εγώ πάντως γκάιζ εντ γκάλς δηλώνω περιχαρής έως φαιδρός

που κατέληξα στον Phenomenon
Έρχομαι απο 3μηνη καθημερινή χρήση διπλης αντίστασης (δεν έκρυψα και ποτέ την αρρώστια μου) , με δυο τρύπες αέρα των 2,9mm ( ουτε καν 3mm

) στα 35-40W και αφου γύμνασα καλά τα πλεμόνια μου και τα λάδωσα μαζί με τα πάντα μέσα μου με υγρό και νικοτίνα, ειχα πάρει απόφαση να χαμηλώσω τα χαρακτηριστικά του ατμο μου, με κάποιον γνήσιο. Οχι οτι θα τους παροπλήσω και τελείως τους αναστενάρηδες ατμο μου, απλά θα τους κατατάξω σε διαφορετική λίγκα και χωροχρόνο
Βάλαμε 3 ατμο της κατηγορίας, k lite +, five pawns και μαζί με έναν Κ4 , που τον αντιπαρέρχομαι για πολλούς λόγους αλλα και γιατί απλά ειναι διαφορετικός του ζητούμενου , γνήσιοι βέβαια όλοι,
και τον Ζεστ και τους ξετινάξαμε με Grandmaster. Ο Ζεστ αφου μου γυάλισε στις γευστικές μου απαιτήσεις και αριθμό οργασμών , έκανε και το μάτι μου να γυαλίζει
Το airflow που έχουν κάνει τα παιδιά δεν αφήνει να περισσέψει ουτε μόριο αέρα που να μην περνάει απο το κόιλ. Μπράβο!!! γι αυτό αν και με πρόλαβαν πολλοί άλλοι στα συγχαριλίκια
Κατέληξα στον Lite και δηλώνω τόσο λάιτ που αρχίζω και ανησυχω γιατρέ .. εχω διασκεδάσει με κάμποσες ατμο-καταστάσεις, αλλα εδώ μιλάμε για την τελειότητα και την ακρίβεια την ίδια
Εγώ πάντως στήνω όπως φάνηκε μια σελίδα πίσω, απλά κόβω το βαμβάκι στο πλάτος του ντεκ και τέλος, με 7 στροφές στο κόιλ μου βγαίνει τζετ και χωρίς ιχνος διαρροής. Ειχα καιρό να ατμίσω στα 12W και ειμαι περιχαρής (το είπα αυτό;) απο την οικονομία στο υγρό και το συνολικό αποτέλεσμα, κυριότερα για την γευστική λεπτομέρεια . Είμαι πλέον στα 15mg νικοτίνης απο τα 22 που ξεκίνησα και άνετα θα κατεβάσω και στον Phenomenon , λόγω της ακρίβειας στο υγρό, την περιέγραψα αυτήν;