Κάτοχος του φαινόμενο και αρκετά ευχαριστημένος,σε σημείο που αρκετοί ανέφεραν ότι παράτησαν
Kayfun + στο συρτάρι,έτσι και εγώ,θέλω να τοποθετηθώ όσον αφορά τις συγκρίσεις ανάμεσα σε ατμοποιητές που κάποιοι
αναζητούν.Αυτό όμως προσωπικά για μένα δεν έχει να κάνει με σύγκριση αλλά ίσως με συσχέτιση.Ο κάθε ατμοποιητής,έχει
να προσφέρει τα δικά του,όπως και ο κάθε ουρανίσκος εδώ μέσα,ψάχνει κάτι διαφορετικό.Καλό είναι πιστεύω να ψάχνουμε
ομοιότητες ίσως ανάμεσα σε ατμοποιητές της αρεσκείας μας.
Έχω ακούσει/διαβάσει για αρκετούς ατμοποιητές,μιλώντας όμως στην παρόν φάση,είναι μετρημένοι στα δάχτυλα ίσως. Απο αυτούς
έχω την τύχη να κατέχω 3 που ακούγονται ή έχουν ακουστεί αρκετά,KFL+ Kayfun V4 και Phenomenon Lite.(Οι Kayfun γνήσιοι
για όποιον αναρωτηθεί.)Τον Kayfun V4 τον έχω καμιά 10ριά μέρες,παρ'αυτά όμως ατμίζω περισσότερο με το φαινόμενο.Τι πάει
να πεί αυτό; Τίποτα φίλτατοι συνατμιστές,άλλο υγρό γουστάρω στον φαινόμενο και άλλο στον kayfun.
Μιλήσαμε και μιλάμε ανάλογα στον καθένα μας για διαφορετικά στησίματα,διαφορετικούς ατμοποιητές και όλα αυτά,κανείς όμως
μέχρι τώρα δεν έχω δει να αναφέρει ότι εκτός του ότι ο καθένας μας έχει διαφορετικές προτιμήσεις,έτσι και οι ατμοποιητές έχουν
επίσης διαφορετικές προτιμήσεις.Ο κάθε ένας ατμοποιητής αποδίδει ίσως καλύτερα με ένα συγκεκριμένο στήσιμο/υλικά αλλά
και υγρά αναπλήρωσης και όλα αυτά μετά πρέπει να ταιριάξουν και με τους γευστικούς κάλυκες του καθενός.
Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν,αυτό που θέλω να πώ είναι πως υπάρχει ένας αρκετά πολύπλοκος συνδυασμός εδώ...τόσο πολύπλοκος
που ένας χώρος όπως αυτός εδώ (φόρουμ) θα μπορούσε να φτάσει στο σημείο να έχει εκατομμύρια σελίδες (απόψεις) για αναλύσεις ατμοποιητών,
,παρ'όλ'αυτά όμως πάλι δεν θα ήταν 100% αντιπροσωπευτικά αυτά για κάποιον να αποκτήσει κάτι και να μείνει 100% ευχαριστημένος.
Παίρνοντας τα με την σειρά,ο Χ ατμοποιητής αποδίδει καλύτερα στο Ψ στήσιμο,γουστάρει όμως περισσότερο τα Υ υγρά,τα οποία αρέσουν
στον Κ ατμιστή.Έτσι και ο Κ ατμιστής λέει ότι ο Χ ατμοποιητής είναι φανταστικός,ξεχνάει όμως τις Ψ και Υ παραμέτρους.
Πάντα φιλικά!