vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

189 επισκέπτες, 7 χρήστες
captain, camber, Chris66, bloodlessz, Tem, thanos1071, kourlis

Joyetech eGo ONE

Αποσυνδεδεμένος Alxhmisths

• 1019
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Joyetech eGo ONE
« Απάντηση #390 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 15:21 »
@perelevas
Το έχω δει και αυτό αλλά περισσότερο είναι η διαδικασία που θέλω να κάνω, έχω καιρό (πάνω από χρόνο) να ασχοληθώ με επισκευαστικά, εξάλλου αν ήταν δεν θα άλλαζα κεφαλές συνέχεια και μάλιστα τις clr.
Πάντως με έβαλες σε δίλλημα να δω αν συμφέρει οικονομικά η 10δα της eCig.
Κάτσε να απαντήσει και ο makis66 να μας πει πόσο είναι το τελικό κόστος, και τη κέρδος θα έχουμε.

@pouf

Φίλε pouf θα σου πω επειδή κάτοχος one και δούλευα πάνω από εβδομάδα τον vtc με τον mega ( το άλλαξα γιατί δεν μου αρέσει να έχω κάτι τόσο άκομψο στα χέρια μου με αποτέλεσμα να χάνω σε επιδώσεις επειδή πλέον κρατώ σετ one ct) όχι μόνο κάνει καλύτερη διαχείριση υγρού αλλά σε πληροφορώ πως το είχα πιπιλά από 6 το απόγευμα μέχρι 3 το βράδυ και έφαγα μόνο 6 ml ενώ σε αντίθεση με τον κολλητό μου που είχε τον Triton της aspire ρούφαγε τα έντερα του (ενα tank σε μόλις 5 ώρες, ενημερωτικά οι συχνότητες ατμίσματος του ήταν λιγότερες από τις δικές μου, το ξέρω γιατί ήμασταν όλοι μέρα μαζί έχει στήσιμο vt με triton 5 σπιρες στα 0.80Ω), βέβαια ναι οι γεύσεις είναι άτονες σε σχέση με τον ατμοποιητή σου ( εγώ έλυσα αυτό το πρόβλημα βάζοντας μεγαλύτερη ποσότητα άρωμα στη βάση μου) αλλά είναι και θέμα τι θέλει ο καθένας;
Έντονη γεύση και μεγάλο ντουμάνι ή κάτι ικανοποιητικό και μια αξιοπρεπής οικονομία;

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
« Απάντηση #391 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 16:14 »

Τώρα έχεις να προτείνεις κανένα μετρητή φθηνό με V και ohm;

Επίσης αν υπάρχει από το ίδιο shop να πάρω και kuro koiler θα με εξυπηρετούσε ακριβώς, αν έχει και σύρμα/βαμβάκι από το ίδιο shop Ωχοοοο ο καλύτερος θα ήμουν, τώρα να πάρω ολόκληρο kit δεν θέλω να δώσω 60 ευρώ, με κανα 15ρι να το συζητήσουμε.
Θα με εξυπηρετούσαν και link
Thanks a lot

Για ωμόμετρο δεν μπορώ να σου πω γιατί έχω ένα της eleaf και είναι για τα μπάζα. Μετράω τις αντιστάσεις που φτιάχνω πάνω σε μοντάκι.

Για σύρματα Κanthal Α1 και Ni200 παίρνω από τον Μιχάλη (Vape-spot):

http://vape-spot.gr/index.php?route=product/category&path=277

Oργανικό γιαπωνέζικο βαμβάκι Muji που χρησιμοποιώ μήνες τώρα πήρα από εδώ:

http://www.ebay.com/itm/Japanese-Japan-Organic-Daily-Facial-Cotton-180-sheets-60-50mm-MUJI-mujirushi-F-S-/261989655344?hash=item3cffcce330:g:WLgAAOSwN81WC-~c

Κουροεργαλείο έχω πάρει αυτό και δουλεύει άψογα, μήνες τώρα:

https://www.fasttech.com/products/0/10012175/2112006-universal-tools-wire-coiling-tool-w-phillips

Αποσυνδεδεμένος Alxhmisths

• 1019
« Απάντηση #392 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 21:02 »
Αξίζει να παίρνω αυτό που λέει ο perelevas η θα έχω μεγάλη διαφορά σε κόστος; κάθε αντίσταση πόσο θα μου βγαίνει σε μήκος;

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
« Απάντηση #393 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 22:13 »
Με ένα μέτρο σύρμα κάνεις περίπου 12 αντιστάσεις. Υπολόγισε και πράξε ανάλογα. ;)

Αποσυνδεδεμένος thomasprevere

• **
  • 395
« Απάντηση #394 στις: Δεκεμβρίου 17, 2015, 11:53 »
Στην clr κεφαλη εχει δυο δαχτυλιδια που ξεβιδωνουν το ενα ειναι για λυσεις και να αλλαξεις βαμβακι αντισταση και το κατω ρυθμιζει την ποσοτητα του υγρου που παιρναει απο το φυτιλι σωστα?
Το ελυσα λιγο προς τα πανω γτ καποιες φορες ειχα υπερτροφοδοσια, καλα εκανα η θα μειωθει πολυ το υγρο και θα καψω το βαμβακι?

