Αν γεμίσεις από τις τρυπίτσες έχοντας με ένα δάχτυλο ταπωμένο το drip tip και κλειστές τις τρύπες αέρα
και γεμίζοντας μέχρι τις τρυπίτσες και λίγο πιο κάτω βέβαια,περασμένο το πάνω δαχτυλίδι έτοιμο για να σφραγίσεις
μετά το γέμισμα,το κουμπώνεις και αφήνεις το δάχτυλο από το drip tip.Καλό είναι σε κάθε γέμισμα να έχουμε καλή μπαταρία
και όχι πεθαμένη και να μην αφήνεις το υγρό να πέφτει πολύ κάτω προς τον πάτο γιατί ο αέρας σπρώχνει το υγρό προς τις τρύπες εισαγωγής αέρα.
Ισως στο πρώτο γέμισμα να σου φτύσει λίγα υγράκια,αλλα δεν είναι τπτ.
Εγώ σκουπίζω λίγο και μέτα φυσάω μια καλή με ανοικτές τις 3 τρυπες έχοντας το χαρτί από την άλλη πλευρά των τρυπών και τέρμα.
Σιγα σιγα όμως που θα το βρείς με το βαμβάκι δεν θα σου βγάζει ποτέ υγρά,θα το καταλάβεις από μόνος σου
και η μαγεία σε έναν επισκευάσιμο είναι ότι σιγά σιγά τον δαμάζεις μαθαίνεις τα χούγια του και όλα καλά.
Τώρα αν γεμίσεις από κάτω δεν θα σου βγάλει ποτέ υγρά και το το bell cap δεν ξέρω τι παίζει γιατι δε το χω.
Είναι ο καλύτερος ατμοποιητής μου
Μου έλυσε τα χέρια
Αλλάζω αντίσταση καθημερινά,είναι πανεύκολος
Και απο μεγάλη τετάρτη που τον έχω,δεν έχω ατμίσει με κάτι άλλο.
Υ.Γ (πριν γεμίσεις να ελέγχεις πάντα αν είναι κλειστή η καμπάνα και αν έχεις γενικά πρόβλημα πάρε το νήμα
από την αρχή,τα παιδιά εδώ τα έχουνε εξηγήσει όλα)