Πιστεύω πως ο Phenomenon είναι από τους ατμοποιητές που θέλουν να ασχοληθείς μαζί τους.
Οι φώτος, τα videos και τα σχόλια από χρήστες σίγουρα βοηθάνε αλλά αν δεν φας τις διαρροές σου μέχρι να βρεις το κατάλληλο στήσιμο δεν θα τον μάθεις.
Ξέρω άτομα που τον πούλησαν μέσα στις πρώτες μέρες γιατί απογοητεύτηκαν.
Δεν φταίει ο ατμοποιητής για αυτό όμως. Απαιτεί καποια εμπειρία στους επισκευάσιμους και σίγουρα δεν είναι για τον πρωτοεισερχόμενο στο χώρο.
Όποιος θέλει όμως και τον μάθει, πράγμα που έρχεται μετά από trial and error, και δεν το βάλει κάτω, ο ατμοποιητής θα τον αποζημιώσει και με το παραπάνω.
Θεωρώ πως είναι για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον ο κορυφαίος επισκευάσιμος σε θέμα γεύσης και βελούδινης τζούρας που έχω δοκιμάσει, για αυτό άλλωστε έχω πάρει και δεύτερο εδώ και κάποιους μήνες.
Ο μόνος που τον ανταγωνίζεται επάξια είναι ο Eviva αλλά εκεί τα δεδομένα αλλάζουν μιας και υπάρχει κεραμικό.
Όπως και να έχει όποιος αντιμετωπίζει προβλήματα διαρροών, να ξέρει πως ο πρώτος ένοχος είναι η τοποθέτηση και η ποσότητα βαμβακιού. Λίγο υπομονή και με δοκιμές θα βρει το κατάλληλο στήσιμο.