδεμένος Ntinlanden

• 638
« Απάντηση #460 στις: Μαΐου 26, 2016, 23:43 »
Σ ευχαριστω!
Εχω διαβασει το νημα του apollo και εκει ειδα καπου στις πρωτες σελιδες οτι αν καποιος δεν θελει παιχνιδια κλπ κλπ αλλα μια αντισταση ισως να κοιταζε καπου αλλου (the dripper-eviva αναφερθηκε) 
Γι'αυτο ειπα καποιος κατοχος και τον δυο θα βοηθουσε.  :)

Δεν νομιζω να με απογοητευσει νομιζω, αλλα δυστηχως δεν εχω δοκιμασει ποτε apollo.

Νομιζω εαν ψαχνω κατι αλλο περαν απο τον eviva ειναι αυτος.
Δεν με χαλαει τιποτα στον eviva, δηλωνω και evivaκιας (!) απλα τις περισσοτερες φορες ειναι στημενος tank!
Αναμονη τοτε αν βγει καποια v2 εκδοση (σαν τη βαση του calix v2) γιατι εχω καλομαθει με τους στεγνους πολους των mods και με αγχωνουν οι υγρασιες.
Αλλιως εαν βρεθει κανενας απο αγγελεια.

Αποσυνδεδεμένος panosnm

• **
  • 476
« Απάντηση #461 στις: Μαΐου 30, 2016, 11:05 »
Όπως το πε και ο φίλος πιο πάνω! Αν μπορείς να δώσεις τα χρήματα παρτον και δε θα το μετανιώσεις.. Και γω τον έχω 10 μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος! Θεωρώ πως δεν αξίζει να τον χαλαλισεις για φουλ πνευμονικές και ντουμάνια (παρόλο που μπορεί να στο προσφέρει άνετα) ! Μόνο αντίσταση μέσα στη φωλιά,σφιχτή τζούρα και πλούσια γεύση! Το καλύτερο που χεις να κανεις ειναι να πας να δοκιμάσεις έναν στημένο με το υγρό σου!
Έχω δοκιμάςει και magma από φίλο και παίζει εξίσου καλα για τη δουλειά που τον θες + το χαμηλό κόστος :) 

Αποσυνδεδεμένος Spy80

• *
  • 62
« Απάντηση #462 στις: Μαΐου 30, 2016, 15:05 »
Για το velocity v2  έχει κανείς άποψη?

Αποσυνδεδεμένος Yeti

• **
  • 394
  • Jordan. Καλλιτέχνης (...εν αγνοία της Τέχνης)
    • Red-Knot Photography
« Απάντηση #463 στις: Μαΐου 30, 2016, 18:33 »
Άσχετο, αλλά παιδεύομαι να ανοίξω τους dripper κάθε φορά που έχουν περάσει ώρες απο την τελευταία χρήση.  Το παθαίνω στον Apollo, ακόμα χειρότερα στον Royal Hunter Mini (αλήθεια, δεν έχει κανένα νήμα αυτός?)
Υγραίνω με λίγο υγρό αναπλήρωσης o-rings και καπάκι πριν τον κλείσω, αλλα δεν...
Κανένα tip απο τους πιο παλιούς?

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• 1374
« Απάντηση #464 στις: Μαΐου 30, 2016, 19:27 »
Αν η βάση έχει διπλό o-ring τότε βγάζεις το ένα, κάτι που δουλεύει και με τα ντριπ τιπ. Αν έχει μόνο ένα τότε πρέπει να βρεις λεπτότερο.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360548 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1056 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114439 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450911 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111021 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375633 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328596 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1106 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6489 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15359 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29428 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 100024 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F