Καλημέρα. Αφού κατέβηκα αυθημερόν εχθές στην Αθήνα για δουλειές στο κέντρο, είπα να πάω από τον GUS να δοκιμάσω και εγώ το phenomenon lite . Αφού γνωριστήκαμε μου έδωσε τα κομμάτια και ξεκίνησα να τον στήνω όπως τον expromizer. Με την βοήθειά του στο στήσιμο του βαμβακιού (να κάνει μυτούλα στο αυλάκι), αντίσταση στο 1,4 με κανθαλ, τον βίδωσα στο i stick και ρούφηξα. Έπαθα πλάκα με την γεύση. Πραγματικά ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα, εκτός ίσος βέβαια τους dripping. Οι Kayfun l+. expromizer 1,2, kanger subtank, πολλά σκαλιά πίσω σε γεύση. Ίσος η Σοφία, όσες φορές πέτυχα πολύ καλή αντίσταση, να τον φτάνει, αλλά και πάλι η ευκολία του στο στήσιμο, την αφήνει πίσω και τον ανεβάζει κατηγορία. Πραγματικά πανεύκολος. Και φυσικά οι διαρροές. Αυτές οι άτιμες διαρροές που με την Σοφία μου είχαν σπάσει τα νεύρα. Θα ήθελα βέβαια να είχα ποιο εύκολο γέμισμα(χρειάζεται μπουκαλάκι με μεταλλική μύτη). Μια ολόκληρη μέρα πιπίλα καμένα και υπερπλήρωση ούτε κατά διάνοια. Ούτε κανένα πρόβλημα στην τσέπη, στην τσάντα και στο τραπέζι ξάπλα. Πραγματικά, πάρα πολύ καλός ατμοποιητής. Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στον GUS.