Λοιπόν, ήρθε, στήθηκε, έπαιξε απροβλημάτιστα με την πρώτη και τώρα ήρθε η ώρα για τις πρώτες μου εντυπώσεις.
Κανένα απολύτως πρόβλημα στο στήσιμο.
0.30 kanthal, 1,7Ω, ff2 να πατάει σε όλο το ντεκ, χωρίς καμία ιδιαίτερη μεταχείριση. Υγρό Gambit (50/50)
Απο την αρχή φάνηκε οτι η γεύση είναι αλλού.
Ως επίγευση σου αφήνει αυτό που μυρίζεις στο μπουκάλι και λες "γιατί δεν το παίρνω αυτό ατμίζοντας ρε γ@μώτο και μυρίζει τόσο ωραία".
Στην αρχή είπα "ναι, οκ, φαίνεται να είναι λίγο πληρέστερη η γεύση αλλά όχι κάτι φοβερό".
Μέχρι που έκανα συγκριση. Το ίδιο υγρό σε kayfun lp. Μια τζούρα απο τον ένα, μια απο τον άλλο.
Εκεί πραγματικά ξεχώρισαν οι άντρες απο τα αγοράκια.
Υπέροχος.
Και ξαναλέω, έπαθα πλάκα γιατί τόσα χρόνια το είχα καημό που ένα υγρό μύριζε τόσο ωραία στο μπουκάλι και ατμιστικά έπαιρνα το 70% απο αυτό που μύριζα.
Τώρα μάλιστα.
Ειδικά μετά που βγάζεις τη τζούρα, στην επόμενη εκπνοή λες "ρε φίλε, gambit"
Τώρα όσον αφορά το χτύπημα.
Κι εκεί στην αρχή είπα "κρίμα ρε γ@#ώτο... δεν το έχει όσο ο kayfun".
Ωσπου ανέβασα +3watt.
Ω Θεοί του Ολύμπου..........!!!!!
Ναι, χτύπημα αλλά "γεμάτο". Δεν ξέρω πως να το περιγράψω. Όχι αυτό το γδαρσιματάκι/πνίξιμο. Γεμάτο. Νιώθεις οτι παίρνεις αυτό που ζητάς και στο λαιμό αλλά και στο διάφραγμα.
Ίσως ο καλύτερος χαρακτηρισμός είναι το "βελούδο" που είχε πει ένας φίλος σε προηγούμενο ποστ.
Γενικά τον έχω λατρέψει μέχρι στιγμής. Έχω κάνει σχεδόν 1 τανκ χωρίς να το πάρω χαμπάρι. Πιπίλα.
Όσοι ενδοιασμοί είχα για το αν άξιζε τα λεφτά σε τέτοιες εποχές, απλά έφυγαν απο το παράθυρο.
Πραγματικά απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει.