Δεν Θέλω να μπερδέψω κανέναν με τα παρακάτω, αν και ομολογώ οτι ο ίδιος μπερδεύτηκα

.
Ίδιο σετάπ σε Zest και ΙΑΤΤΥ.
1,7 Ω Αντίσταση απλή όχι MC, βαμβάκι no name τύπου Jap Pads.
Βολτ δοκιμής 3,8.
Υγρό, κλώνος Castle Long, σχετικά "άγουρο" 2 ημερών (δεν άντεξα παραπάνω)

.

Πάμε...
Phenomenon Zest IATTY
Kentucky Bourbon 9,0* 8,5
Coconut Extra 9,0* 8,0
Vanilla Bourbon 8,0 9,0*
Vanillin 8,0 8,5*
Toasted Almond 8,5* 8,0
Brown Sugar 8,0 9,0*
Acetyl Pyrazine 5,0 5,0
Πρώτα από όλα.... δεν πάω να αποδείξω οτι ο ένας είναι καλύτερος και ο άλλος χειρότερος.
Μου αρέσουν και οι δύο
το ίδιο.
Οι βαθμοί είναι ενδεικτικοί. Πάνω από εννέα δεν βάζω γενικώς.
Προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός. Όλα όσα γράφω είναι μόνο η δική μου άποψη.
Και στους δύο ατμοποιητές ΟΛΕΣ οι γεύσεις ήταν παρούσες, εκτός από το AP που δεν το κατάλαβα σε κανέναν.
Στον ΙΑΤΤΥ το υγρό έδειξε πιο δεμένο γευστικά, ενώ οι γλυκές γεύσεις ήταν πιο έντονες. Μου έβγαλε έναν πιο "καπνικό" χαρακτήρα. Όμως για να καταλάβω την κάθε γεύση ξεχωριστά έκανα σε κάποια από αυτά ίσως 1 ακόμη τζούρα παραπάνω. Είχε έναν ελάχιστα "μουντό" χαρακτήρα το υγρό. Αυτό γιατί δίνει έμφαση στα αρώματα που στρογγυλεύουν τη γεύση. Οι βανίλιες και η ζάχαρη έκαναν αισθητή την παρουσία τους.
Στον Zest, τα αρώματα που έχουν "κορυφές" κυριάρχησαν, ενώ δίνει πιο κρυστάλλινο χαρακτήρα στο σύνολο. Δεν υπάρχει το "μουντό" του ΙΑΤΤΥ, ενώ το υγρό αποκτά πιο "παιχνιδιάρικο" χαρακτήρα.
Οι διαφορές είναι πιστέψτε με ελάχιστες!!!
Μετά από αυτό το VS δεν έχω να προσθέσω τίποτε πλέον στο νήμα.
Πλέον ΚΑΙ οι δύο ατμοποιητές μπαίνουν για εμένα στην πρώτη γραμμή και τους χαίρομαι το ίδιο, τον καθέναν για κάθε ελάχιστα διαφορετικό που προσφέρει.
Καλά ατμίσματα!