Ετσι ακριβως ,το καλο πραμα
θελει το χρονο του για να το μαθεις.Αλλά μετα θα το εχεις συνεχεια στο στομα για εχει μια υπερανω κριτικης γευση , ενα βελουδινο ατμισμα και τη σπανια αισθηση της πληρους αναδειξης της παλετας αρωματων ,που συναδουν με το ..ονομα του.Σημερα πηρα ενα ακομα φαινομενο με τις οβαλ εισαγωγες για τη συλλογη μου και αυριο θα το στησω με νικελ πανω σε ενα ΥΙΗΙ.
Ειναι και εξωτερικα μια κουκλα
ερωτευσιμη
μονο που το βλεπεις ,λυωνεις σαν ...αντισταση 0,3 ωμ στα 250βατ...
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Ξυπνησα νωρις Κυριακατικα γιατι με ετρωγε η περιεργια να το στησω. Λες και ηταν η πρωτη φορα που το επιανα στα χερια μου. Ενα στολιδι που ειπα οταν το επιασα προσεκτικα ''ειναι κριμα να το πιασω , να το λυσω, να του στησω την αντισταση...να του βαλω υγρο..να το λερωσω ...'' Το αφησα για λιγο για να σκεφτω. Ειπα στον εαυτο μου ''αυτο πρεπει να το βαλεις σε μια βιτρινα του επιπλου του σαλονιου να το βλεπεις
, να το απολαμβανεις σαν εργο τεχνης
, να το αφησεις ετσι απειραχτο οπως το γεννησε η μανα του
'' Τετοιες σκεψεις πρωινιατικα
Για να δωσω ενα HAPPY END στην ..''περιπετεια της μαχης αν θα το ατμισω η οχι'' εκανα πετρα την καρδια μου και το εστησα.Του εβαλα ενα υγρο απο τη συλλογη που δεν το ειχα ατμισει ποτε σε φαινομενο.
Απο εκεινη τη στιγμη κολλησα και ντουμανιαζει ολο το σπιτι με ιδιαιτερα αρωματα που για πρωτη φορα αναδειχτηκαν, ξεχωρισαν και αξιοποιηθηκαν σε τετοιο βαθμο που σε εκπλησει το τι μπορει να κανει ενας καλοσχεδιασμενος ατμοποιητης στα ποιοτικα συνθετα υγρα. Πιστευω οτι ειναι οτι πιο τιμιο εχω δοκιμασει αυτα τα χρονια και αισθανομαι τυχερος που πριν το Πασχα ενας φιλος μου εδωσε να τον δοκιμασω οπου εμεινα αφωνος απο το υψηλο επιπεδο ατμισματος που δεν φανταζομουν οτι υπαρχει. Ειχα θυμαμαι μεινει με ενα χαμογελο απο την απολαυση και μετα εκπληκτος γελουσα σα χαζος απο το σοκ. Απο τοτε δοκιμαζω και αλλους ατμο μπας και ειμαι κολλημενος με το φαινομενο και δε βλεπω μπροστα μου ,αλλά ακομα δεν βρηκα κατι που να τον πλησιαζει. Οποτε ησυχασα και τελειωσα απο ατμο και πλεον ασχολουμαι με τα φαινομενα και τα στησιματα τους που θελουν χρονο, εμπειρια που αποκτιεται σιγα σιγα, αφοσιωση και ''χαδια''. Αλλά μετα οπως λενε πολλα παιδια και εδω ...σε πανε βολτες στον παραδεισο..
και σε μεγαλες απολαυσεις που δικαιωνουν το φαινομενο αλλά και εμας που το προτιμησαμε εναντι αλλων και το αγορασαμε. Οσο για τη συμπεριφορα των κατασκευαστων καθε φορα που αγοραζω εγω και οι φιλοι μου? Αρτια σε ολα η συμπεριφορα τους , ανθρωπινη , σεμνη, ευγενικη, χωρις εγωισμο, χωρις επαρση.
Ειναι ανθρωποι προθυμοι και εξυπηρετικοι με ανοιχτο μυαλο για οποια σχολια η ιδεες θελησουμε να μοιραστουμε μαζι τους. Ενα μπραβο και απο μενα που αισθανομαι ...ναι θα το πω.. ..συγκινημενος απο τη σεμνοτητα και το ηθος τους που σπανια εχω συναντησει στη ζωη μου.