Δεν θέλω να τα παραλέω και δεν είναι ενθουσιασμός γιατι τον έχω από Μεγάλη τετάρτη
αλλά θα κάνω πολύ καιρό να ατμίσω κάποιον άλλο,με βλέπω να αράζω για καιρό μαζί του.
Δεν έχω ατμίσει σε kayfun και τηλέμαχο..(εκεί έχω ένσταση).
Πάντως είμαι πολύ ενθουσιασμένος όσον αφορα την γεύση γιατι χτύπημα και ατμό σου δίνουν κι'άλλοι
αλλά όχι τέτοια γεύση.Έχει κάποια τερτίπια με τα γεμίσματα,τις διαρροές και τα ξεβιδώματα..
αλλά τα μαθαίνεις και τον κουλαντρίζεις στις 3-4 μέρες.Τα αξίζει τα λεφτά του με το παραπάνω!!
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
@vag21
Ναι φίλε μου είναι πιο σφιχτή!
Την Τρίτη πήγα στα παιδιά να μου δώσουν μερικά tips πως να τον στήνω ώστε να αποφύγω τις διαρροές. Αφού έκατσα λοιπόν κάμποση ώρα και μου έκαναν ένα στήσιμο εκεί πήγα σπίτι, τον έλυσα, τον ξαναέστησα και ούτε διαρροές ούτε τίποτα.
Σήμερα, γεμίζω υγρό από πάνω (έχω κλείσει αέρα και drip tip) και έχω πάλι διαρροές από τις τρύπες του αέρα
. Παρατήρησα ότι έχει πάρει υγρό μεταξύ της βάσης και του τανκ (φοράω το ολόσωμο τανκ, με μόνο το πάνω δαχτυλίδι). Παίζει να έχουν χαλαρώσει τα orings εκεί;
Μήπως καταλάθως από την προσπάθεια γέμισες με ανοιχτή καμπάνα?Ελέγχετε πάντα καμπάνα πριν γεμίσετε
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Στο ολόσωμο τανκ πάντα θα χάνεις 4-5 σταγόνες,στο άλλο όχι..