vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

137 επισκέπτες, 9 χρήστες
gigelis78, PsykieG, e-akapnos, noe, ertyanna, maprix, petr@n, vasim, thanoulis

Joyetech eGo ONE

Αποσυνδεδεμένος Doulke

• **
  • 122
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Joyetech eGo ONE
« Απάντηση #300 στις: Νοεμβρίου 10, 2015, 18:10 »
Ευχαριστω παιδες!
Συγκριση με σαμπτανκ μινι αλλα και με gs air.

Αποσυνδεδεμένος evripidis

• **
  • 290
  • Nothing in life is to be feared.
« Απάντηση #301 στις: Νοεμβρίου 13, 2015, 12:58 »
Καλησπέρα σας!
Νέος στον χώρο του ηλεκτρονικού τσιγάρου, με αυτή την συσκευή. Βέβαια η δικιά μου γράφει alterego a7, γιατί όπως σας είπα είμαι καινούριος!  :))
Θεωρείται καλή επιλογή για κάποιον σαν κι εμένα;
Θέλω να παραγγείλω αντιστάσεις από internet για να έρχονται σιγά σιγά.
Με αυτές https://www.fasttech.com/products/3007/10013375/2332700 θα μπορώ να τις φτιάχνω μόνος όταν μάθω;

Για αναλώσιμα που θέλω να αγοράσω, τι προτιμάτε; Gearbest ή fasttech ;

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• 1428
« Απάντηση #302 στις: Νοεμβρίου 13, 2015, 13:48 »
Καλη αρχη και καλα ξοδεματα!  :tongue_smilie:

Οι κεφαλες που λες ναι, φτιαχνονται μονες τους. Θα σου ελεγ να παρεις και μια με ελεγχο θερμοκρασιας (Ti, Ni) για να μπορεσεις να πειραματιστεις και με πνευμονικες τζουρες. Απο αυτες τις κεφαλες, απλα παιρνεις την βασουλα κατω κατω (που ειναι χρυση στο χρωμα) και βαζεις αυτη αντι για την στενη των κεφαλων του 1Ω. Αμεσως εχεις αντισταση και για πνευμονικες τζουρες. Δεν ειναι τιποτα δυσκολο παντως το φτιαξιμο!

Εγω προσωπικα προτιμω fasttech. Δεν εχω παρει απο Gearbest γιατι απλα οτι ψαχνω το εχει η fasttech. Απλα οταν παρεις, να ξερεις στην επιλογη για αποστολη να βαλεις Singapore Post. Ειναι το πιο γρηγορο απ ολα.

Τελος, για φτηνο συρμα, vape-spot.gr

• **
  • 290
« Απάντηση #303 στις: Νοεμβρίου 13, 2015, 13:58 »
Tώρα είμαι στην φάση να αρχίσω να ψάχνω καμία γεύση σιγά σιγά. Στο μαγαζί που το αγόρασα ξεκίνησα με El Greco Americano, και η κοπέλα μου πήρε το very cherry οπότε κάνω κι από εκεί καμία τζούρα. Μετά θα πάω και στο παιχνίδι των αντιστάσεων.
Για τα ξοδέματα είδα ήδη αυτό http://www.gearbest.com/starter-kits/pp_263341.html για προπαραγγελία και μου αρέσει πολύ!
Sorry που θα ρωτήσω εδώ, αλλά είναι σχετικό λίγο.
Γίνεται να έχω καλύτερη γεύση στο ίδιο υγρό στο ego one, από ένα iStick 40W με Ναυτίλο και αντίσταση καινούρια στο 1.6 Ω;
Το έχει ο πατέρας μου αυτό, νέος κι αυτό στο άτμισμα, και ενώ ο λιγότερος ατμός περίμενα να μου δώσει περισσότερη γεύση, δεν έγινε κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα που μου έστειλε τον λαιμό αδιάβαστο σε μερικές τζούρες. Η νικοτίνη μου είναι μικρή, στα 0.9 εντωμεταξύ

