Σήμερα έστησα με διαφορετικό απορροφητικό υλικό και θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας

.
Χρησιμοποίησα βαμβακερή γάζα...
Αντίσταση 1,5 Ω, Με NRN, για να στείλω στο ταβάνι του τρούλου την αντίσταση, και παράλληλα και τη γεύση και το χτύπημα.
Edit Τελικά δεν πήγε όμως όσο ψηλά θα ήθελα.
EditΈκοψα μια λουρίδα γάζας περίπου 5 mm...

Κατόπιν τη δίπλωσα στη μέση...

Και μετά την έστριψα (με καθαρά χέρια πάντα) δημιουργώντας ένα φυτίλι.

Εναλλακτικά μπορεί να κοπεί ένα τετράγωνο τμήμα γάζας, το οποίο να στριφτεί πρώτα από γωνία σε γωνία...

Και πριν να φτάσουμε στο τέρμα, να αφαιρέσουμε την πάνω γωνία ως εξής...

Αυτό βοηθάει αν θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ωραία καμπύλη στο "φιτίλι" μας...

Βέβαια αυτό είναι ιδέα κλεμμένη από την εποχή που έστριβα πλέγματα U για μεσάτο ατμοποιητή.
Με αυτό τον τρόπο όμως πιστεύω ότι θα δουλέψει ίσως καλύτερα, γιατί στα άκρα θα έχω λιγότερη ποσότητα φυτιλιού... Το δεύτερο "φιτίλι" όμως θα το χρησιμοποιήσω στην επόμενη αλλαγή...
Η ώρα της αντίστασης έφτασε...

Πέρασα το εναλλακτικό μου φιτίλι στην αντίσταση...

Ύστερα έκοψα τη γάζα ως εξής... (Τώρα που βλέπω τη φωτογραφία, έχω μετανοιώσει που δεν ψαλίδισα λίγο το πάνω μέρος από τις άκρες).

Έβαλα υγρό στη γάζα και κατέβασα προς τα αυλάκια, αλλά χωρίς να τα κλείσω εντελώς, περίπου ως τη μέση τους...

Η "στριμμένη" γάζα, έχει το πλεονέκτημα οτι δημιουργεί ένα "σωλήνα" στον οποίο δουλεύει πολύ ωραία το τριχοειδές φαινόμενο (Capillary Action).
Έβαλα σκέτη βάση, για να μην ξεγελαστώ με αρώματα, και πήρα πεντακάθαρη γεύση βάσης από την πρώτη τζούρα!!!!
Το σετάπ με γάζα έχει το σοβαρό πλεονέκτημα ότι είναι πανεύκολο. Πολύ σταθερό, δουλεύει απρόσκοπτα, και έχει ξεκάθαρη γεύση...
Δοκιμάστε το.
Ευχαριστώ Τη Μαρία (FabVape) για τη γάζα, την οποία έχει ΠΑΡΑ πολύ καιρό που μου την έστειλε δωράκι, και δυστυχώς τώρα πρόκοψα να τη χρησιμοποιήσω!!
Αυτή τη στιγμή δεν βλέπω να υπάρχει στο site της FabVape...
EDIT:Η γάζα είναι
αυτή...