Καλημέρα σε όλους τους "φαινομενικούς".
Με την μέχρι τώρα ερασιτεχνική πορεία μου με το φαινόμενο έχω να πω τα εξής:
Χθες παρέλαβα,στη δουλειά κιόλας,ένα πρόχειρο πλύσιμο,αντίσταση Ni200 στο φτερό και Grandmaster.Πρώτες εντυπώσεις
είναι πως κάποιοι πληρώνουν κάτι παραπάνω για τα "βαρελίσια" υγρά,που προσφέρουν πιο στρογγυλεμένες γεύσεις,εδώ όμως
το φαινόμενο σου τις προσφέρει απλόχερα,πιο βελούδινα είναι η λέξη που έχει ταιριάξει σε αυτόν τον πραγματικά καλό ατμοποιητή.
Στην διάρκεια της μέρας είχα την υποψία "λαδίλας" και αμέσως σκέυτηκα ότι θέλει καλύτερο καθάρισμα.Μιας και την έχω πατήσει
παλαιότερα με κλώνο όμως Kayfun V4,όπου εδώ και 2+ μήνες,ποτέ δεν τον άτμισα σωστά,φοβήθηκα αρκετά.Είπα μήπως αυτός ο
βελούδινος ατμός,με παραπέμπει εκεί.Μετά απο επικοινωνία μου με τον Μάριο (gus) και βράζοντας τον σε ξύδι,τα πράγματα έστρωσαν,
η υπόνοια όμως παρέμεινε.Αμέσως επόμενη κίνηση απο "άγχος" ήταν να επικοινωνήσω και με τον demkoni που πραγματικά με βοήθησε.
"Ότι αγοράζω το πλένω με οδοντόβουρτσα και απλά ζεστό νεράκι με υγρό πιάτων" ...είπε. Μωρε λές; τι έχω να χάσω; τελειώνοντας απο την
δουλειά,σπίτι,πλύσιμο να φύγουν τα υγρά,λύσιμο τα πάντα,ζεστό νεράκι με υγρό πιάτων και μια παλιά οδοντόβορτσα πήρε την θέση
του εργαλείου καθαρισμού.Οι "τριχες" της οδοντόβουρτσαν,μέσα στις τρύπες απο την εισαγωγή αέρα,υπομονή και μετά απο κανένα
20λεπτό αφού τον άφησα να μουλιάσει και καλά,πλύσιμο και στήσιμο απο την αρχή.
ΤΡΕΛΑ! Ε καλά ήξερα ότι κάτι με χαλούσε,ήταν απλά όμως ένα σωστό καθάρισμα...
Δοκιμάστηκε GrandMaster,άλλη γεύση σε σχέση με kayfun,άλλο υγρό...το grandmaster έγινε Grandmaster Reserve.
Δοκιμάστηκε Gambit,το συγκεκριμένο υγρό απο βαρύ γλυκό που σε μπουκώνει για ολοήμερο,έγινε το πιο ισοροπημένο γλυκό υγρό
που έχω δοκιμάσει.
Δοκιμάστηκε το καθημερινό μου τον τελευταίο καιρό (Turkish Tobacco- LIQUA),
μέλι άτμιζα,τώρα ατμίζω μέλι με διάφορα καπνά.
Έχει ακόμη πορεία το φαινόμενο βέβαια,καθώς το Castle Long αλλά και το Reserve περιμένουν,μαζί και το BLACK FLAG FALLEN που
ουδέποτε μπόρεσα να το ατμίζω απο τις τόσο έντονες γεύσεις που περιέχει.
Το Lucena απο την αλλη που μου φάνηκε ουδέτερο και σαν ένα απλά ποιοτικο ροδάκινο,περιμένω να δω πως θα με εκπλήξει!
2 πράγματα για να κλείσω:
1) Μάριε σε ευχαριστώ για όλα όπως και τον GUS γι'αυτό το αριστούργημα.
2) demkoni,σε αυτό το σημείο μπορώ να σου πώ ευχαριστώ για 2η φορά,καθώς ενώ είχα δοκιμάσει σόδες,ξύδια,ζεστά
νερά,καθαρό οινόπνευμα,ο kayfun V4 συνέχιζε να φέρνει λαδίλα και ποτέ δεν άτμισα πάνω απο 2-3 τζούρες,Αυτή την
στιγμή που μιλάμε,έχω το δεύτερο καπνικό μου υγρό μέσα στον kayfun V4 (WANTED - Desert Spirit) και ατμίζω χωρίς
καν να έχω την υπόνοια ότι μπορεί να μου αλλοιώνει την γεύση.Σε ευχαριστώ ξανά!
Συγνώμη για το μακρυσκελές ποστ μου αλλά δυστυχώς,σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έχω συνηθήσει για κάτι μικρότερο