Συνδεδεμένος camber

• 3884
    • camber
« Απάντηση #395 στις: Δεκεμβρίου 17, 2015, 12:05 »
Αν είχες υπερτροφοδοσία καλά έκανες

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
« Απάντηση #396 στις: Δεκεμβρίου 17, 2015, 13:58 »
Με 50/50 VG/PG υγρά το δαχτυλίδι ρύθμισης υγρού το έχω βιδωμένο τέρμα κάτω και με την σωστή ποσότητα βαμβακιού σε διάμετρο αντίστασης 2,5mm δεν έχω κανένα θέμα με υπερτροφοδοσία ή διαρροές.

• **
  • 395
« Απάντηση #397 στις: Δεκεμβρίου 17, 2015, 14:34 »
Mακη το χω παθει δυο τρεις φορες να ρουφαω και να κανει μπουρμπουληθρες .αλλαξα και βαμβακι το βαλα πιο σφιχτα αλλα και πιο αερατα μεσα στo coil αλλα καποια στιγμη μου το κανει,τωρα δεν νομιζω να περναει απο καποιο oring το υγρο μεσα αλλα δεν ειμαι κ σιγουρος ,εκλεισα λιγο την ροη και βλεπουμε.
Μπορει οντως να μην βαζω σωστα το βαμβακι ,δεν ξερω θα το δοκιμασω και βλεπουμε.

Επισης να ρωτησω στην αντισταση που θα φτιαξω με 0.28 kanthal 7-8 σπειρες και θα βγει περιπου 1.5-1.7 ohm τι διαφορα θα εχει με την 1ohm σε γευση,ατμο,καταναλωση υγρου-μπαταριας??

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
« Απάντηση #398 στις: Δεκεμβρίου 17, 2015, 18:40 »
Καμμία σημαντική διαφορά που να καταλάβεις.
Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις και Νι200 από 0,28 μέχρι 0,32mm σε έλεγχο θερμοκρασίας με το Vtc mini.
7 ή 8 σπείρες σε 2,5mm πυρήνα, επίσης. Στους 200 μέχρι 240 βαθμούς ανάλογα τα γούστα σου.
Θα δεις διαφορά προς το καλύτερο σε γεύση, χτύπημα.
Για τις μπουρμπουλήθρες που λες, έχεις σκουπίσει εσωτερικά τον ατμοποιητή ποτέ;
Λοιπόν, γύρισε ανάποδα τον ατμοποιητή, ξεβίδωσέ τον με προσοχή για να μην χυθεί το υγρό που έχεις μέσα, πρόσεξε να μην μείνει μέσα το πάνω κομμάτι της επισκευάσιμης CLR κεφαλής και αφού ξεβιδώσεις την κεφαλή και την βγάλεις από την βάση, χώσε μέσα στην βάση (στο εσωτερικό της) χαρτί κουζίνας και σκούπισέ την καλά να αποροφήσει ότι υγρό - υδρατμούς έχει μαζέψει εκεί μέσα.
Θα δεις ότι το χαρτί θα βγεί βρεγμένο.
Αυτό το υγρό είναι επειδή κάτι δεν πήγε καλά με το βαμβάκι σου και είχες υπερτροφοδοσία ή δούλευες λίγα Watt με αποτέλεσμα να μην ατμοποιούσε όσο υγρό ρουφούσε το βαμβάκι.
Επίσης μαζεύονται εκεί υγρά από ατμούς που λόγω της διαφοράς θερμοκρασίας ειδικά τώρα το χειμώνα, υγροποιούνται στην περιοχή της κεφαλής μέχρι το ντριπ τιπ και καταλήγουν κάτω στην βάση.
Αποτέλεσμα όταν ρουφάς να ακούς μπουρμπουλήθρες.
Επίσης εκτός από την βάση πάντα να έχεις στο νου σου να σκουπίζεις με χαρτί κουζίνας όλη την διαδρομή που κάνει ο ατμός από την κεφαλή μέχρι και το ντριπ τιπ.
Στρίβεις λίγο χαρτί κουζίνας και το περνάς από μέσα για να σκουπιστούν οι υδρατμοί.
Αν τα κάνεις αυτά και προσέξεις λίγο το στήσιμο όλα θα είναι μια χαρά. :)

Αποσυνδεδεμένος izamel

• 818
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΜΑΡΙΑ
« Απάντηση #399 στις: Δεκεμβρίου 17, 2015, 19:16 »
παρήγγειλα τον ego one. όταν αλλάζουμε κεφαλή, το υγρό μένει στο τανκ ή το χάνουμε όπως στον kayfun;

Στάλθηκε από το JY-F1 μου

Αποσυνδεδεμένος megst

• 1278
  • Γιώργος
« Απάντηση #400 στις: Δεκεμβρίου 17, 2015, 19:19 »
Μένει στο tank...