• 1428
« Απάντηση #304 στις: Νοεμβρίου 13, 2015, 15:18 »
Αψογο ειναι το VTC mini. Δεν χρειαζεται να το παρεις με τον ατμοποιητη. Ιδιος με τον eGO One ειναι. Μονο η εμφανιση αλλαζει. Αν το θες και για πιο γρηγορα, παρτο απο fasttech σκετο. Και εγω αυτο εχω και με εχει ικανοποιησει παρα πολυ! https://www.fasttech.com/products/0/10015540/3331700-authentic-joyetech-evic-vtc-mini-60w-tc-vw

Οσον αφορα την γευση, ναι. Εχει διαφορα ο eGO One με τον Nautilus. Τα εχω και τα δυο και μπορω να πω οτι ειναι η μερα με την νυχτα η διαφορα στην γευση. Λιγοτερος ατμος δεν σημαινει περισσοτερη γευση. Πολυ ρολο παιζει και το drip tip. Αν ειναι στενο, τοτε παιρνεις περισσοτερη γευση. Ο eGO One π.χ, εχει πολυ πολυ φαρδυ drip tip. Αν του βαλεις κατι πιο στενο, θα εχεις ακομα καλυτερη γευση.

Θα σου προτεινα, μαζι με το VTC να παρεις και εναν κλωνο του Kayfun Lite Plus. Ειναι επισκευασιμος, καθαρα για τσιγαρισιες τζουρες. Απο τις καλυτερες γευσεις. Μπροστα του ο eGO One και ο Nautilus δεν εχουν γευση. Αν τωρα θες να επιχειρησεις και κατι σε πιο πνευμονικη τζουρα, παιρνεις Subtank mini που παιρνει και ετοιμες κεφαλες και εχει και επισκευασιμη.

• **
  • 290
« Απάντηση #305 στις: Νοεμβρίου 13, 2015, 15:41 »
Το συνεχίζω εδώ καθώς δεν μπορώ να σου στείλω pm ακόμα καθώς είμαι νέος.
Εσύ πως το βλέπεις με το ίδιο υγρό που τα έχεις και τα 2; Ποιο σου δίνει καλύτερη γεύση;
Γιατί μάλλον εγώ έχω αντίθετη αντίληψη από αυτό που θα έπρεπε να έχω θεωρητικά!  :wall:

• 1428
« Απάντηση #306 στις: Νοεμβρίου 14, 2015, 00:27 »
Αυτο ειναι παντα αντικειμενικο, η γευση. Για μενα ο One εχει αρκετα καλυτερη γευση απο τον Nautilus. Βεβαια, ο Nautilus εχει πολυ πιο σφιχτη τζουρα, ακομα και στην μεγαλυτερη τρυπα. Πλεον, κανενας απο αυτους δεν μου αρεσει για τσιγαρισιες τζουρες. Μονο ο Kayfun Lite Plus. Τους αλλους απλα για να δοκιμαζουν οι αλλοι τους εχω ακομα :P Ασε που κυριως κανω πνευμονικες τζουρες πλεον.

Ο One παντως σαν στησιμο, πιο πολυ για πνευμονικες κανει, παρα για τσιγαρισιες τζουρες.

Αποσυνδεδεμένος zeelidium

• *
  • 5
  • KEEP ON VAPING BABY!!!
« Απάντηση #307 στις: Νοεμβρίου 18, 2015, 03:26 »
Παιδιά είμαι σχετικά καινούριος με τις συσκευές. Ψιλοπαλιός όμως (2012) στο άτμισμα!
Είμαι κάτοχος του eGo ONE VT (μαύρο χρώμα) εδώ και μια εβδομάδα.
Μετα απο μια εβδομάδα ατμίσματος μπορώ να πω ότι τα σπάει!!!

