Στα w σιγουρα το εχω. Με αντισταση 1,2. Μεθαυριο παιρνω evic vtc mini και θα βαλω αντισταση 0,5 να δοκιμασω. Πριν το ειχα σε θεμοκρασια με 0,15 αντισταση και ημουν πολυ καλυτερα. Σ ευχαριστω!!
Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Nai θα κοιταξω τον συνδεσμο σε λιγο...να φανταστεις πωλητες μου τα ειπαν αυτα..οτι ναναι δηλαδη..!
Ωραιος ο πινακας! Αλλα στο ρευμα (Ι) τι να βαλω..? Το δικο μου δεν εχει ενδειξη για current
John, πολυ χρησιμος ο πινακας. Τωρα το εχω σε vw, οχι θερμοκρασια, δειχνει 12,2 w, 4,07 volt, 1,36 ohm (ενω εχω μεσα αντισταση 1,2 ωμ)..πως γινεται να δειχνει τοσα ωμ?? Στα αμπερ δεν δειχνει, εκανα τον υπολογισμο και βγαινει 2,99. Ειμαι ασφαλης?
? Παντως η τζουρα σε, vw, ειναι μαπα! Να το γυρισω σε θερμοκρασια φοβαμαι μην ακουσετε κανα μπαμμμμ!!! Δευτερα θα εχω το vtc mini και ελπιζω να με βοηθησετε να το ρυθμισω σωστα με μια μικρη αντισταση σε λειτουργια θερμοκρασιας...μεχρι τοτε, κανω υπομονη..
Τωρα δεν το εχω σε ελεγχο θερμοκρασιας αλλα vw. Με αντισταση 1,2 ωμ, μου δειχνει στην ενδειξη του πινακα 1, 36 ωμ!
Σε τρια καταστηματα ρωτησα, ολοι διαφορετικα απαντησαν, επιπλεον γενικα και βιαστικα..! Σ ευχαριστω"!""!
Επιπλεον μου ειπαν να μην τολμησω..! να το ανεβασω πανω απο 14 βατ με την σντισταση που εβαλαν( 1,2 ωμ)
Mindtrapper, στο καταστημα μου εβαλαν την νικελιου, μετα σε αλλο καταστημα μου ειπαν να τη βγαλω και να βαλω 1,2 ωμ. Πριν παω διαβασα λιγο σε φορουμ και το ρυθμισα απο πριν σε λειτουργια βατ. Αυτοι ουτε που το κπιταξαν ουτε μου ειπαν τι να ρυθμιζω αναλογα με τα ωμ. Σε αλλο καταστημα φαγωθηκαν να κοιτω μονο τα βολτ! Ουτε εκει διευκτινησαν σε ποια λειτουργια ουτε πώς να το αλλαζω. Και τους ελεγα οτι ειμαι αρχαρια, δυο ημερων ατμιστρια!! Οτι μαθαινω τελικα με τη δικη σας βοηθεια το μαθαινω. Αυτοι πληρωθηκαν τι τους νοιαζει πια...?
Σ ευχαριστω!! Δηλαδη η αντισταση 0,5 και πανω ειναι τιτανιου και τη βαζω σε λειρουργια βατ σ αυτη τη περιπτωση? Στο καταστημα ουτε το ρυθμισαν, βαλαν 1,2 αντισταση ταχα να μου κρατα η μπαταρια αλλα παλι δεν κρατα και επι πλεον η τζουρα και η γευση χαθηκαν κατα το πλειστον..εκει μου ειπαν 9 με 14 βατ, οχι παραπανω, και επιμεναν να κοιταω και τα βολτ να ειναι μεταξυ 3,9 και 4,1. Απογοητευση...
Τωρα αν το γυρισω σε λειτουργια tc-not mode με αντισταση 1,2 ωμ, πρεπει να το ξεκλειδωσω πρωτα και στα ποσα βατ να το δουλεψω? Δυστυχως οι οδηγιες στο φυλλαδιακι ειναι λιγοστες και δεν αναφερουν καν τη λειτουργια σε vw mode..
Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων