Σήμερα παρέλαβα το στικάκι το 30 W

...
Οπότε έκανα το σετάπ που σκεφτόμουν μιας και φοβόμουν ότι θα είναι κάτω από 1 Ω και οτι δεν θα "έπαιζε" στο Provari.
Τελικά η αντίσταση βγήκε στα 1 Ω ακριβώς...
Διπλό MC λοιπόν (αν και τα μικροκόλια δεν τα συμπαθώ, αλλά ο χώρος με περιόριζε). Ένα πάνω σε κάθε τρυπούλα αέρα του Zest. Σύρμα 0,25 kanthal, 10 σπείρες σε τρυπανάκι 1,5 mm.

Δοκιμή χωρίς βαμβάκι...

Χρησιμοποίησα κοτομπέικο ως απορροφητικό υλικό... Αν και το μετάνιωσα τώρα που γράφω... έπρεπε να βάλω FF2 για να κάνω δοκιμή... Στην επόμενη αλλαγή θα βάλω FF2.

Έκοψα τα βαμβάκια ως εξής...

Μιας και είχα σκοπό να τα τοποθετήσω έτσι...

Και μια φωτό από πάνω...

Το σετάπ δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο, και τώρα που το έκανα μια φορά και είδα κάποια θέματα με τα σύρματα τα οποία από λάθος υπολογισμό έκοψα πολύ κοντά από την αρχή

, αν το ξανάκανα θα γινόταν πολύ πιο εύκολα...
Αφού έκανα τις τελικές διορθώσεις και συμμάζεψα κάποια συρματάκια που έφευγαν γέμισα με Κλωνοκάστρο και έκανα δοκιμή. Έβαλα αρχικά 8 W για πολύ λίγο, και σταδιακά (για να μην κάψω τα βαμβάκια) ανέβηκα στα 15 W.
Δεν έχω λέξεις για να περιγράψω αυτό που ατμίζω!!!!!!
Τζούρα σχετικά σφιχτή αν και έχω ΚΑΙ τις τρύπες ανοιχτές του αέρα... Γεύση 2-3 σκάλες πάνω από αυτή που έπαιρνα ως τώρα!!!!!

Πολύ ατμό και πυκνό!!
Ενώ κατεβάζοντας σε δύο τρύπες την εισαγωγή του αέρα, ακόμη καλύτερη γεύση!!!
Σε μια τρύπα ανοιχτή, γεύση απερίγραπτη!!! Αλλά πιο ζεστό ατμό και σφιχτή τζούρα!
Το κακό είναι ότι με 5-6 τζούρες νοιώθω την 4-5 mg νικοτίνη του υγρού διπλάσια, ενώ νοιώθω σχεδόν ζαλάδα από αυτήν...
"Δεν είμαι για τέτοια" λέω, και επέστρεψα τελικά στα 10,5 watt, με τις 3 τρύπες ανοιχτές...
Edit:Κατεληξα όμως στα 12 W... Το χρυσό σημείο γεύσης για αυτό το σετάπ. Όσο περνάει η ώρα και στρώνει το σετάπ, γίνεται ακόμη καλύτερη η γεύση!!!! ΠΟΥ έχει "ταβάνι" γεύσης επιτέλους ο Pheonomenon?
Είπε κανείς ότι δεν γίνεται σετάπ ο Phenomenon με δύο αντιστάσεις?
Δοκιμάστε το
Edit:Βλέπω στο αριστερό κόιλ την ακριανή σπείρα που πετάει, και με πιάνουν τα νεύρα μου

... Δεν το χαλάω όμως.