Γεια και χαρά σε όλους γνωστούς και αγνώστους.
Έχω καιρό να εκφράσω την άποψη μου για κάποιο προϊόν γιατί πολύ απλά οι φίλοι ατμιστές καλύπτουν τα περισσότερα θέματα με μεγάλη επιτυχία όπως και με αυτό.
Μετά από μια ημέρα με το Phenomeno στα χέρια, με απανωτές αλλαγές σε στησίματα έχω την υποχρέωση προς τους φίλους ατμιστές να μοιραστώ την χαρά μου μαζί σας.
Ήταν ένα ηλιόλουστο Σαββάτο μεσημέρι όπου για καλή μου τύχη συνάντησα έναν ατμιστή ο οποίος είχε οπλίσει σε 2 μοντ από ένα phenomenon..
Είχε πάρει το μάτι μου το θέμα στο forum και ήμουν ήδη ψιλιασμένος για το τι πρόκειτε να ακολουθήσει.
Από ευγένεια και μόνο κρατήθηκα και δεν του ζήτησα να τον δοκιμάσω. Μετά από λίγη ώρα ο ατμιστής που έγινε και φίλος, μου πρότεινε ο ίδιος να κουμπώσω το dt μου.
Γούρλωσα τα μάτια και ρούφαγα σαν σωστός δράκος για κανα 10λεπτο..
Μου πήρε καμιά ώρα να βάλω τον ατμοποιητή μου στο στόμα γιατί πολύ απλά είχα πάρει την δόση μου έτσι ακριβός όπως την θέλω.
Μετά απο μια ωραία κουβέντα που είχα με τον φίλο, έφυγα σφαίρα για να το παραγγείλω.
Ένα μεγάλο μπράβο στον κατασκευαστή και στο team του!
Πραγματικά είχα καιρό να γουστάρω τόσο με την αγορά μου.
Εξαιρετική ιδέα η οποία υλοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο.
Το μόνο σπάσιμο είναι το γέμισμα και όχι γιατί δεν είναι σωστό αλλά γιατί έχω αρκετό καιρό να παίξω με μπουκαλάκια και βελόνες.
Η εξυπηρέτηση και η κουβέντα που έγινε με τα παιδια εκει ηταν βγαλμένη απο άλλες εποχές.
Τους ευχαριστώ και τους εύχομαι τα καλύτερα.
ΥΓ. Νίκο, σε ευχαριστώ πολύ που τον μοιράστηκες μαζί μου.