Βίδωσα την κωνική να την δοκιμάσω απόψε μαζί με το μακρύ το τανκ,Με προσοχη πήρα τα πάσα της με ανάποδα γιατι παρατήρησα ότι ο δικός μου lite τουλάχιστον στο βίδωμα είχε αυτό το θεματάκι όπως η σοφία με τα δύο αυτάκια που ήθελε λίγο να χεις το νου σου..δεν στραβοβίδωσα δηλαδη,ακούμπησα στην βάση κανονικά,κουμπωσα τανκ,γέμισα,άτμισα.κάνω μια να δώσω στην καμπάνα(όχι απο καμμένο αλλά για ψυχολογικους λόγους)μια στροφή..τίποτα.Ε λέω σφιχτά είναι τα πάντα του σφίξου και συ να τα βρείτε.έφτασα στο σημείο να αδειάσω τανκ και να ειμαι με την βάση σκέτη και κολλημενη πανω την καμπάνα να μην ξεβιδώνει με τπτ.Αποφάσισα να παίξω με τα λάθος εργαλεια (πενσες και κομπρεσερ) στην αρχη με πανια και χαρτια για μην ματωσω τίποτα αλλα αργότερα (2ώρες μετά) πήρα και κοφτη για να βγαλω την καμπάνα και να της κανω μοχλο να την βγάλω αλλιως και παρατησα και πανιά και τα πάντα μεχρι που γρέζιασα και το σπείρωμα του 510 και ησύχασα.Απο την τσαντίλα μου τα πέταξα και στ σκουπίδια και παρήγγειλα μια βαση γιατί είναι κρίμα.Δεν μπορώ να το καταλαβω πως έγινε αυτο,ουτε η πρώτη καμπάνα είναι που βιδώνω αλλα καταλαβαίνω και πως βιδώνει αεράτα και σωστα.αν στραβοβίδωνε δε θα πήγαινε πιο κατω και θα χε και πολύ ζόρι.Συγνώμη για το τραπεζομάντηλο αλλα τσαντίστηκα
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Φίλε demkoni πολυυύ καλο το σεταπ με το ο,25 μου βγαλε πολυ καλύτερη γεύση από το mc
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Σήμερα το πρωί πηγαίνω σκουπίδια να πάρω την βάση με την καμπάνα πάνω,την πέταξα που την πέταξα άντε να κάνω μια τελευταία προσπάθεια για να πάρω πόλους από μέσα μην πάνε χαμένοι.έπιασα με μία πένσα το 510 και τυλιξα την καμπάνα με χιλιάρι γυαλόχαρτο να μην γλυστάει και την πιανω με άλλη πένσα.μετά από κανά τέταρτο συνεχούς προσπαθειας voila!!
Έκανε τακ και έλυσε
Η καμπάνα βιδωμένη σωστα
Έλυσε μέχρι απάνω νερο,δε τη βγαζω την ξαναβιδώνω μέχρι βάση.
Την βγάζω εντελως και βάζω τις 2 καμπάνες και τις περιεργάζομαι.
Η τρουλοειδής καμπάνα άλλα σπειρώματα από την κωνική(1 λιγότερο μου φαίνεται)
και στην αρχή των σπειρωμάτων άλλο φινίρισμα η μία και η άλλη
Ξέρετε εκεί που έχουν τα όλα τα σπειρώματα στην αρχη 1 σκαλοπατάκι ss και κουμπώνει και μετα
ξεκινάνε τα σπειρώματα να βιδώνουν.(της τρουλοειδής μου άρεσαν της άλλης όχι,δεν ήταν ίδια)
Δεν δοκίμασα να βιδώσω πάνω την τρουλοειδή που είναι καλή γιατι τα σπειρώματα της βάσης πανω πανω έίχαν γρεζιάσει
όπως και της κωνικής καμπάνας παρομοίως και φοβήθηκα μη μου πάρει και αυτή και δεν έχω άλλη.Με λίγα λόγια..
Μάλλον εμένα μου έτυχε κακής ποιότητας υλικό και πιο συγκεκριμένα κακά σπειρώματα της καμπάνας(όχι της βάσης).
Και δεν υπονοώ τπτ για την ποιότητα των προιόντων του κατασκευαστή,γίνονται αυτά άνθρωποι είμαστε
Ο άτμο είναι τρομερός απλά ήθελα να αναφέρω μία εμπειρία-ατυχία
άλλωστε για αυτό είμαστε εδω.