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
« Απάντηση #401 στις: Δεκεμβρίου 17, 2015, 19:22 »
Γυρνάς ανάποδα τον ατμοποιητή και ξεβιδώνεις με προσοχή. Το υγρό μένει μέσα.
Επίσης διάβασε το προηγούμενο ποστ μου. :)

Αποσυνδεδεμένος izamel

• 818
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΜΑΡΙΑ
« Απάντηση #402 στις: Δεκεμβρίου 17, 2015, 19:28 »
Ευχαριστώ παιδιά. Μάκη σε σένα χρωστάει η ecig αυτή την πώληση. Τον είδε και ο άντρας μου από κοντά και του άρεσε πολύ. Να ξέρεις, εσένα θα ενοχλώ αν κάνω καμιά χαζομάρα στο στήσιμο και μου κάνει διαρροές χαχαχα

edit :επειδή τώρα μόλις διάβασα σε άλλο νήμα κάτι για συμφέρον σου Μάκη, για να μην γίνουν παρεξηγησεις, είπα ότι σε σένα χρωστάει η ecig την πώληση και επειδή δεν ξέρουν όσοι διαβάζουν τι εννοώ, πρέπει να πω, ότι τυχαία βρέθηκα και γνωρίστηκα με τον Μάκη, όπου πρώτη εγώ ζήτησα και δοκίμασα τον ego one του και μου άρεσε.
Στάλθηκε από το JY-F1 μου
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 17, 2015, 19:45 από izamel »

• **
  • 395
« Απάντηση #403 στις: Δεκεμβρίου 17, 2015, 20:00 »
Καμμία σημαντική διαφορά που να καταλάβεις.
Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις και Νι200 από 0,28 μέχρι 0,32mm σε έλεγχο θερμοκρασίας με το Vtc mini.
7 ή 8 σπείρες σε 2,5mm πυρήνα, επίσης. Στους 200 μέχρι 240 βαθμούς ανάλογα τα γούστα σου.
Θα δεις διαφορά προς το καλύτερο σε γεύση, χτύπημα.
Για τις μπουρμπουλήθρες που λες, έχεις σκουπίσει εσωτερικά τον ατμοποιητή ποτέ;
Λοιπόν, γύρισε ανάποδα τον ατμοποιητή, ξεβίδωσέ τον με προσοχή για να μην χυθεί το υγρό που έχεις μέσα, πρόσεξε να μην μείνει μέσα το πάνω κομμάτι της επισκευάσιμης CLR κεφαλής και αφού ξεβιδώσεις την κεφαλή και την βγάλεις από την βάση, χώσε μέσα στην βάση (στο εσωτερικό της) χαρτί κουζίνας και σκούπισέ την καλά να αποροφήσει ότι υγρό - υδρατμούς έχει μαζέψει εκεί μέσα.
Θα δεις ότι το χαρτί θα βγεί βρεγμένο.
Αυτό το υγρό είναι επειδή κάτι δεν πήγε καλά με το βαμβάκι σου και είχες υπερτροφοδοσία ή δούλευες λίγα Watt με αποτέλεσμα να μην ατμοποιούσε όσο υγρό ρουφούσε το βαμβάκι.
Επίσης μαζεύονται εκεί υγρά από ατμούς που λόγω της διαφοράς θερμοκρασίας ειδικά τώρα το χειμώνα, υγροποιούνται στην περιοχή της κεφαλής μέχρι το ντριπ τιπ και καταλήγουν κάτω στην βάση.
Αποτέλεσμα όταν ρουφάς να ακούς μπουρμπουλήθρες.
Επίσης εκτός από την βάση πάντα να έχεις στο νου σου να σκουπίζεις με χαρτί κουζίνας όλη την διαδρομή που κάνει ο ατμός από την κεφαλή μέχρι και το ντριπ τιπ.
Στρίβεις λίγο χαρτί κουζίνας και το περνάς από μέσα για να σκουπιστούν οι υδρατμοί.
Αν τα κάνεις αυτά και προσέξεις λίγο το στήσιμο όλα θα είναι μια χαρά. :)

Όλα αυτά τα έχω κανει ..όντως παει στην κάτω τρύπα.το υγρό όλες τις φορες.. τον πλένω τον στεγνωνω αλλά κάποια στιγμη κανει μπουρμπουληθρες κ φτου κ απ την αρχή ..σήμερα κ μέχρι στιγμής που έκλεισα την ροή του υγρου δεν το χει κανει  ;)

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
« Απάντηση #404 στις: Δεκεμβρίου 17, 2015, 22:07 »
Μαρία καλοάτμιστος. Ότι χρειαστείς ρώτα με. Ασχολούμαι καθημερινά μαζί του. :))

Θωμά μάλλον τα υγρά που κάνεις είναι πιο λεπτόρευστα.
Γι αυτό έχει και το δαχτυλίδι ρύθμισης του υγρού.
Όλα καλά λοιπόν. :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 351959 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104873 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96632 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321900 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602593 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11841 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3250 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 610174 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155220 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162288 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4550 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17969 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias