2 "προβληματα" εχω να αναφερω και αυτα μου παρουσιαζονται περιστασιακα αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα, μετα απο 4 μηνες χρηση περιπου, τι φταιει...Στησιμο με συρματα 0.25-0.28, διαμετρο απο 2-2.5 , αντιστασεις απο 1.3-1.7 και βατ απο 10-13..
1. Καποιες φορες και μετα απο λιγα σχετικα μλ (στο 2ο η 3ο γεμισμα το πολυ αφου μετα αλλαζω βαμβακι...) μαυριζει η μια πλευρα του κοιλ και του βαμβακιου. Επισκοποντας το στησιμο μοιαζει ιδιο και απο τις 2 πλευρες (αρα σχεδον αποκλειω το γεγονος να υποτροφοδοτειται ελαφρως απο εκει) και εχοντας καταλαβει πλεον τις γευστικες του δυνατοτητες μου φαινεται οτι αλλοιωνει τη γευση
2. Καποιες αλλες φορες μου παρουσιαζει φαινομενα υπερτροφοδοσιας. οχι κατι τρελο αλλα ενοχλητικο στην τζουρα που οταν ειναι απανωτα χειροτερευει (φανταζομαι ζεσταινεται το υγρο γινεται πιο λεπτορευστο και υπερτροφοδοτει) και φτανει στο σημειο να βγαλει σταγονα στην μοναδικη τρυπα αερισμου που εχω ανοιχτη. Αυτο γινεται κυριως οταν ειναι το υγρο κατω απο τη μεση αλλα οχι παντα...Σεταπ το ιδιο σχεδον παντα (βαμβακι να καλυπτει ολο το ντεκ, οχι πολυ αλλα ουτε και λιγο καποιες φορες με μυτουλα καποιες αλλες οχι). Τη στεγανοτητα της ολης κατασκευης την εχω τσεκαρει. Το παραλογο ειναι οτι ενω ατμιζει κανονικα μετα απο καποιες ωρες μπορει να παρουσιασει το φαινομενο με αποτελεσμα καποιες μερες να τον φοβαμαι να τον βγαλω εξω. Η καμπανα τελειως κλειστη και παρολα αυτα υπερτροφοδοτει....Γιατι? Και τελος οταν συμβαινει αυτο τι μπορω να κανω για να τον φερω σε καλη κατασταση υποπιεσης? Συνηθως τον γυρναω αναποδα και κανω 1-2 τζουρες (ουτως ωστε να μην εχει απο που να παρει υγρο) αλλα οταν ερχεται σε ορθια θεση παλι υπερτροφοδοτει...Επισης εχω δικιμασει και φυσοντας τον και σκουπιζοντας το πλεοναζων υγρο αλλα παλι μετα απο λιγο υπερτροφοδοτει....Καμια λυση?