Αλλά έχω 3 αρνητικά να αναφέρω:
1. χαλαρωμένο κουμπί ("παίζει" αρκετά).
2. διαρροή υγρού από το air flow ring. Ειδικά αν το πάρω μαζί μου οταν βγαίνω έξω αστο....η τσέπη θα γίνει χάλια.
3. Χρειάζεται να σφίξω περισσότερο τον ατμοποιητή στη μπαταρία με αποτέλεσμα να φαίνεται στραβό (αισθητικά).

Αν υπάρχουν κι άλλοι που έχουν στην κάτοχη τους το eGo ONE VT ας γράψουν εντυπώσεις/λύσεις...

KEEP ON VAPING BABY!!!

Αποσυνδεδεμένος STYLIANOS

• 725
  • δεν ΙΜΕΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ
« Απάντηση #308 στις: Νοεμβρίου 18, 2015, 16:08 »

Kαλησπέρα μετά από πολύυυυυυ καιρό στην παρέα του e- kapnisma
  μια μικρή μετατροπούλα από εμένα λοιπόν  :)
δεν ξέρω αν το έχει κάνει κανείς άλλος
αλλά πέρασα το γνωστό κεραμικό ce1 μέσα στην clr
αποτέλεσμα ποιο βελούδινος ατμός και ποιο σφιχτή τζούρα
οι μετατροπές που θέλει είναι οι εξής , κόψιμο εντελώς η ουρίτσα του κεραμικού και άνοιγμα τα κανάλια
δεν έχω προς το παρόν σαφή εικόνα της συνολικής επιτυχίας ή αποτυχίας τού όλου εγχειρήματος  λογο οτι δεν εχω τελειώσει ούτε μια δεξαμενή καλά καλά
έγραψα το μήνυμα μόνο και μόνο γιατί πιστεύω ότι θα ήταν χρήσιμο να πειραματιστούν και άλλοι με αυτόν τον ατμο και το κεραμικό

Αποσυνδεδεμένος modivin

• 3672
« Απάντηση #309 στις: Νοεμβρίου 18, 2015, 16:27 »
Εκτός από τον στιγμιαίο καταράκτη που έπαθα, η ιδέα ακούγεται πολύ καλή.

Θα το δοκιμάσω σίγουρα.

Αποσυνδεδεμένος Kikas

• 1037
  • Έχω ξεφύγει λέμε..!
« Απάντηση #310 στις: Νοεμβρίου 18, 2015, 23:14 »
STYLIANOS μπορείς να ανεβάσεις πιο καθαρή φωτό? Πολύ θολούρα έπεσε. :)

Αποσυνδεδεμένος STYLIANOS

• 725
  • δεν ΙΜΕΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ
« Απάντηση #311 στις: Νοεμβρίου 20, 2015, 01:30 »

ποιο καθαρή φώτο  δεν παίζει  ;D

« Απάντηση #312 στις: Νοεμβρίου 20, 2015, 22:19 »
Ρε παιδιά πήρα τον ego one και έχω το μοντακι istick 30w σε πόσα w μπορώ να το δουλέψω

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ξέχασα να πω ότι έχω 1ohm αντίσταση

Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 20, 2015, 22:37 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος dikos

• 690
  • Δεν έχω χόμπι το Η.Τ.
« Απάντηση #313 στις: Νοεμβρίου 20, 2015, 22:34 »
Ξεκινα απο τα 9 και ανεβαινε μεχρι εκει που θα σου αρεσει εσενα. Δεν μπορει καποιος να σου πει σε ποσα βατ να ατμιζεις, ειναι προωπικο το θεμα  :)

« Απάντηση #314 στις: Νοεμβρίου 20, 2015, 22:35 »
Εγώ το έβαλα κατευθείαν στο 15

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 351555 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104533 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96468 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321678 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602464 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11694 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3167 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609999 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155071 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162130 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4444 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17824 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias