Καλησπέρα!
Είμαι νέος χρήστης του Phenomenon bell lite, και μέχρι τώρα χρισημοποιούσα τον Nautilus mini BVC (για κάτι παραπάνω από ένα χρόνο).
Επίσης πρώτη φορά ασχολήθηκα με RBA ατμοποιητή.
Εκανα λοιπόν αρκετές απόπειρες με 0.28 kenthal και organic cotton (5 σπείρες με 2mm διάμετρο συνολικής αντίστασης 1.2Ohm)
Δοκιμάζω ένα λαδάκι after 8 που λέγετε smokey apples με 6 νικοτίνη.
Ενώ στον Nautilus (με εργοστασιακή αντίσταση 1.8Ohm) το λαδάκι αυτό αφίνει μια γλυκίά γέυση κατά την εισπνοή και ξινή-δροσερή πράσινου μήλου κατά την εκπνοή, σε ότι προσπάθησα να φτιάξω στον Phenomenon αφήνει μία πλουσια γλυκιά γέυση κατά την εισπνοή, άλλα πουθενά το ξινό του μήλου στο τέλος.
Εϊναι κάτι που πιθανώς μπορεί να κάνω λάθος στην γεωμετρία της αντίστασης ή στα υλικά ή είναι έτσι ο χαρακτήρας του συγκεκριμένου ατμοποιητή?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
αναλογα τον ατμο που θα χρησιμοπιεις ,αναλογες γευσεις θα παρεις ,,,αν δεν παιρνες καμενο σημαινει οτι το στησιμο σου ειναι 90 τις εκατο σωστο ,απλα στους επισκευασιμους παιρνεις πιο καθαρες τις γευσεις ,
ειδικα στο φαινο ,που οσο ευκολος φαινεται τελικα ειναι λιγο μπελαλιδικος ,ισως να εχεις βαλει ενα κλικ παραπανω βαμβακι ,επισεις προσεξε να μην παταει το βαμβακι στο πανω ντεκ,σε ποσες τρυπες τον δουλευεις,και το πιο βασικο μηπως το μηλο που επαιρνες στην εξοδο ,δεν ητανε μηλο τελικα ...με τι υλικο ατμιζεις ,τι συρμα ,με τι το δουλευεις μηχανικο η πολυβολτικο ?
edit,,τωρα ειδα τα υλικα που χρησιμοπιεις ,,εγω παντα το παιζω με 4 σπειρες και μηχανικο ,αλλα ειμαι και της μακριας τζουρας ,σε προηγουμενη σελιδα ,υπαρχει ο οδηγος του ντεμκονι ,ακολουθησε αυτο που λεει ,μιλαμε το τελευταιο του βιντεο ητανε κορυφη